(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kincses Krisztián Dátum: 2013-02-25 21:10:43
Pálóczi Ágnes írta ekkor: 2013-02-14 10:30:54
Szia Andrea!Mi 2010- ben voltunk Zakynthoson két hetet aug.26-szept.11- ig.A sziget az nagyon csodálatos.Nyugati parton meredek sziklák és gyönyörű öblök a keleti parton csodás homokos tengerpart.Mi akkor a Jennyben laktunk.Ahogy a képeket nézem a Villa Maria akkor épült.Nekünk már akkor is szimpi volt.Szép kertje van és közel van egy kis strand, max 150m.Ez a part keskeny, homokos és nyugodt.A "nagy" strand Laganas az messzebb van kb.15 perc séta ott rengeteg a taverna és butik.Ez a strand homokos széles a partja sekély a vize.Itt vannak a teknős fészkek is.Nagyon szép.Szerintem nem lehet Paráliával összehasonlítani.Parália jó első tengerparti nyaralásnak, de nagyon zsúfolt és már nem annyira görögös.Tavaly visszamentünk Paráliára, de 6 év alatt elvesztette varázsát.A sziget kicsit drágább, de elérhető minden. Én csak akkori árakat tudok írni, de nekem nem tűnt vészesnek.6- os víz 1.80, gyros 2-2.50, gyümölcsök 1-2 euro/kg, éttermi kaja 6- tól, Van olyan lehetőség, hogy svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora átlag 10euro.Annyit eszel amennyi beléd fér.Ez akkor a Syrtaki étteremben volt Agios Sostis főutcáján.Nagyon jó nyaralást kívánok, üdv Ági
Szia Ágnes! Mis is a Jenny apartmanba szeretnénk menni, mi volt a véleményetek, strandtól kb milyen messze van? Előre is köszönöm, Krisztián
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2013-02-24 10:31:10
Kollányi Vivien írta ekkor: 2013-02-14 22:28:54
Kedves Mária! Tudtommal minden apartmanban van rezso :) de a katalógusban benne van sztem képpel...mi az Annában voltunkde ott is volt 2 lapos...
Köszönöm a választ Vivien! Közben én is felfedeztem a képen, Üdv: Marcsi smile
Kollányi Vivien Dátum: 2013-02-14 22:28:54
Vargáné Rubinszki Mária írta ekkor: 2013-02-01 13:17:49
Sziasztok! A Villa Mária apartmanba van-e rezsó? Azt olvastam, hogy mikró van,meg vízforraló. Ha valaki tudja írjon. Előre is köszönöm: Marcsi smile
Kedves Mária! Tudtommal minden apartmanban van rezso :) de a katalógusban benne van sztem képpel...mi az Annában voltunkde ott is volt 2 lapos...
Kollányi Vivien Dátum: 2013-02-14 22:23:43
Papp Renáta írta ekkor: 2013-01-28 14:02:47
Lenne még egy kérdésem a tapasztaltakhoz: ha olyan apartmant választunk, ahol nincs wifi, hol van lehetőségünk internetezni? Van a településen internet kávézó, vagy egy apartman, aminek a wifijét a Grandosok ingyen használhatják? (Korfun voltam még csak Görögországban, szintén a Granddal és ott az idegenvezető apartmanjánál az udvaron lehetett használni az ottani wifit). Augusztus végén/ szeptember elején mennyire melegszenek fel a szobák? Szükség van akkor még a klímára, vagy már elviselhető a levegő és lehet tőle aludni?
Szia Reni! Ezt itt is megteheted a netezést wifivel ahogy Korfun is de ebben segíteni fog az idegenvezető, Vannak vendéglátó helyek ahol tök jó a vétel pl: az Olé-Oéban stb..azt majd ott megtudod ne aggódj smile
Kollányi Vivien Dátum: 2013-02-14 22:20:10
Papp Renáta írta ekkor: 2013-01-28 13:52:25
Kedves Vivien! Itt is nagyon szépen köszönöm a leveled :)
Szivesen Renáta! Szivesen segítek ha tudok! smile