Sziasztok!
Én a biztosításokkal kapcsolatban szólnék pár szót!
Ahogy Vivien is írta mindenkinek saját érdeke.
Én a nyaralásokra mindig megkötöttem,az első 2-nél nem volt rá szükség,de a 3.nál egy kirándulás alkalmával,egy rozsdásabb motor a kisutcákban igen közel jött,és felsértette a lábamat.Ami annyira csúnya lett másnap,hogy orvoshoz kellett menni vele,kaptam tetanuszt,kitisztították,és kaptam bele 2 öltést,mellé gyógyszereket,krémet,+ az orvos szerint napallergiám is volt,arra fenistil tablettát adott,és mindet ingyen.A barátnőmet medúza csípte meg,igen csúnya allergiás börreakciója lett,őt is ingyen látták el.
Utánna kint éltem 3,5 évet,akkor úgy voltam vele,eléga a sima unius biztosítás kártya,hát nem volt,mert korházba kerültem,el is láttak az igaz,de a vérvételért 80 eurot fizettem a korházban.Tehát lehet potyára köti meg valaki,de ha gond van véletlen,akkor igen nagy hasznát lehet venni,és tényleg ez mindenkinek saját érdeke.És ott kint,meg egy vacsorával kevesebbet eszik az ember az árán étterembe pl.
Mi június 21.én megyünk Aigos Sostisra,Villa Máriába,esetleg jön még akkor valaki?
Mi a csúzdaparkba szeretnénk elmenni,de ha ilyen kevesen fizetnek be rá,akkor nem tudom indul e a kirándulás.Én voltam Thesszalonikibe,és nekünk nagyon tetszett.
Jó nyaralást mindenkinek!
Kedves Katalin! Köszönjük, hogy megosztottad saját véleményed/tapasztalatod az utasbiztosítással kapcsolatban, biztosan sokaknak segít a döntésben. A csúszdaparkkal kapcsolatban: ha saját csoportunk nem is jön össze, megszervezzük, hogy eljussatok. De szerintem annyi más látnivaló és élmény vár rátok a szigeten, hogy nem biztos, hogy megéri erre pénzt és időt költeni. Az az igazság, hogy vegyesek a visszajelzések a csúszdaparkról, van akiknek nagyon tetszik, de vannak akik szerint nem nagy szám. Biciklibérlésre van lehetőség, az csak rajtatok múlik, hogy mennyire vagytok bevállalósak, de a környéket fel lehet vele fedezni. Majd itt a helyszínen megmutatom Nektek a térképen, hogy merre érdemes tekerni. Tegnap volt az első görög estünk, nagyon jól sikerült, fergeteges volt a hangulat. A program leírását megtalálod a fakultatív programok között, egy képet a tegnapi naplementéről pedig a Grand Tours facebook oldalán. Üdv. Vivien