Sziasztok! 2 hete jöttünk meg Zakhyntosi nyaralásból.Nagyon jól éreztük magunkat mindennel meg voltunk elégedve.Igaz,hogy hosszú volt az út de a kényelmes busznak és a sofőröknek köszönhetően aránylag kipihenten érkeztünk meg Agios Sostis-ba.A Sofia apartmanban töltöttük ezt az 1 hetet és nagyon meg voltunk elégedve a hellyel és az apartman színvonalával.Vivien az idegenvezető is nagyon kedves,aranyos,segítőkész volt.Gyönyörü volt a sziget ,sikerüt felfedezni a kis motorunkkal Zakynthos varázslatos öbleit,kristálytiszta tengerpartjait.A főváros is nagyon tetszett a maga pezsgő kis életével.Keri-be megnéztük Görögország legnagyobb zászlóját,eljutotunk a Navaggio-öbölbe,voltunk Gerakas-ba ami védett terület, mivel a teknősök oda rakják le a tojásaikat.Anafonitriába nagyon finom házi mézeket vettünk.Összességében nagyon jól érztük magunkat csak kár, hogy gyorsan eltelt ez az 1 hét.A hazafelé tartó út elég érdekesre sikeredett köszönhetően az egyik sofőrnek.Mivel mi a söfőrök mögött ültünk közvetlenül ezért elég jó színdarabnak voltunk fül-és szemtanui.Nem akartam el hinni,amit ott hallottam!Teljessen ledöbbentem majd felháborodtam ahogy az egyik söfőr beszélt a másikkal.Az utak szűkössége miatt a kanyarodásoknál és a tolatásoknál egymás segítségére van szükségük,ami valamilyen szinten létezett is csak a kommunikáció elég egyoldalura sikeredett.Az egyik sofőr oktatta folyamatossan a másikat hogy hogyan kanyarodjon,merrefele szedje a kormányt hogyan tolasson egyszóval minden rossz volt amit a másik sofőr csinált!Fülünk hallatára ÁLLATOZTA le a kollégáját!
Belgrádon keresztül mentünk amikor megint csak a kioktató hangnemnek lehettünk fültanui .(gyorsabban mejünk nem városnézésen vagyunk,ne engedj be mindenkit elénk!ne annál a kútnál állj meg hanem a következőnél)Összegzésül a Grand Tours-szal nagyon meg vagyunk elégedve csak a hazafele tartó út hangulata rontott ezen az egészen.
Szia Kriszti! Hát elég szomorú ez,hogy így van a sofőrök között

segíteniük kellene inkább egymást,gondolom élvezet volt ezt hallgatni hazafelé

Akkor gazdagodtatok jó pár élménnyel, nekünk még visszavan