(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-06-18 20:10:24
Kedves Czakó Tímea! Már nagyon várom a személyes találkozást, hogy megismerkedjünk hiszen a Fórumunk fő szószolója egy jó ideje már Ön, hol negatív, hol pozitív hozzászólásaival, ahol a munkánkat és a Grand Tours tevékenységét elemzi.Most egyébként "több napos megkéséssel" azért van időm írni, mert éppen szakad az eső és nem kirándulok, vagy nem orvosnál vagyok egy utassal, vagy nem apartman problémát ügyezek vagy nem irodai munkát hajtok végre, és nem kedd van amikor is reggel héttől este 10-ig folyamatosan dolgozunk a kolleganőmmel: érkeztetünk vagy haza utaztatunk, vagy szállást osztunk vagy éppen már az értekezletet tartjuk az ujjaknak. Tehát ezek mellett természetesen minden nap a kirándulásokat is ketten visszük, úgyhogy úgy gondolom, hogy megbocsájtható ha nem "lógok" a Fórumon minden nap és az interneten, hanem most teszem mikor szakad az eső és van rá érkezésem. Privát levelekre folyamatosan válaszolunk, amikor utasok azt kérik, hogy küldjünk már több képet és információt a foglalt szállásról! A Görögország gazdasági helyzetét nem firtatnám mert szerintem még a Tsipras Miniszeterlnök úr sincs tisztábban azzal mi fog történni, egyéb iránt úgy gondolom ezt a kérdést pár hozzászólással ezelőtt már a főnököm megválaszolta Önnek. Ha ezer éve Sartiba jár akkor tudhatná ,hogy a helyiek a készpénzes fizetési módot preferálják euróban, mivel ,hogy pici faluról van szó ami a földnyelv alján van! Eddig sem lehetett Sarti nagy részén bankkártyával fizetni sehol úgyhogy úgy gondolom,hogy ez a kártyás-készpénzes mizzéria ezt a részt nem érinti. Megnyugtatom ma vettem le a saját kártyámról bankautomatába eurót , és segítettem a héten több utas társainknak is ebben. Mégis ha visszaolvas én már a télen írtam egy hozzászólásban, hogy inkább készpénzt és eurót hozzanak mert a helyiek a készpénzt preferálják...tehát még egyszer ismételném magam ez nem új dolog...de nyilván ezzel Ön is tisztában van. Élménybeszámolót az fog majd írni akinek kedve és ideje van erre. Ha valaki ír valóban szívesen olvassák a többiek, de higgye el nem mindenki ül a Fórumon éjjel-nappal, hogy ragadjon az alkalmon amikor valamihez hozzászólhat. Ha érdektelennek tartja ezt a Fórumot, akkor kérném hasznos tanácsokat írjon inkább saját pozitív élményeket, és ne pedig az utasainkat oktassa ki...mert ez a Fórum nem Önről és nem az idegenvezetőkről szól hanem az utasokról...akiknek ha kérdésük van akkor feltehetik itt amire nekünk válaszolnunk kell mint GRAND TOURS DOLGÓZÓNAK és ezzel segíteni az utast bármi felmerülő kérdésben. Ha Önnek ezeket unalmas olvasni ne tegye, de én akkor is megfogom válaszolni a kérdéseket még ha ez Önnek bagatelnek is tűnik, hogy milyen a "konyhafelszerelés és merre nyílik az ajtó"....mert EZ A DOLGOM....akkor amikor értelmes megválaszolandó kérdés érkezik.100 szónak is egy a vége, kérem ha szeretné segíteni HASZNOS hozzászólásaival a munkánkat akkor azt megköszönjük, ha viszont ez nem megy akkor kérem ne minősítsen folyamatosan minket!!! Természetesen ennek ellenére, nagyon -nagy szeretettel fogja már Önt várni itt a Grand Tours csapata mint ahogy a többi kedves vendéget is. Üdvözlettel és Jó utazást kíván: Grand Viki
Czakó Tímea Dátum: 2015-06-18 14:31:06
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2015-06-18 11:18:37
Kedves Timea! Nem tudom, hogy a többi utazási iroda miről tájékoztatta utasait, de nyugodj meg, bármi változás történik az utazással kapcsolatban a Grand is értesíteni fog. Az élménybeszámolóval kapcsolatban meg csak annyit, hogy az olyan dolog, ha valaki akar ír, ha nem akar nem ír. Nem lehet kierőszakolni. Néz szét a facebookon, rengeteg friss információt lehet találni. Jó nyaralást, Üdv. Györkiné Panni
Kedves Panni! Köszönöm szépen a hozzá szólásodat. :) Szerencsére nem kell megnyugodnom (mivel nem is aggódtam), mert tájékozódom folyamatosan, igaz már rég nem ezen a honlapon. (sajnos) Az élménybeszámolók hiányát pedig nem erőszakosságnak nevezném, csak egyszerűen hiányoznak, mert szeretem olvasni Őket, ahogy a többi helyszín fórumát is. Sartit úgy ismerem mint a tenyeremet, ennek ellenére imádom olvasni, hogy kik, mit, hogy éltek meg, és közben odaképzelem magam. Szerencsére jövőhétre már esőmentes hét várható, sok napsütéssel.
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2015-06-18 11:18:37
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-06-17 21:43:46
folytatva az írásomat, a fórum úgy néz ki, hogy csak addig érdekes amíg megkérdezik, hogy az ajtó jobbról balra vagy fordítva igaz, vagy a kedvenc kérdésem, a konyha felszereltségével kapcsolatos. de hogy valaki is friss élménybeszámolót tartson az már nem megy. az biztos, hogy mi hétfőn indulunk és nem fogom sajnálni az időt, hogy a következő beírásom majd élménybeszámolót tartalmazzon. bár titkon elvárhatnánk a kitelepült idegenvezetőktől. hogy Ők is írjanak csak úgy maguktól és nem több napos megkésve a fel tett kérdésekre. az biztos, hogy az itthoni gazdasági híreket olvasva már tudom, hogy kár lenne a bankkártyára hagyatkoznom, ha netán elszámoltam magam. pedig szerintem ez is fontos tájékoztatási kötelezettsége lenne az utazási irodának, ahogy a többi utazási iroda teszi, személyesen minden e-mail címre aki szállást foglalt rajtuk keresztül. ( akkor most lehet felháborodni és felháborodni)
Kedves Timea! Nem tudom, hogy a többi utazási iroda miről tájékoztatta utasait, de nyugodj meg, bármi változás történik az utazással kapcsolatban a Grand is értesíteni fog. Az élménybeszámolóval kapcsolatban meg csak annyit, hogy az olyan dolog, ha valaki akar ír, ha nem akar nem ír. Nem lehet kierőszakolni. Néz szét a facebookon, rengeteg friss információt lehet találni. Jó nyaralást, Üdv. Györkiné Panni
Norbi Dátum: 2015-06-18 09:29:25
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-06-17 21:43:46
folytatva az írásomat, a fórum úgy néz ki, hogy csak addig érdekes amíg megkérdezik, hogy az ajtó jobbról balra vagy fordítva igaz, vagy a kedvenc kérdésem, a konyha felszereltségével kapcsolatos. de hogy valaki is friss élménybeszámolót tartson az már nem megy. az biztos, hogy mi hétfőn indulunk és nem fogom sajnálni az időt, hogy a következő beírásom majd élménybeszámolót tartalmazzon. bár titkon elvárhatnánk a kitelepült idegenvezetőktől. hogy Ők is írjanak csak úgy maguktól és nem több napos megkésve a fel tett kérdésekre. az biztos, hogy az itthoni gazdasági híreket olvasva már tudom, hogy kár lenne a bankkártyára hagyatkoznom, ha netán elszámoltam magam. pedig szerintem ez is fontos tájékoztatási kötelezettsége lenne az utazási irodának, ahogy a többi utazási iroda teszi, személyesen minden e-mail címre aki szállást foglalt rajtuk keresztül. ( akkor most lehet felháborodni és felháborodni)
Szia! Nagyon szívesen írnék élménybeszámolót, de még az utazás előtt vagyunk... /augusztus/ Viszont a tiedet szívesen olvasom majd! Jó utat és pihenést!! smile
Czakó Tímea Dátum: 2015-06-17 21:43:46
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-06-14 12:23:57
senkinek sincs semmi élménybeszámolója? smile smile