(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Mikéné Pintér Éva Dátum: 2009-07-17 14:36:28
Zsolt írta ekkor: 2009-07-16 12:04:03
Szia Marcsi! Mi is hazaértünk. Megnéztük Szalonikiben a múzeumot (sőt, parkolni is tudtunk a közelében, ami nagyjából a csodával egyenértékű...). Később láttuk Zeusz fürdőkádját és egy kicsit másztunk is az Olümposzon, aztán ránk sötétedett. Hazafelé betévedtünk Macedoniában, Stobiban egy fantasztikus helyre. Ha még nem jártál ott, ne hagyd ki. Gyönyörű ásatás, fantasztikus mozaikok. Egy klasszissal jobb, mint Olynthos. (Küldök majd róla képeket.) Mellénk szegődött egy lelkes régészsegéd a helyszínen. Első osztályú idegenvezetésben volt részünk. Igaz, több mint egy órával később értünk így haza, de nagyon megérte. Az autósok kedvéért: Zoli korábbi koordinátái egész jók. Az apartman sarkánál az én GPS-em szerint a pozíció: 40.08067 23.97973 Ha Marcsi megengedi, akkor később megadom annak a két hotelnek a koordinátáit is, ahol útközben megpihentünk.
Zsolt!Légyszí' írd meg pontosabban, merre van ez az ásatás! Nagyon érdekelne minket!Köszi!Éva
Mikéné Pintér Éva Dátum: 2009-07-17 14:34:55
Zsolt írta ekkor: 2009-07-16 12:04:03
Szia Marcsi! Mi is hazaértünk. Megnéztük Szalonikiben a múzeumot (sőt, parkolni is tudtunk a közelében, ami nagyjából a csodával egyenértékű...). Később láttuk Zeusz fürdőkádját és egy kicsit másztunk is az Olümposzon, aztán ránk sötétedett. Hazafelé betévedtünk Macedoniában, Stobiban egy fantasztikus helyre. Ha még nem jártál ott, ne hagyd ki. Gyönyörű ásatás, fantasztikus mozaikok. Egy klasszissal jobb, mint Olynthos. (Küldök majd róla képeket.) Mellénk szegődött egy lelkes régészsegéd a helyszínen. Első osztályú idegenvezetésben volt részünk. Igaz, több mint egy órával később értünk így haza, de nagyon megérte. Az autósok kedvéért: Zoli korábbi koordinátái egész jók. Az apartman sarkánál az én GPS-em szerint a pozíció: 40.08067 23.97973 Ha Marcsi megengedi, akkor később megadom annak a két hotelnek a koordinátáit is, ahol útközben megpihentünk.
Zsolt! Megírnád pontosabban , merre van ez az ásatás??? Nem találok a térképen STOBI-t.Érdekelne minket. Köszi!
Zsolt Dátum: 2009-07-16 12:04:03
Lingvai Beatrix Dátum: 2009-07-15 19:16:32
Szia Marcsi! Én mondtam neked hogy az eső minket üldöz Sartin, de mi akkor is jól éreztük magunkat, de most itthon sem esik pedig sajnos mi is itt vagyunk! smile Örülök hogy visszavársz minket! smile A fényképeket elküldtem neked az emailedre! Puszi Betti
Grand Marcsi Dátum: 2009-07-15 17:04:29
Mikéné Pintér Éva írta ekkor: 2009-07-14 10:28:55
Szia Marcsi! Szúnyogokkal hogy áll Sarti?Van az apartmanon szúnyogháló?Már nagyon várom az augusztus elejét!
Szia Éva.. nyáron, mindenhol szokott lenni szúnyog..minket sem kerülnek el....a szobák többségén van szunyogháló ne aggódj kérlek..szeretettel várlak benneteket smile