(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Edit Dátum: 2015-06-24 08:40:35
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2015-06-19 21:33:38
Kedves Tímea! Élménybeszámoló szerűség a 4. Sartin töltött nap után: az idő a tegnapi esőzés után csodás, a tenger vize is nagyon kellemes. Itt semmit sem lehet észlelni a válságból, készpénzzel (euróval) mindenütt lehet fizetni. Kártyás fizetési lehetőséget kevés helyen látok. Célszerű készpénzzel jönni, de mi is láttuk, h a bank automata működik. A határokon mi kedden 1,5 órát + 1 órát + 10 percet vártunk idefelé, az út kb 20 óra volt. 2 nap is robogót béreltünk Sassosnál és úgy járjuk körbe a környéket :) A mare montiban lakunk, ami szerintem teljesen korrekt apartman, azt adja, amit a neten is látni lehet, minden rendben van vele. Az idegenvezetők is segítőkészek, megértem ha nincs idejük állandóan a fórumon lógni, nekem Viki emailben hamar válaszolt. Jó nyaralást a jövő hétre!
Kedves Erzsébet! Ha van időd és kedved, írj még egy pár sort az aktuális árakról (étterem, bolt). Köszönöm Edit
Veres Tamásné Móni Dátum: 2015-06-24 08:12:45
Sziasztok! Tudna valaki egy kis tájékoztatást adni a motorbérlés díjairól (Sassos-féle esetleg)? Előre is köszönöm a segítségetek! Jó pihenést! :)
Czakó Tímea Dátum: 2015-06-20 06:28:09
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2015-06-19 21:33:38
Kedves Tímea! Élménybeszámoló szerűség a 4. Sartin töltött nap után: az idő a tegnapi esőzés után csodás, a tenger vize is nagyon kellemes. Itt semmit sem lehet észlelni a válságból, készpénzzel (euróval) mindenütt lehet fizetni. Kártyás fizetési lehetőséget kevés helyen látok. Célszerű készpénzzel jönni, de mi is láttuk, h a bank automata működik. A határokon mi kedden 1,5 órát + 1 órát + 10 percet vártunk idefelé, az út kb 20 óra volt. 2 nap is robogót béreltünk Sassosnál és úgy járjuk körbe a környéket :) A mare montiban lakunk, ami szerintem teljesen korrekt apartman, azt adja, amit a neten is látni lehet, minden rendben van vele. Az idegenvezetők is segítőkészek, megértem ha nincs idejük állandóan a fórumon lógni, nekem Viki emailben hamar válaszolt. Jó nyaralást a jövő hétre!
Kedves Erzsébet! Nagyon köszönöm az eddigi élménybeszámolódat. :) :) Én is nagyon várom már, hogy kedden végre a repülőn ülhessek és irány SARTI!! További nagyon szép és kellemes pihenést kívánok Neked és a családodnak.
Baliga-Lőrincz Erzsébet Dátum: 2015-06-19 21:33:38
Grand Viki Dátum: 2015-06-19 17:46:17
Kedves vendégek! Engedjétek meg,hogy egy Grand Toursos Nyilatkozatot megosszak: "Kedves Utasaink! Mivel az utóbbi időben több kérdést kaptunk a görög témával kapcsolatban, ezért fontosnak tartjuk a helyzet tisztázását: nyugodtan utazzanak! :) Higgyék el nekünk, amint bármiféle probléma lép fel Görögországgal kapcsolatban, mi leszünk az elsők, akik önöket tájékoztatják, és egyetlen egy utast sem fogunk az országba utaztatni. De ilyenről szó sincs... Mindemellett szeretnénk közzétenni a Külgazdasági és Külügyminisztérium Konzuli és Állampolgársági Főosztályától a görögországi pénzügyi helyzet várható alakulásával kapcsolatban a mai napon megküldött tájékoztatását is: "Athéni Nagykövetségünk tájékoztatása szerint a hitelezők és a görög kormány között folyamatosan zajlanak az egyeztetések. Mindkét fél megoldást kíván találni és el kívánja kerülni a legrosszabb forgatókönyv megvalósulását. Ugyanakkor, még egy esetleges államcsőd esetén is kicsi a valószínűsége annak, hogy Görögország azonnal kilépjen az EURO-övezetből, és visszatérjen a drachmához. Az ország a korábbi időszakhoz hasonlóan biztonságos, és folyamatosan érkeznek külföldi turisták. " - Konzuli-és Állampolgársági Főosztály, főosztályvezető, Budapest, 2015. június 18."