(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mrs.Caretta Dátum: 2013-02-14 21:11:10
Matus Krisztina írta ekkor: 2013-02-08 20:01:41
Sziasztok! Mi idén Zakynthosba szeretnénk menni, de még nem tudjuk az időpontot. Tudna valaki abban segíteni, hogy június vagy szeptemberi hónapot válasszunk, hogy az időjárás mikor jobb? A víz milyen júniusban? És az árakra lennénk kíváncsiak, bolt, motor, autó bérlés ? Köszönettel Kriszta
Szia,nekünk volt szerencsénk elmenni májusban is és szeptemberben is. Nekem a szeptember jobban tetszett,mert sokkal melegebb volt a víz,órákig bent voltunk és labdáztunk. Viszont májusban még hideg volt,egyáltalán nem volt kellemes,nem is volt kedvünk úszni benne. Este is sokkal hidegebb volt,vastagabb ruha simán elfért. Szeptemberben napközben hőség volt,viszont a tengervízben töltve teljesen kellemessé lehetett tenni. Este is pont jó volt levegő,se nem hőség,se nem fáztunk. Én ha mennék a szeptembert választanám!
Jenei Mihály Dátum: 2013-02-14 20:22:34
Magda Sándor írta ekkor: 2013-02-09 16:34:20
Kedves Kriszta és Varga Tibor! Mi tavaly előtt voltunk Agos sostison a Georgina apartmanban,Junius 18-25-ig. A víz mindenhol alkalmas volt fürdésre, 35 Eur.-ért béreltünk autót/nap.Körbejártuk a szigetet,a következő utvonalon:Ag.Sostis-Kiliomenos-Exo Hora(2000-éves olajfa)-Navaggio Beach-Volimes-Skinari fok(északi rész-szélmalmok)-majd lefelé a másik oldalon-Kék barlangok-Agios Nikolaos(fürdés)-Xigia beach(az egyik legszebb strand,szintén fürdés)-Zakynthos város-Argassi-Porto Zorro(fürdés)-Banana beach(Vassilikos)-innen vissza Zakynthos városon keresztül,-Laganas mellett-Keri-ig,ahol a nagy Görög zászló leng,és itt megnéztük a napnyugtát,majd innen visszaértünk Agios Sostis-ba. Ez volt 200-km,és10-liter benzin,(17.50 Eur). Az árak nem sokkal magasabbak az itthoniaknál,nem vészes.Van egy Syrtaki-nevű taverna,Ag.sostison a tengerparton,(Önkiszolgáló) ahol 10-Euróért,annyit lehet enni amennyi belétek fér,és még egy ital is van hozzá! Érdemes még elmenni a Görög estre,csodálatos helyen van,egy nagy szikla tetején,fantasztikus napnyugtával.A szigetkerülő hajóút ki nem hagyható a Navaggió- öböllel,nekem összességében nagyon tetszett Zakhyntos! Idén Toló-ra készülünk,az persze teljesen más jellegű,viszont onnan bejárható Athén,Korinthosi csatorna,Epidavros...stb Jó készülődést mindenkinek.
Üdvözlöm Sándor ! Olaszba Sperlongán volt már a Grantoursal ? Ha igen ,kérem irja meg benyomásait . /A Sperlonga forumon/ köszönöm
Németh Tivadar Róbert Dátum: 2013-02-14 11:18:46
Sziasztok!Valaki megtudja mondani hogy Zakynthoson mennyibe kerülnek a vizisportok? Pl.: jetski,ejtőernyő,banán......stb.
Pálóczi Ágnes Dátum: 2013-02-14 10:30:54
nyirati andrea írta ekkor: 2013-01-08 20:54:44
Sziasztok!Juliusban utaznánk Zakhynthosba,a Villa Maria apartmant szemeltük ki magunknak, tudna valaki véleményt irni róla??? Milyen a part ott? Árak,egyebek? Jobban megérné Paralia? Köszi a választ :) Andy
Szia Andrea!Mi 2010- ben voltunk Zakynthoson két hetet aug.26-szept.11- ig.A sziget az nagyon csodálatos.Nyugati parton meredek sziklák és gyönyörű öblök a keleti parton csodás homokos tengerpart.Mi akkor a Jennyben laktunk.Ahogy a képeket nézem a Villa Maria akkor épült.Nekünk már akkor is szimpi volt.Szép kertje van és közel van egy kis strand, max 150m.Ez a part keskeny, homokos és nyugodt.A "nagy" strand Laganas az messzebb van kb.15 perc séta ott rengeteg a taverna és butik.Ez a strand homokos széles a partja sekély a vize.Itt vannak a teknős fészkek is.Nagyon szép.Szerintem nem lehet Paráliával összehasonlítani.Parália jó első tengerparti nyaralásnak, de nagyon zsúfolt és már nem annyira görögös.Tavaly visszamentünk Paráliára, de 6 év alatt elvesztette varázsát.A sziget kicsit drágább, de elérhető minden. Én csak akkori árakat tudok írni, de nekem nem tűnt vészesnek.6- os víz 1.80, gyros 2-2.50, gyümölcsök 1-2 euro/kg, éttermi kaja 6- tól, Van olyan lehetőség, hogy svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora átlag 10euro.Annyit eszel amennyi beléd fér.Ez akkor a Syrtaki étteremben volt Agios Sostis főutcáján.Nagyon jó nyaralást kívánok, üdv Ági
Kiss Dátum: 2013-02-13 18:27:54
Kedves mindenki! Örömmel látom, hogy sokan akarnak Zakynthoson nyaralni idén is :) Mi tavaly voltunk és nagyon szerettük, ha minden jól megy visszamegyünk. Az apartmanok közül mindegyik közel van a strandhoz, Az Iberia kicsit messzebb, de az meg közelebb van Laganas-hoz, partyarcoknak előny ;) Nekem a strand ami legjobban tetszett az a Teknős szigeten lévő, mert az kavicsos, mi a Manthossal mentünk egy kirándulásra, teknőst nézni és kikötöttünk a szigeten egy órácskára, iszonyat tiszta a víz. Autóbérlésre is van bőven lehetőség, mi quadot béreltünk, ha jól emlékszom olyan 30 euró volt egy napra. Kajálni meg az Ole Ole étterembe jártunk, volt magyar pincér és ha jól tudom idén is lesz, meg étlap természetesen. Minden nagyon finom és nagy adagok. A boltban amit valaki említett, tényleg nagyon barátságosak az eladók, nyilván drágább minden mint otthon de nem vészes. Szóval mindenkinek nagyon jó szórakozást, pihenést :)