(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Juhász Péter Dátum: 2009-05-12 01:20:35
Kedves Marcsi! Szeretném Önnel felvenni a kapcsolatot egy szobai bekészítéssel kapcsolatban, lehetőleg minél hamarabb. Telefonon sajnos nem tudom Önt elérni, így kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen keresztül. A nevemet itt még nem szeretném leírni. Előre is köszönöm együttműködését! smile
Somogyi Magdolna Dátum: 2009-05-09 14:21:01
Somogyi Magdolna írta ekkor: 2009-05-09 13:46:08
Szia Marcsi! Először utazunk majd Sartira a szeptemberi első turnusban. Két kérdésem is lenne: törölközőt kapunk-e a szálláson? Másrészt a katalógusban a térképen láttam valamilyen tengerbe tartó folyóvizet a strand mellett, az vajon mi lehet? Köszi a választ, várom nagyon Magdi smile
Marcsi, még egy kérdés. Ugye jól gondolom, hogy az online foglalásnál az A, B, C a házakat jelöli, a katalógus alapján? Ha ez így van, akkor a H micsoda? Segíts már nekünk légyszi a végső döntésben: nem déli fekvésű, két személyes szobát keresünk, ha lehet első emeletit, és kicsit gondban vagyunk. Nagyon köszi Magdi
Somogyi Magdolna Dátum: 2009-05-09 13:46:08
Szia Marcsi! Először utazunk majd Sartira a szeptemberi első turnusban. Két kérdésem is lenne: törölközőt kapunk-e a szálláson? Másrészt a katalógusban a térképen láttam valamilyen tengerbe tartó folyóvizet a strand mellett, az vajon mi lehet? Köszi a választ, várom nagyon Magdi smile
Grand Marcsi Dátum: 2009-05-06 13:51:01
Kovács Ilona írta ekkor: 2009-05-06 13:23:03
Szia, Marcsi!Icus vagyok, és az első turnussal megyünk a barátommal Sartira. Érdekelne, hogy milyen az időjárás (tényleg olyan jó e mint az előrejelzésben), és hogy van e edzőterem a faluban?Előre is köszi
Grand Marcsi Dátum: 2009-05-06 13:50:56
Kovács Ilona írta ekkor: 2009-05-06 13:23:03
Szia, Marcsi!Icus vagyok, és az első turnussal megyünk a barátommal Sartira. Érdekelne, hogy milyen az időjárás (tényleg olyan jó e mint az előrejelzésben), és hogy van e edzőterem a faluban?Előre is köszi
Szia Icus! 24-25 fok van napkozben,viszont estenkent huvos van es nyirkos a levego..edzoterem sajna nincs viszont futnak sokan a tengerparton jogazni es edzeni is lehet a homokban egy gyekenyen...akar:) langyos a tenger a batrabbak mar usznak is.. Varlak benneteket..udv Marcsi