(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Asztalos Attiláné Dátum: 2012-07-29 15:19:42
kedves Vivien! A Georgina apartmannal kapcsolatosan lenne kérdésem. Az apartmant takarítják-e ottlétünk alatt? Illetve a szemetest ürítik-e? Vigyünk saját szemetes zsákot? Milyen szabályok vannak a dohányzással kapcsolatosan, szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan, illetve a parkolási szabályok milyenek a szigeten? Nem szeretnénk szabályokat szegni, így jobb tisztában lenni velük. Köszönöm válaszodat!
Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-27 18:23:36
Sándor Imre írta ekkor: 2012-07-26 23:26:31
Kedves Vivien, és minden kedves volt és leendő utazó! :) Nagyon örülök hogy van ez a fórum, nagyon sok hasznos információt megtudtam tőletek! 8 nap múlva indulunk Zakyra, már nagyon várjuk!! Minden bizonnyal boldogságos 2 hét vár ránk úgy érzem :))
Kedves Imre! Nagyon jó nyaralást kívánunk nektek!!! 2 hét?-nem semmi tudtok ám élni smile Kérünk szépen majd élménybeszámolót szigorúan!!! Nekünk még Aug. 24.-ig kell várnunk :) Jó utat!!! smile
Sándor Imre Dátum: 2012-07-26 23:26:31
Kedves Vivien, és minden kedves volt és leendő utazó! :) Nagyon örülök hogy van ez a fórum, nagyon sok hasznos információt megtudtam tőletek! 8 nap múlva indulunk Zakyra, már nagyon várjuk!! Minden bizonnyal boldogságos 2 hét vár ránk úgy érzem :))
Kertész Réka Dátum: 2012-07-26 20:25:34
Grand Zakynthos írta ekkor: 2012-07-26 16:07:08
Kedves Réka! Érdemes, sőt... Tavaly október 9.-én, amikot az utolsó csoporttal elhagytuk a szigetet 29 fok volt a kompon! Persze az ősz már itt is szeszélyes lehet, előfordulhat egy-egy felhős nap, esetleg eső, de nem ez a jellemző. Éjszaka ilyenkor már azért lehűl a levegő, ezért nem árt becsomagolni pulóvert/dzsekit és hosszú nadrágot is, de nappal általában még nagyon jó idő van és tenger is meleg! A gyakori kérdéseknél találsz egy általános leírást az időjárásról. Üdv. Vivien
Köszönöm válaszod! :)
Grand Zakynthos Dátum: 2012-07-26 16:07:08
Kertész Réka írta ekkor: 2012-07-26 12:13:00
Kedves Vivien! Mi szeptember közepén szeretnénk menni...szerinted érdemes még akkor utazni? Milyen idő szokott lenni olyankor?
Kedves Réka! Érdemes, sőt... Tavaly október 9.-én, amikot az utolsó csoporttal elhagytuk a szigetet 29 fok volt a kompon! Persze az ősz már itt is szeszélyes lehet, előfordulhat egy-egy felhős nap, esetleg eső, de nem ez a jellemző. Éjszaka ilyenkor már azért lehűl a levegő, ezért nem árt becsomagolni pulóvert/dzsekit és hosszú nadrágot is, de nappal általában még nagyon jó idő van és tenger is meleg! A gyakori kérdéseknél találsz egy általános leírást az időjárásról. Üdv. Vivien