(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Józsi Dátum: 2013-06-07 11:49:25
Lajos Ilona írta ekkor: 2013-06-05 14:22:35
Villa Maria Apartman- Agios Sostis .Erről az apartmanról és környékéről tud valaki valamilyen infot adni? Köszönöm előre is.
Nagyon jó szállás. Viszonylag kis mérete miatt nyugodt, csendes. Minden rendben volt, tiszta, felszerelt a konyha (persze csak mikro, rezsó és edények, de többet nem is igértek). A hűtő is elég, a fagyasztórész is jól működött. Mi fagyasztottunk ásványvizet és colát is benne, jégakkunak. A légkondi kiváló, teljesen hűvös szobát lehet csinálni. A kertje kicsit poros és gazos, nem egy trópusi szálloda parkhoz hasonlít. A pálma, ami belülről is jól látszódik az ablakból, viszont hangulatossá teszi. Az erkélyen (teraszon) esténként jól elücsörögtünk, ha otthon vacsoráztunk (sajnos ide jön ki a légkondi, de nem vészes). A terasz szélén hangyák is vonulnak a pálma irányába, de ezzel sem volt gond. Maria, a tulajdonos nagyon kedves, ők üzemeltetik az egyik közeli szupermarketet. Nem volt gond, hogy nem oda jártunk vásárolni. Sajnos a másik bolt jobban felszerelt, picit olcsóbb is. A kutya nem barátkozós típus, elég mérges. Meg van kötve, semmi gond vele. Jó nagy parkoló terület van az udvarban. Közel van a part, a központ. A többi GT szállás is ott van a közelben.Kiváló lesz a nyaraláshoz.
Eszter Dátum: 2013-06-07 09:51:51
Kedves GRANDZAKYNTHOS VIVIEN ! Érdeklődöm,hogy a Jenny apartmanban van lehetőség a hazaindulás napján - a délelőtti strandolás után, amig a buszra nem kell felszállni - rendbe tenni magunkat,lezuhanyozni .Válaszodat előre is köszönöm : Eszter
Varga Tibor Dátum: 2013-06-07 08:52:38
Benőcs Boglárka írta ekkor: 2013-06-05 09:57:03
Kedves Zsuzsa! Én egy nagyon részletes tervet készítettem a látnivalókról, így indultunk neki. A teljes dokumentumot térképekkel, leírásokkal és képekkel szívesen átküldöm neked, ha megadod az e-mail címed.
Kedves Boglárka! Ha nem lenne nagy probléma akkor én is csatlakoznék a rengeteg előttem szólóhoz és én is szeretném elkérni a leírásodat. e-mail: [email protected] Előre is Köszönöm!!!
Grand Zakynthos Dátum: 2013-06-06 21:07:15
MÁNDITY KATALIN írta ekkor: 2013-06-01 09:19:05
Sziasztok! Én a biztosításokkal kapcsolatban szólnék pár szót! Ahogy Vivien is írta mindenkinek saját érdeke. Én a nyaralásokra mindig megkötöttem,az első 2-nél nem volt rá szükség,de a 3.nál egy kirándulás alkalmával,egy rozsdásabb motor a kisutcákban igen közel jött,és felsértette a lábamat.Ami annyira csúnya lett másnap,hogy orvoshoz kellett menni vele,kaptam tetanuszt,kitisztították,és kaptam bele 2 öltést,mellé gyógyszereket,krémet,+ az orvos szerint napallergiám is volt,arra fenistil tablettát adott,és mindet ingyen.A barátnőmet medúza csípte meg,igen csúnya allergiás börreakciója lett,őt is ingyen látták el. Utánna kint éltem 3,5 évet,akkor úgy voltam vele,eléga a sima unius biztosítás kártya,hát nem volt,mert korházba kerültem,el is láttak az igaz,de a vérvételért 80 eurot fizettem a korházban.Tehát lehet potyára köti meg valaki,de ha gond van véletlen,akkor igen nagy hasznát lehet venni,és tényleg ez mindenkinek saját érdeke.És ott kint,meg egy vacsorával kevesebbet eszik az ember az árán étterembe pl. Mi június 21.én megyünk Aigos Sostisra,Villa Máriába,esetleg jön még akkor valaki? Mi a csúzdaparkba szeretnénk elmenni,de ha ilyen kevesen fizetnek be rá,akkor nem tudom indul e a kirándulás.Én voltam Thesszalonikibe,és nekünk nagyon tetszett. Jó nyaralást mindenkinek!
Kedves Katalin! Köszönjük, hogy megosztottad saját véleményed/tapasztalatod az utasbiztosítással kapcsolatban, biztosan sokaknak segít a döntésben. A csúszdaparkkal kapcsolatban: ha saját csoportunk nem is jön össze, megszervezzük, hogy eljussatok. De szerintem annyi más látnivaló és élmény vár rátok a szigeten, hogy nem biztos, hogy megéri erre pénzt és időt költeni. Az az igazság, hogy vegyesek a visszajelzések a csúszdaparkról, van akiknek nagyon tetszik, de vannak akik szerint nem nagy szám. Biciklibérlésre van lehetőség, az csak rajtatok múlik, hogy mennyire vagytok bevállalósak, de a környéket fel lehet vele fedezni. Majd itt a helyszínen megmutatom Nektek a térképen, hogy merre érdemes tekerni. Tegnap volt az első görög estünk, nagyon jól sikerült, fergeteges volt a hangulat. A program leírását megtalálod a fakultatív programok között, egy képet a tegnapi naplementéről pedig a Grand Tours facebook oldalán. Üdv. Vivien
Hoffer Bettina Dátum: 2013-06-06 19:54:50
Németh Éva írta ekkor: 2013-06-06 16:10:49
Kedves Bettina! Ha adsz egy email címet, szívesen megírom a tapasztalatokat. :)
[email protected] az elérhetőségem és előre is nagyon köszönöm :) smile