(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-26 14:51:25
Grand Zakynthos írta ekkor: 2012-07-26 09:04:18
Szia! Irodánk is az Atlasz biztoítást ajánlja. Szerencsések vagyunk viszont, mert az orvosunk minden magyar utasbiztosítást elfogad. Amennyiben rendelkeznek az utasok utasbiztosítással, az orvosi ellátás teljesen ingyenes, az orvos "házhoz jön", kiváltja a gyógyszert és ez semmibe nem kerül. Az autóbérléssel kapcsoltaban: Lehet, már a buszon találáltok egy szimpatikus párt, akivel együtt bérelhettek autót. Ha valaki még ugyanígy jelzi, hogy szívesen bérlene közösen, szólok majd nektek. Hamarosan találkozunk smile
Szia! Értem, rendben van :) Nagyon köszönök mindent, már nagyon várjuk,hogy menjünk, ránk fér már a pihenés és a kikapcsolódás de nagyon!! Hamarosan bizony, már számolom a napokat visszafelé smile Szió!!
Kertész Réka Dátum: 2012-07-26 12:13:00
Kedves Vivien! Mi szeptember közepén szeretnénk menni...szerinted érdemes még akkor utazni? Milyen idő szokott lenni olyankor?
Grand Zakynthos Dátum: 2012-07-26 09:43:07
Deák Csaba írta ekkor: 2012-07-18 21:21:10
Kedves Vivien! A barátnőmmel mennénk Zakynthosra, de előtte 1 hétig Kefalónián nyaralunk. Az lenne a kérdésem, hogyan lehetne megoldani az átköltözést? 1-2 dolognak utánanéztem már, pl az hogy porosl kyllinibe van komp ami 9re ér be, ami ugye nekünk már nem jó mivel nincs hozzá egyből komp zakynthosra, illetve a buszt sem érjük el kylliniben, hogy eljussunk Laganasba. Ha a 12 órási komppal mennénk lenne-e busz Zakynthios townból Laganasba, mikor indulna, illetve mennyibe kerülne egy jegy?
Kedves Csaba! Kérlek, írd meg a [email protected], hogy mikor érkeztek (a kompmenetrend miatt) és válaszban megírom az átjutás lehetőségét illetve árait. Köszi Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-07-26 09:36:25
Koháry Beatrix írta ekkor: 2012-07-24 21:28:28
Sziasztok! Tud valaki olyan települést a szigeten, amelyben látszanak a földrengés előtti házak, emlékek, vagy legalább olyan régies hangulata van? Járt valaki Kefalónián, érdemes átmenni, vagy egy nap kevés rá? Valamiért az utóbbi időben állandóan "szembe jön"- Corelli kapitány mandolinja című történet - most már kíváncsi lettem a szigetre, szeretnék róla információt. Vivien a szervezett út keretében mit látunk a múlt emlékeiből? Köszi a válszt előre is, Üdv :Bea
Szia Bea! A sziget nyugati részén és a belsejében vannak úgynevezett öreg falvak, ahol az új házak között fel lehet fedezni egy-egy még a földrengés előtti időkből származó romost házat. A buszos szigettúra nem áll meg ilyen helyen, viszont az autóbusz áthalad öreg falvakon és lehet látni ilyen házakat, sőt az idegenvezető is sokat mesél a földrengésről és azt azt követő évekről. Ha majd itt lesztek, mutatok a térképen ilyen helyeket. Akik eddig átmentek egy napra Kefalóniára, nem bánták meg. Az én véleményem viszont az, hogy ha már Zakynthoson van az ember, akkor előszőr ezt a szigetet kell felfedezni, megismerni és ha még marad idő és futja a "költségvetésből", akkor érdemes átlátogatni a szomszédos szigetre. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-07-26 09:04:18
Kollányi Vivien írta ekkor: 2012-07-24 21:02:00
Kedves Vivien! Ezt a maximalizmust én nagyon csipem :) nagyon köszönöm a részletes, kielégítő válaszodat. Tudod az ember itthonról csak az onnan hazaérkező turisták véleményére tud hagyatkozni ill abból információt gyűjteni én sokat olvastam már dolgokról és egy picit próbálok tájékozódni,hogy mire kimegyünk ne legyek teljesen felkészületlen. Akkor még abban segíts nekem légyszives ha itthon pl. a bankoknál köt biztosítást, azt ott szivesen elfogadják ha valami probléma adódik?-(bár ne legyen semmi) az Atlasz most elég drága,én azt szoktam egyébként.. Még egy dolog! Tudsz majd nekünk segíteni abban Vivien,hogy összehozol minket egy másik párral vagy személlyel és együtt bérelünk autót?-igaz ezt majd személyesen megbeszéljük...reméljük,hogy jó időnk lesz odakint!! :) Köszönöm a jókívánságaidat,én mindennap tervezek,ilyen alkat vagyok :) További szép nyarat és jó utazást kívánok a frissen érkező turistákkal! Üdv: Vivien
Szia! Irodánk is az Atlasz biztoítást ajánlja. Szerencsések vagyunk viszont, mert az orvosunk minden magyar utasbiztosítást elfogad. Amennyiben rendelkeznek az utasok utasbiztosítással, az orvosi ellátás teljesen ingyenes, az orvos "házhoz jön", kiváltja a gyógyszert és ez semmibe nem kerül. Az autóbérléssel kapcsoltaban: Lehet, már a buszon találáltok egy szimpatikus párt, akivel együtt bérelhettek autót. Ha valaki még ugyanígy jelzi, hogy szívesen bérlene közösen, szólok majd nektek. Hamarosan találkozunk smile