Kedves Tímea! Élménybeszámoló szerűség a 4. Sartin töltött nap után: az idő a tegnapi esőzés után csodás, a tenger vize is nagyon kellemes. Itt semmit sem lehet észlelni a válságból, készpénzzel (euróval) mindenütt lehet fizetni. Kártyás fizetési lehetőséget kevés helyen látok. Célszerű készpénzzel jönni, de mi is láttuk, h a bank automata működik. A határokon mi kedden 1,5 órát + 1 órát + 10 percet vártunk idefelé, az út kb 20 óra volt. 2 nap is robogót béreltünk Sassosnál és úgy járjuk körbe a környéket :) A mare montiban lakunk, ami szerintem teljesen korrekt apartman, azt adja, amit a neten is látni lehet, minden rendben van vele. Az idegenvezetők is segítőkészek, megértem ha nincs idejük állandóan a fórumon lógni, nekem Viki emailben hamar válaszolt. Jó nyaralást a jövő hétre!
Kedves Erzsébet! Nagyon köszönöm az eddigi élménybeszámolódat. :) :) Én is nagyon várom már, hogy kedden végre a repülőn ülhessek és irány SARTI!! További nagyon szép és kellemes pihenést kívánok Neked és a családodnak.