(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-07 22:50:22
Piber Viktória írta ekkor: 2013-06-04 13:02:11
Kedves Grandtours, kedves fórumózók!:) Tudna nekem segíteni valaki autóbérlés ügyében? Hol érdemes, mennyibe kerül körülbelül, ilyenek. Augusztus végén utazunk Zakynthosra 4-en:) Illetve komppal átmennénk Kefalóniára is, ennek is érdekelne a módja, ára, stb. Nagyon szépen köszönöm a választ előre is!
Kedves Viktória! Az autóbérlésről egy korábbi hozzászólásban már írtam, részletes leírást az oldalsó "gyakori kérdések" fülre kattintva olvashatsz. Az árak több mindentől függenek, pl. hány napra, milyen időszakban, melyik napokon, milyen autót szeretnétek... Egy biztos, a faluban lévő Smart kölcsönzőben a helyszínen grandos kedvezményt kaptok, valamint magyar nyelvű útleírást és részletes térképet is. Természetesen a bérlésnél szívesen segítek és itt vagyok "élő útvonaltervezőnek" is, mindenkinek a saját igényeinek megfelelően szoktunk útvonalat összeállítani. Ha konkrét elképzelésetek van a bérléssel kapcsolatban, akkor írjatok egy e-mailt a [email protected] és kérek Nektek ajánlatot. A bérelt járművekkkel a szigetet elhagyni nem lehet, jármű nélkül átmenni pedig szerintem felesleges és értelmetlen. A komjegy ára 8€/fő és 32€/autó. Szervezett programmal át lehet látogatni Kefaloniára, de egyébként annyi látniavaló van Zakynthoson is, hogy egy hét sem lesz rá elég. Szeretettel várlak Titeket augusztusban! Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-07 22:39:18
Hoffer Bettina írta ekkor: 2013-06-03 17:37:24
Kedves Éva! Mi agusztus utolsó hetében megyünk Zakynthosra. Említetted, hogy a Jenny apartmanban már jártál. Tudnál róla mondani valamit? Mennyire felszerelt? Zajos? Távol van a parttól? Mit érdemes vinni magunkkal. Minden meglátás és tapasztalat érdekelne :) Köszönöm
Kedves Bettina! A Jenny apartmanunk a legjobban felszerelt házunk Zakynthoson. A stúdiók nagyok, négy főnek is kényelmesek, az apartmanok is tágasak. Az alap konyhai felszereléseken kívül kenyérpirító, vízforraló, páraelszívó is van a konyhába, illetve tv csak a Jennyben van a szobákban. Ami szintén nem szokásos görög apartmanoknál, hogy ezekben a szobákban bent van étkezőasztal, az erkélyen pedig műanyag asztal székekkel. Az apartmant egy kedves család üzemelteti, akik mindig figyelnek a rendre és tisztaságra. A ház csendes részen fekszik, de közel a parthoz és a falu főutcájához. Van recepció, ahol ingyenesen lehet használni a wifi-t, a ház előtt pedig mini játszótér a gyerekeknek. Én személy szerint nem is értem, hogy miért van egyenlőre ennyire kevés foglalásunk ebbe a házba, valószínűleg, mert az utóbbi két évben nem volt a kínálatunkban és így keveset lehet róla olvasni a fórumokon. Biztosan nem bánjátok meg, ha ezt a házat választjátok! Üdv. Vivien
Szabó Gyöngyi Dátum: 2013-06-07 13:11:32
Kedves Vivien! Érdeklődnék, hogy a Sofia apartmanban kérhető-e reggeli a félpanziós ellátás helyett? Üdv: Gyöngyi
Szabó Gyöngyi Dátum: 2013-06-07 13:04:02
Sofia apartmanról (Agios Sostis) tud valaki valamilyen információt adni? Előre is köszönöm! Gyöngyi
Szabó Gyöngyi Dátum: 2013-06-07 13:03:53
Sofia apartmanról (Agios Sostis) tud valaki valamilyen információt adni? Előre is köszönöm! Gyöngyi