(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Hoffer Bettina Dátum: 2013-05-15 18:41:32
Tudja valaki hogy milyen az út minősége? Nagyon rázós és kacskaringós? Azt hallottam, hogy idén átadtak egy hosszú autópálya szakaszt, amivel majdnem a kompig lehetne menni.
Benőcs Boglárka Dátum: 2013-05-13 18:31:33
Sohajda Norbert írta ekkor: 2013-05-12 18:50:05
szia ! mi is most megyünk Zakynthosra és az Ibéria apartmanba fogunk mi is megszállni.
Szia! Mi jövőhét pénteken indulunk. Küldenél majd nekem információt arról, hogy milyen volt az utazás, a Macedón határon kérték e az utasbiztosítás meglétét (vagy esetleg elég az Eus kártya), milyen a szállás ... Az Ibériában lesz elvileg wifi és ha tudnál írni nekem azt nagyon megköszönöm. Akár ide is, akár az email címemre: [email protected]
Sohajda Norbert Dátum: 2013-05-12 18:50:05
Benőcs Boglárka írta ekkor: 2013-04-20 11:43:08
Sziasztok! Párommal 1 hónap múlva indulunk Zakynthosra busszal, az Ibéria apartmanban fogunk megszállni. Szívesen fogadnék mindenféle információt a szigettel kapcsolatban: árak, legszebb partok, - helyek, esetleg mitikus és spirituális színhelyek, minden amit nem szabad kihagyni ha ott vagyunk. Tervezzük, hogy pár napra quadot bérelünk és azzal utazgatunk a szigeten, ezenkívül hajókirándulásokat is terveztünk (Navagio, Kefalonia). Előre is köszönöm a válaszokat!
szia ! mi is most megyünk Zakynthosra és az Ibéria apartmanba fogunk mi is megszállni.
Szőke Imre Dátum: 2013-05-12 18:17:52
Kedves Norbert! Nem mi megyünk most, hanem Benőcs Boglárkáék, akiknek válaszoltam. Mi júliusban.
Sohajda Norbert Dátum: 2013-05-12 14:38:20
Szőke Imre írta ekkor: 2013-04-21 23:59:19
Üdv! Röviden a látnivalókról: Quad-dal: Keri, a falu, a zászló és Mizithres sziklák felülről, naplemente. Mahairado (kolostor, templom), Exo Hora (2 ezer éves olivafa), Porto Vromi (kishajók Navagio-ra és a környék barlangjaihoz), Anafonitriata (régi kolostor)- néhány km-re kilátó a hajóroncsra (érdemes továbbsétálni a sziklák tetején a kitaposott úton, a kilátóból alig látszik), Skinari (kék barlangok!), Xigia (kénes víz, a "büdösön" kívül gyenge a strand), Bohali (szép kilátás a fővárosra, felülről), Vassiliskos félsziget (homokos strandok). Quad-dal lehet kószálni a környék olajligeteiben, meredek, poros hegyi utakon, mi élveztük ezt tavaly. Szép partok : No, ez igény függő, mi a szép kristálytiszta vizet, csendes helyet kedveltük. Oasis beach (csak hajós, motorcsónakos, de szuper), Marathonosi sziget fürdőhelyei (homokos part, vagy a barlang környéke), Gerakas beach (homokos, teknős védelem), Navagio (szuper jó, sok ember amikor hajó jön, hidegebb víz, a GT hajókirándulásával (kb 20 perc itt) vagy Porto Vromiból és Skinariból lehet kishajóval idejönni), Skinari (a kék barlangokban, vagy a kikötőnél lehet úszkálni, kishajókkal lehet a kékbarlangokhoz menni), Laganas, Sostis nekünk nem volt nyerő. Ha kedvetek van motorcsónakkal érdemes a környéket bejárni, csak a Keri barlangok és a Marathonosi sziget körül, messzebb nem lehet elmenni. Nálunk ez vitte a pálmát, bárhol fürödhetsz, ahol tetszik.
mi is 5 hó 18 án megyünk az iberiába hol szálnak fel?