(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kaló Krisztina Dátum: 2012-08-07 23:30:42
Koháry Beatrix írta ekkor: 2012-08-07 08:48:03
Szia Krisztina! Köszönöm az információt és kérnék pontosítást, mert egy hét múlva indulunk, nem biztos, hogy addig a témában jártasabb emberek is olvasnak minket. És elkérném a Macedon kút helyéről is azinformációt, mert úgy terveztem, hogy Szerbiában tankolunk, aztán a görögöknél, de akkor ez " nem nyert"! Üdv:Bea
Szia Bea! A Macedon-Görög határnál lévő kútat megtaláltam, a Ioaninnában lévőt még keresem. Ide sajnos nem tudom a térképet bemásolni, de ha megadod az email címed szívesen elküldöm. Kriszti
Koháry Beatrix Dátum: 2012-08-07 20:27:38
Grand Zakynthos írta ekkor: 2012-08-07 08:52:44
Kedves Bea! Ezt találtam a neten, itt meg tudjátok nézni, hogy útközben hol tudtok tankolni: http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143 A piros ikonok jelölik a kutakat. A szigeten tudomásom szerint nincs erre lehetőség. Jó utat! Vivien
Köszönöm Viven, már keresem is! Viszont egy olyan kérdésem lenne még, hogy ha nem tudjuk kire bízni a degut, elvihetjük-e? Ketrecben laki, és kicsi jószág, viszont nem találunk átmeneti gazdit. Hamarosan találkozunk. Üdv Bea
Balla Ildikó Dátum: 2012-08-07 17:08:38
Kedves Vivien!Azt szeretném kérdezni, hogy az Ibéria apartmanban van ágynemű huzat vagy nekünk kell vinnünk a csomaggal? :)
Grand Zakynthos Dátum: 2012-08-07 08:52:44
Koháry Beatrix írta ekkor: 2012-08-06 13:24:59
Szia kedves Vivien! Arra a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy útközben hol tudunk LPG (autógázt) tankolni Görögországban?Szerbiáról teljes, idei listám van, ha kell valakinek, de görögöt nem találok? Tudsz esetleg segíteni, buszvezető kollegák, vagy utasok segítségével? Valaki, aki egyénileg utazott és tud segíteni annak is örülnék. És olyan információra is szükségem lenne, hogy a hídnál körülbelül mennyit kell várakozni, a Meteórákról indulunk reggel, és attól függően korán,hogy mikor lehetne könnyen átjutni? Előre is köszönöm, hamarosan találkozunk, üdv:Bea
Kedves Bea! Ezt találtam a neten, itt meg tudjátok nézni, hogy útközben hol tudtok tankolni: http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=143 A piros ikonok jelölik a kutakat. A szigeten tudomásom szerint nincs erre lehetőség. Jó utat! Vivien
Koháry Beatrix Dátum: 2012-08-07 08:48:03
Kaló Krisztina írta ekkor: 2012-08-06 19:46:05
Kedves Bea! Az info nem túl friss, de ezen az útvonalon, csak Ioaninnában találtunk gáz tankolási lehetőséget Görögországban. A kút nem messze a főúttól volt, ahol haladnunk kellett ( igaz nem volt egyszerű megtalálni ). Érdemes a Macedonoknál még tankolnotok. 1-2 km-el a határ előtt tudjátok megtenni. A Rio-Antirio hídon több nyaralásunk alkalmával is átkeltünk, de sosem kellett várakoznunk, bár mindig megálltunk megcsodálni, érdemes! Ha a tankolásról nem kaptok több vagy frissebb infokat, írj és megpróbálom pontosítani, hogy hol is volt. Ha valaki más tud egyéb lehetőséget gáz LPG kútról minket is érdekel!
Szia Krisztina! Köszönöm az információt és kérnék pontosítást, mert egy hét múlva indulunk, nem biztos, hogy addig a témában jártasabb emberek is olvasnak minket. És elkérném a Macedon kút helyéről is azinformációt, mert úgy terveztem, hogy Szerbiában tankolunk, aztán a görögöknél, de akkor ez " nem nyert"! Üdv:Bea