(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szalacsi Balázs Dátum: 2012-07-08 14:36:14
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az "árak" menüpontban a "BUSSZAL FT/FŐ/HÉT" árban benne van a buszköltség is? Emellett a ti tapasztalataitok szerint megéri a félpanzió/vacsora igénylése, vagy meg lehet oldani az étkezést olcsóbban? Még gondolkodunk a párommal, hogy melyik üdülőhelyet válasszuk Sarti, Zakynthoz illetve Neos Marmaras közül. Esetleg tudtok mondani valamiféle előnyt/hátrányt ezeket összehasonlítva tengerpart/nyüzsgés/árak/plusz programok tekintetében? Bocsi, hogy több helyre is írok, de minél több szemszögből szeretném látni a különbségeket:) Köszönöm a válaszokat!
béby Dátum: 2012-07-07 14:34:28
Asztalos Attiláné írta ekkor: 2012-07-07 10:25:36
A hányás hasmenés még itthon is előfordulhat. Erre készülni kell ha más országba megyünk, fokozottan kell ügyelni a higiéniára. Ha a buszon gond volt, akkor bizony ott kellet volna helyben megoldani és az utazókkal összefogni. Nem hiszem hogy az a megoldás, hogy csendben maradtok és tűrtök. Remélem azért jól éreztétek magatokat! Részletezhetnéd, hogy voltatok-e fakultatív programokon, mit néztetek meg, kaja, szállás stb?
A higiénára mi is fokozottan ügyeltünk,és szerintem az a 18 ember is akikhez ki kellett hívni az orvost,na de mindegy... Egyébként ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat,a navagio-s hajókirándulás csodaszép,szerintem nem szabad kihagyni.Reggel kb:07.30 órakor érdemes elsétálni a kikötőbe,mert akkor jönnek meg a halászok,és odajön hozzájuk egy Sostiris nevü hatalmas teknős.Szerintem van 100 kg-os.Mi kettőt is láttunk,a halászok odaadták nekik a kissebb rákokat halakat amik fennakadtak a hálójukban.A szállás szerintem egész jó,volt mikró,vízforraló is.Mi a ollé ollé-ba jártunk enni,hatalmas gyrost lehet enni pitában,2 és fél euróért.A Georginában is van étterem,de kisebbek az adagok,és a tulaj állandóan kint állt,és azt nézte ,hogy hová megyünk enni.Egyszer szólt is ,hogy ne a szemközti ollé ollé-ba menjünk enni,hanem hozzá,de nem foglalkoztunk vele,főleg azután ,hogy kenyeret vettem náluk,mert azt mondták,hogy a tulaj helyben süti és mikor megvágtuk fagyos volt belül.Szerintem pékárut érdemesebb a közeli boltban venni.
béby Dátum: 2012-07-07 14:11:26
SAAB-I írta ekkor: 2012-07-07 01:41:53
Sziasztok. senkinek nem volt pozitiv elmenye Zaky-n? jo lenne azokat is olvasgatni es nem csak a negativumokat. Tavaly nekunk semmi gondunk nem volt se a soforokkel se az idegenvezetovel. egyetlen negativum amit tapasztaltunk, hogy a kedves turista tarsak sajnos eldobaljak az utcakon es a partokon is a szemetuket.
A helyi idegenvezetővel nekünk sem volt semmi bajunk,nagyon segítőkész volt és kedves.
Asztalos Attiláné Dátum: 2012-07-07 10:25:36
béby írta ekkor: 2012-07-06 15:13:12
És még valami... Hazafelé a buszon olyan filmeket nézettek a sofőrök velünk,ami cseppet sem 18éven aluliaknak szólt.Ezzel még nem lenne semmi baj,csakhogy több gyerek is ült a buszon 5évestől-12évesig,és mások is felháborítónak találták,de nem mertünk szólni.
A hányás hasmenés még itthon is előfordulhat. Erre készülni kell ha más országba megyünk, fokozottan kell ügyelni a higiéniára. Ha a buszon gond volt, akkor bizony ott kellet volna helyben megoldani és az utazókkal összefogni. Nem hiszem hogy az a megoldás, hogy csendben maradtok és tűrtök. Remélem azért jól éreztétek magatokat! Részletezhetnéd, hogy voltatok-e fakultatív programokon, mit néztetek meg, kaja, szállás stb?
SAAB-I Dátum: 2012-07-07 01:41:53
Sziasztok. senkinek nem volt pozitiv elmenye Zaky-n? jo lenne azokat is olvasgatni es nem csak a negativumokat. Tavaly nekunk semmi gondunk nem volt se a soforokkel se az idegenvezetovel. egyetlen negativum amit tapasztaltunk, hogy a kedves turista tarsak sajnos eldobaljak az utcakon es a partokon is a szemetuket.