(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2009-07-20 15:46:14
Szabó Julcsi írta ekkor: 2009-07-20 10:59:19
Szia Marcsi! Köszönöm szépen, reméljük is, hogy találkozunk :) Jót buliztunk, ma kapom meg a képeket, annyira nem volt semmi extra, kultúrált módon viselkedtünk kultúrált helyen :D és nemsokáig, 2-körül bomlottunk :D Továbbítjuk majd a puszikat, neked meg jó munkát. Puszi: Julcsi
Szia Julcsi..semmi extra?...egy kultúrált csoporttól? smile a képekből majd úgyis kiderül smile a" Mercedes nyaklánc" meg van még Papának?...puszi nektek jó nyarat:Marcsi
Szabó Julcsi Dátum: 2009-07-20 10:59:19
Szia Marcsi! Köszönöm szépen, reméljük is, hogy találkozunk :) Jót buliztunk, ma kapom meg a képeket, annyira nem volt semmi extra, kultúrált módon viselkedtünk kultúrált helyen :D és nemsokáig, 2-körül bomlottunk :D Továbbítjuk majd a puszikat, neked meg jó munkát. Puszi: Julcsi
Grand Marcsi Dátum: 2009-07-20 08:10:37
Szabó Julcsi írta ekkor: 2009-07-18 18:47:35
Szia Marcsi! Jó volt kint lenni, de itthon is jó. A tenger és a nyugi hiányzik, de a meleg nem, mert az itthon is van, és Peti majdnem megint itt horkol mellettem, mert este megyünk Sartis-bulira Papával és a többi családtaggal :D Téged is szívesen látnánk köreinkben, és Peti üzeni, hogy: "Gyere Te is!!!" :D De majd, ha hazajössz és erre jársz, újabb bulit csapunk tiszteletedre :) A szúnyogok Sartin a közelembe se jöttek(Ezek szernt Peti elég volt riasztónak :D), itthon persze jól összecsipkedtek :D Ha nem is Debrecenben, de reméljük találkozunk, és örülünk az ismerettségnek. Meg bocsi, hogy ígéretünk ellenére ilyen későn írunk elsőnek, de ne aggódj, nem utoljára :D Túl vagyok az első héten, kitartok, már csak 8 van hátra :) Tetszik az iroda és a munka és a kollégák is nagyon segítőkészek, de ezt csak neked súgom meg :D A posta mindennapos dolog, a többi meg csak ráadás :D és remélem sokat fogok tanulni :P Gondolunk majd Rád este! Vigyázz ám magadra, és ne félj, mert előre láthatólag ebben az évben már nem megyünk vissza :D Puszilunk: Julcsika és Peti :)
Szia Julcsi...jó munkát kívánok neked és sok sikert az életben..találkozunk otthon.!.JÓ BULIZÁST NEKTEK..egy rejtett kamerával azért megnézném innen a bulitokat:) smile puszilok mindenkit...jó nyarat nektek smile
Grand Marcsi Dátum: 2009-07-20 08:05:42
Zsolt írta ekkor: 2009-07-16 12:04:03
Szia Marcsi! Mi is hazaértünk. Megnéztük Szalonikiben a múzeumot (sőt, parkolni is tudtunk a közelében, ami nagyjából a csodával egyenértékű...). Később láttuk Zeusz fürdőkádját és egy kicsit másztunk is az Olümposzon, aztán ránk sötétedett. Hazafelé betévedtünk Macedoniában, Stobiban egy fantasztikus helyre. Ha még nem jártál ott, ne hagyd ki. Gyönyörű ásatás, fantasztikus mozaikok. Egy klasszissal jobb, mint Olynthos. (Küldök majd róla képeket.) Mellénk szegődött egy lelkes régészsegéd a helyszínen. Első osztályú idegenvezetésben volt részünk. Igaz, több mint egy órával később értünk így haza, de nagyon megérte. Az autósok kedvéért: Zoli korábbi koordinátái egész jók. Az apartman sarkánál az én GPS-em szerint a pozíció: 40.08067 23.97973 Ha Marcsi megengedi, akkor később megadom annak a két hotelnek a koordinátáit is, ahol útközben megpihentünk.
Örülök Zsolt hogy sikerült mindent megnéznetek :) a képekből én is kérnék ...minden jót :)..gyertek máskor is..puszi ..jó nyarat nektek:)
Fellegvári Dátum: 2009-07-19 20:03:24
Mi 2009. szeptember 07-én reggel indulunk autóval. Szállás: Sartin: szept. 08-án délutántól. Utitársakat keresünk, főleg ha már tapasztaltak vagytok, mert mi most utazunk először! Jó nyaralást!