(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Vadainé Illés Melinda Dátum: 2015-07-12 20:34:40
Köszönöm nektek az infókat!!
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-07-12 15:58:14
Kedves Fórumozók! Aki lakott már az Anna apartmanban, kérem írjon néhány sort róla, mivel sajnos már az Ostraco-ban nincs hely. Érdekelne főleg a tisztasága, minősége. Helyileg tudom, hogy hol van, mivel tavaly az Ostraco-ban voltunk, az teljesen rendben volt. Köszönettel: Szabolcsiné
Magyar Réka Dátum: 2015-07-11 23:13:54
Kedves Réka és Melinda! Még az Emmanuel éttermet tudom ajánlani, de valóban versenyképesek az árak. A konyha felszereltségéről korábban írt Viki. A Sarti Beach néhány percnyi sétával elérhető, 5-10 perc. Kellemes Nyarat kívánok :)
Grand Viki Dátum: 2015-07-11 11:21:58
Kedves Molnár Réka és Vadainé Illés Melinda, engedjék meg, hogy válaszoljak pár kérdésüket mint helyi Sartis idegenvezető. A kirándulásokat mi hirdetjük és mi is bonyolítjuk le itt Sartin ahol a Grand Tours saját partner irodát is nyitott melynek a neve Grand Tours Greece. Minden nap nyitva tartunk bármikor megtalálhatóak vagyunk, lehet nálunk is vagy a házaknál jelentkezni kirándulásokra a fogadóórák keretein belül ami a házakban lévő hirdető táblákon van feltüntetve. Ezeken a táblákon minden információval tájékoztatjuk a vendégeket, árakkal és kirándulásokkal is. Tehát a Narancspart is az egyik kirándulásunk amit vasárnap tartunk melynek ára egységesen 6 euró per fő.Ez egy strandoló program mely félnapos 09:00-14:00 között zajlik. Ideérkezésetekkor mi várunk itt titeket már a busznál ahol minden információt elfogunk mondani az üdülőhelyről, kirándulásokról, éttermekről mindenről ami érdekelheti a kedves vendégeket.Átlagban a kirándulások per fő 15-30 euró között mozognak, természetesen a gyerekeknek olcsóbb általában a fele a felnőtt áraknak és 4 éves korig minden program ingyenes, amelyek többsége egész napos, és magyar idegenvezetéssel történik amit szintén mi végzünk. Az éttermek közül rengeteget lehet találni a tengerparti soron: pizzás, tésztás, görögös, halas, magyaros ahol szinte mindenhol dolgoznak magyar felszolgálók és magyarul is van étlap! Gyerekek nagyon szeretik az óriás palacsintázókat, gofrisokat, fagyisokat, sült kukoricát....de természetesen Gyros-os helyből is van választék bőven! Nem emelném ki egyiket sem külön mert mindenhol finoman főznek mindig friss alapanyagokból, és az árak versenyképesek ahogy látom ugyanazok mindenhol.A napágyakat napernyőkkel a parton itt is mint az ország nagy részén fogyasztás ellenében lehet használni ami fejenként min 3 euró "kellene" hogy legyen. A Sarti Beach részen nem mélyül a tenger nagyon sokáig "kicsi" a víz ami abszolút ideális a kisgyerekeknek vagy családosoknak vagy úszni nem tudóknak.Érdemes ott fürdeni! Várunk titeket szeretettel, addig is bármi felmerülő kérdéssel még forduljatok hozzánk bizalommal!Jó készülődést! Helyi idegenvezetők
Vadainé Illés Melinda Dátum: 2015-07-10 11:29:57
Sziasztok! Mi most indulunk majd Sartiba júliusban....Voltunk már,ismerős a terep,én azt kérdezném Magyar Rékától,hogy hol találtátok olyan olcsón a Narancsparti kirándulást?Mert én amit nézegetek,azok jóval drágábbak(bármilyen kirándulás kb.80-100 euro lenne négyőnknek),pedig még helyi irodánál is néztem.... Még én is azt kérdezném,hohy hol lehet jókat kajálni,még esetlg jó áron is,ill. olyan helyen ,ahol van két kisgyereknek való kaja is..(szokásos,rántott husi,sült krumpli,ilyesmi...)Bár megeszik a sülteket is,biztos fog nekik izleni,de azért biztos,ami biztos...Köszi!