Kedves Grandtours, kedves fórumózók!:) Tudna nekem segíteni valaki autóbérlés ügyében? Hol érdemes, mennyibe kerül körülbelül, ilyenek. Augusztus végén utazunk Zakynthosra 4-en:) Illetve komppal átmennénk Kefalóniára is, ennek is érdekelne a módja, ára, stb.
Nagyon szépen köszönöm a választ előre is!
Kedves Viktória! Az autóbérlésről egy korábbi hozzászólásban már írtam, részletes leírást az oldalsó "gyakori kérdések" fülre kattintva olvashatsz. Az árak több mindentől függenek, pl. hány napra, milyen időszakban, melyik napokon, milyen autót szeretnétek... Egy biztos, a faluban lévő Smart kölcsönzőben a helyszínen grandos kedvezményt kaptok, valamint magyar nyelvű útleírást és részletes térképet is. Természetesen a bérlésnél szívesen segítek és itt vagyok "élő útvonaltervezőnek" is, mindenkinek a saját igényeinek megfelelően szoktunk útvonalat összeállítani. Ha konkrét elképzelésetek van a bérléssel kapcsolatban, akkor írjatok egy e-mailt a
[email protected] és kérek Nektek ajánlatot. A bérelt járművekkkel a szigetet elhagyni nem lehet, jármű nélkül átmenni pedig szerintem felesleges és értelmetlen. A komjegy ára 8€/fő és 32€/autó. Szervezett programmal át lehet látogatni Kefaloniára, de egyébként annyi látniavaló van Zakynthoson is, hogy egy hét sem lesz rá elég. Szeretettel várlak Titeket augusztusban! Vivien