Szia Andrea!Mi 2010- ben voltunk Zakynthoson két hetet aug.26-szept.11- ig.A sziget az nagyon csodálatos.Nyugati parton meredek sziklák és gyönyörű öblök a keleti parton csodás homokos tengerpart.Mi akkor a Jennyben laktunk.Ahogy a képeket nézem a Villa Maria akkor épült.Nekünk már akkor is szimpi volt.Szép kertje van és közel van egy kis strand, max 150m.Ez a part keskeny, homokos és nyugodt.A "nagy" strand Laganas az messzebb van kb.15 perc séta ott rengeteg a taverna és butik.Ez a strand homokos széles a partja sekély a vize.Itt vannak a teknős fészkek is.Nagyon szép.Szerintem nem lehet Paráliával összehasonlítani.Parália jó első tengerparti nyaralásnak, de nagyon zsúfolt és már nem annyira görögös.Tavaly visszamentünk Paráliára, de 6 év alatt elvesztette varázsát.A sziget kicsit drágább, de elérhető minden.
Én csak akkori árakat tudok írni, de nekem nem tűnt vészesnek.6- os víz 1.80, gyros 2-2.50, gyümölcsök 1-2 euro/kg, éttermi kaja 6- tól, Van olyan lehetőség, hogy svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora átlag 10euro.Annyit eszel amennyi beléd fér.Ez akkor a Syrtaki étteremben volt Agios Sostis főutcáján.Nagyon jó nyaralást kívánok, üdv Ági
Szia Ágnes! Mis is a Jenny apartmanba szeretnénk menni, mi volt a véleményetek, strandtól kb milyen messze van?
Előre is köszönöm, Krisztián