(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Nagy Anita Dátum: 2014-07-03 21:58:36
Kedves Viki! Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy problèmát jelenthet, ha 6 hónapon belül lejár a szemèlyi igazolvàny èrvényessége. Ez valóban így van?Nem szeretnèm ha emiatt problémába ütköznénk,mivel az enyèm az utazás időpontjától számítva 5 hónapig érvényes még. Válaszodat köszönöm!:)
Pintácsi Gyuláné Dátum: 2014-07-02 21:07:47
Grand Viki írta ekkor: 2014-07-02 11:21:31
Szia, szerintem egyáltalán nem zavaró a közeli étterem mert nem ez a zenés taverna hangulat van benne, hanem inkább ilyen kis romantikus csendesnek mondanám ami éjfélkor bezár.Eddig még nem volt panasz az étterem miatt, a másik meg,hogy nagyon kedves a személyzet és rendkívül finom a konyhájuk. A Sartios ház a legújabb házunk, luxus kategória úgyhogy, minden szoba máshogy néz ki, mindenki aki eddig ott volt nagyon nagy megelégedettséggel ment haza.Első szezonos apartman, alig páran laktak még benne, egy udvarban van a másik két testvér házzal az Irini és Mária házakkal.Minden felszerelése belül új, 2 stúdió és 2 apartman van benne, lehet válogatni :) nézz rá a képekre a házról a Sartios ház résznél az on-line foglalásban.:)
Szia Viki! Köszönöm a választ! Már nagyon várjuk az indulást, augusztus 26.-án érkezünk az emeleti két ágyas stúdióban fogunk lakni. Remélem gyönyörű idő lesz. Köszönöm a képeket láttam, szépek.Akkor augusztus végén találkozunk, addig is minden jót kívánok!
Dettix Dátum: 2014-07-02 11:55:54
Nagy Anita írta ekkor: 2014-07-01 19:46:53
Sziasztok! Valaki volt már idén a Mitsokopi Apartmanban? Sajna nem nagyon olvasok róla és érdekelnének vélemények. Köszönöm! :)
Szia! Ezt olvastam a Mitsokopiról. "a grandosok Mitsokopi apartmanjában még nem laktunk, de bent már itt is jártunk széjjel nézni. a ház nagyon jó helyen van, az ófalu nagy parkolóhoz közelebbi részén található. azért voltam nagyon kíváncsi erre a házra, mert, hogy halas bolt található a kiadó szobák alatt, és kíváncsiak voltunk vajon mennyire „szagosak” odafönt emiatt az apartmanok. meg is lepődtünk, és igen kellemesen csalódtunk, mert egyáltalán nem érződött semmi, pedig a halbolt fölött közvetlenül található egyik szobában jártunk bent. És mivel éppen aznap igen meleg volt így számítottunk a jó kis büdös, tömény halszagra. az apartmanba a szezon vége felé jártunk, ennek ellenére látszott rajta, hogy foglalkoznak vele. egyszerűen berendezett, szép, tiszta volt, semmi kifogásolni valót nem találtunk benne, és az külön tetszett, hogy kényelmes teraszai vannak. aki járt már szűk teraszos apartmanba, az tudja milyen rossz mikor lapjával kell közlekedni odakint, mert annyira pici a hely. no itt ilyen gond nincs! a ház 1-es, 2-es, 3-as, 4-es szobáinak erkélyeiről a szomszédos ház oldalára lehet rálátni (ezek 3 ágyasak). míg a 4-es és 5-ös szobák teraszai vannak közvetlenül a halbolt fölött, innen rá lehet látni oldalról kicsit a tengerre is. mindkettő 4 ágyas, 1 franciaágy és 1 emeletes ágy van benne. viszont, ha 2-en mentek csak, akkor is az a jó a grandba, hogy, ha van még üres helyük, akkor mindenféle felár nélkül kivehetitek akár a 3 ágyas szobát is (persze akkor, ha a többi házukba nincsen már 2 ágyas üres szoba arra az időpontra). a házhoz közel van a part, a nagy sárga emeletes arvanitidis supermarket (van több kis bolt is a közelbe), de a pékség is egy rövid sétával elérhető. de éppen úgy közel vannak hozzá az éttermek, bárok, és a kis ajándékboltok is."
Grand Viki Dátum: 2014-07-02 11:21:31
Pintácsi Gyuláné írta ekkor: 2014-07-02 10:05:09
Sziasztok! Kíváncsi lennék véleményekre a Villa Sartios Apartmanról! Mennyire zavaró a közeli étterem? Milyen messze van a tengerpart? Köszönöm: smile
Szia, szerintem egyáltalán nem zavaró a közeli étterem mert nem ez a zenés taverna hangulat van benne, hanem inkább ilyen kis romantikus csendesnek mondanám ami éjfélkor bezár.Eddig még nem volt panasz az étterem miatt, a másik meg,hogy nagyon kedves a személyzet és rendkívül finom a konyhájuk. A Sartios ház a legújabb házunk, luxus kategória úgyhogy, minden szoba máshogy néz ki, mindenki aki eddig ott volt nagyon nagy megelégedettséggel ment haza.Első szezonos apartman, alig páran laktak még benne, egy udvarban van a másik két testvér házzal az Irini és Mária házakkal.Minden felszerelése belül új, 2 stúdió és 2 apartman van benne, lehet válogatni :) nézz rá a képekre a házról a Sartios ház résznél az on-line foglalásban.:)
Grand Viki Dátum: 2014-07-02 11:16:37
Nagy Anita írta ekkor: 2014-07-01 19:46:53
Sziasztok! Valaki volt már idén a Mitsokopi Apartmanban? Sajna nem nagyon olvasok róla és érdekelnének vélemények. Köszönöm! :)
Szia Anita, igazából eddig még üres szoba sem volt a Mitsokopiban....mert mindíg tele volt a nyáron,szeretik a vendégek,pár évesek a szobák,korszerű berendezéssel...szóval a centrumban van pontosan az irodánk mögötti utcában..boltok 1 percnyire,part 2 perc sétára utca végén van...alul a halas üzlet..korszerűen van felszerelve ezért semmit nem érezni a halas illatból..szemben a hentes üzlet.A tulajdonos fiatal hölgy nagyon aranyos,lelkiismeretes még most külön nagy napernyőket is hozott az erkélyekre,hogy napközbe árnyékot tudjon magának biztosítani a kedves vendég....Mindennel felszerelt,szerintem tetszeni fog nektek. :)