(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-07-15 20:29:11
Veres Tamás írta ekkor: 2015-07-14 17:49:39
Sziasztok egy apró de fontos kérdésem lenne az Alexandra apartmanba adnak-e ágynemühuzatot? Illetve nem tollpárnák vannak-e allergia miatt. Köszi a választ. Üdv Tomi smile
Kedves Tamás, természetesen van ágynemű az apartmanban és törölköző bekészítés is! Nem tollpárnák vannak!
Grand Viki Dátum: 2015-07-15 20:27:07
Bernadett írta ekkor: 2015-07-13 15:47:32
Kedves Viki! Köszönöm szépen az infókat! :) Az e-mail címem: [email protected], szívesen megnézném a képeket. Edények is vannak az apartmanban, amiben tudunk főzni, vagy érdemes vinni magunkkal pár dolgot? Olvastam, hogy van lehetőség búvárkodásra is, amit egy magyar fiatal pár üzemeltet, Judit és Miki. Az érdekelne, hogy mennyibe kerül fejenként, és mi kell hozzá, mert mi még ezt sose próbáltuk, de nagyon szeretnénk kipróbálni. Köszönöm szépen :)
Kedves Bernadett, vannak edények az apartmanba minimális mennyiségben, lábos, nagyobb fazék....de ezek az apartmanok mint korábban is írtam erre vannak beállva tehát alap egyszerű ételek elkészítésére.Nem gondolnám, hogy hoznotok kellene MÉG edényt! Igen van búvárkodás 50 euro per fő ! Van az árban egy elméleti oktatás iss, valamint beöltöztetnek a méretednek megfelelő búvár ruhába oxigén palackot kaptok, és irány a tenger...itt Sarti öblében történik a búvárkodás a fürdőzőhelytől beljebb lévő sziklazátonynál....és természetesen elengedhetetlen az úszás tudás !! A képeket már elküldtem a címre amit megadtál!
Szabóné Horváth Mónika Dátum: 2015-07-15 15:09:51
Kedves Viki! Minket az Alexandra apartman 5-ös szobája érdekelne!Láttam a leíràst róla de szeretném képen is megnézni mikor várható róla kép? Köszönettel Mónika
Veres Tamás Dátum: 2015-07-14 17:49:39
Sziasztok egy apró de fontos kérdésem lenne az Alexandra apartmanba adnak-e ágynemühuzatot? Illetve nem tollpárnák vannak-e allergia miatt. Köszi a választ. Üdv Tomi smile
Bernadett Dátum: 2015-07-13 15:47:32
Grand Viki írta ekkor: 2015-07-09 17:26:06
Kedves Bernadett, a mini konyhák kb 1,5 m hosszúak van rajtuk egy főzőlap ami a rezsó és van mikró és egy kicsi hűtő...könnyű nyári ebédeket el lehet készíteni problémamentesen ezekben a kis konyhákban mint pl egy tojásrántotta vagy lecsó vagy egy leves vagy egy főtt virsli vagy egy tészta kifőzés....szerintem ne hozzatok le rengeteg ételt mert hasonló árakon vannak itt is a supermarketek...szívesen küldök nektek képeket a minikonyháról ha adsz nekem egy e- mail címet.Jó készülődést!
Kedves Viki! Köszönöm szépen az infókat! :) Az e-mail címem: [email protected], szívesen megnézném a képeket. Edények is vannak az apartmanban, amiben tudunk főzni, vagy érdemes vinni magunkkal pár dolgot? Olvastam, hogy van lehetőség búvárkodásra is, amit egy magyar fiatal pár üzemeltet, Judit és Miki. Az érdekelne, hogy mennyibe kerül fejenként, és mi kell hozzá, mert mi még ezt sose próbáltuk, de nagyon szeretnénk kipróbálni. Köszönöm szépen :)