(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Deák Csaba Dátum: 2012-07-18 21:21:10
Kedves Vivien! A barátnőmmel mennénk Zakynthosra, de előtte 1 hétig Kefalónián nyaralunk. Az lenne a kérdésem, hogyan lehetne megoldani az átköltözést? 1-2 dolognak utánanéztem már, pl az hogy porosl kyllinibe van komp ami 9re ér be, ami ugye nekünk már nem jó mivel nincs hozzá egyből komp zakynthosra, illetve a buszt sem érjük el kylliniben, hogy eljussunk Laganasba. Ha a 12 órási komppal mennénk lenne-e busz Zakynthios townból Laganasba, mikor indulna, illetve mennyibe kerülne egy jegy?
Mrs.Caretta Dátum: 2012-07-18 10:14:36
Kollányi Vivien írta ekkor: 2012-07-17 23:06:11
Sziasztok! Mi augusztus végén megyünk Agios Sostisba. Szeretném a segítségeteket kérni abban,hogy melyek a viszonylag jó áron lévő éttermek ill. ahol pitában kapnánk 1,8 E-ért gyrost?-hol lehet olcsón bérelni biztonságos autót ahol nem húzzák le az embert?Érdemes online-on bérelni?-számíthat rá kint az ember?Ha a helyi irodánál szeretne az ember fakultatív programokat (olcsóbb) kap magyar idegenvezetőt? Supermarket stb...ahol szintén jó árak vannak? Köszönöm előre is a segítséget! smile
Szia,én ajánlani tudom neked az Olé-Olé taverna-t (éttermet),nagyon jó árban vannak,tavaly óta nem emeltek az árakon. Van náluk 2 személyes tál,azzal még 3-4 ember is jól lakik. Isteni finom a gyros-uk is,igaz,annak az árát nem tudom. Hangulatos étterem,csodálatos kerthelyiség,a tulajok pedig iszonyatosan kedvesek,barátságosak,úgy kezelnek,mint egy családtagot. A menüt úgy variálhatod,ahogy te akarod,bármit kérsz,úgy készítik el és mindenben kedvedben járnak. Van egy magyar pincér lány is,nagyon ügyes,úgyhogy még a kommunikáció is meg van oldva. Családbarát,van egy kis játszósarok is a kert közepén,én csak ajánlani tudom! Mi egyszer elmentünk és utána minden este ott vacsoráztunk. A gombaleves és a töltött gomba nagyon finom,ajánlom :) De amúgy minden ételük gazdag ízvilágú. Itt találsz 2 kisfilmet,megnézheted: http://www.youtube.com/watch?v=kiCB-HTVPIA http://www.youtube.com/watch?v=z5QfqIImx8Q Az étterem a Georgina apartmannal szemben van,ki van táblázva az úton,könnyen megtaláljátok. Jó étvágyat és jó nyaralást!
Kollányi Vivien Dátum: 2012-07-17 23:06:11
Sziasztok! Mi augusztus végén megyünk Agios Sostisba. Szeretném a segítségeteket kérni abban,hogy melyek a viszonylag jó áron lévő éttermek ill. ahol pitában kapnánk 1,8 E-ért gyrost?-hol lehet olcsón bérelni biztonságos autót ahol nem húzzák le az embert?Érdemes online-on bérelni?-számíthat rá kint az ember?Ha a helyi irodánál szeretne az ember fakultatív programokat (olcsóbb) kap magyar idegenvezetőt? Supermarket stb...ahol szintén jó árak vannak? Köszönöm előre is a segítséget! smile
Zemán Klaudia Dátum: 2012-07-14 11:59:39
Üdv Mindenkinek! Frissen hazaérkezve Zakynthosról szeretném megosztani az élményeimet, azokkal akik még nem voltak a szigeten! Egy hete érkeztünk haza, busszal utaztunk. Voltak félelmeink a buszos utazással kapcsolatban, de elmondhatom, hogy mint a sofőrökkel mint magával a busszal is nagyon megvoltam elégedve. A buszon oda és vissza is, nappal és éjszaka egyaránt állandó 23 fok volt, tehát semmit nem lehetett érezni a kinti levegő forróságából. A busz igaz kicsit gyorsan ment, de engem ez személy szerint nem zavart. A mi szállásunk Laganasban volt, az Ibéria apartman, amivel szintén nagyon megvoltunk elégedve. Minden a prospektusban leírtak szerint volt, semmiben sem csalódtunk. A légkondi egy hétre 30 euró, de tökéletesen működik! A szállásunk nem volt messze sem a laganas-i strandtól sem pedig az agios sostis-itól. Mindkettő strandot kipróbáltuk, de maradtunk a laganas-inál, mert egyrészt az homokos volt, másrészt pedig ott fogyasztásért kaptuk a napágyakat és a napernyőt, míg Agios Sostis-ban 7 eurót kértek el érte. A laganasi strand nagyon szép volt, rengeteg kagylót gyűjtöttünk, valamint mi nagyon szerencsések voltunk, mivel majdnem minden nap úszkáltunk teknőssel:) A fakultatív programokat mi nem a Grand szervezésében próbáltuk ki, mivel drágának találtuk. A helyi szervezésű programok sokkal olcsóbbak voltak, főleg mivel 6-an voltunk így kedvezményeket is kaptunk mindenhol. Motorcsónakkal elmentünk a teknős szigetre, szerintem azt senki ne hagyja ki...csodálatos élmény, a tenger gyönyörű smaragzöld és ott vannak a kis teknőstojások is lerakva a homokban. Motorcsónakkal teljesen körbejárhattuk a teknős szigetet és ott álltunk meg strandolni ahol akartunk (persze ott ahol ki lehetett kötni, de a nyílt vízen is megálltunk ugrálni egy kicsit). Mivel nekünk az egész napos hajótúra túl hosszúnak tűnt, ezért béreltünk kocsit, amivel elmentünk Porto Vromiba és onnan indultunk egy hajóval 15 euróért megnézni a hajóroncsot a Navaggio-öbölben! Csodálatos volt, szerintem ezt se hagyja ki senki! Útközben még a hajó meg állt egy két helyen. Barlangokat néztünk, és egy helyen ugrálni is lehetett. Miután végeztünk a hajótúrával elmentünk a kocsival megnézni a Navaggio-t felülről mert úgy gondoltuk, ezt sem szabad kihagyni és a várakozásoknak megfelelően ez is gyönyörű volt. Ott az árusoktól mindenki vehet görög csemegéket, borféleségeket. Mindenkinek ajánlom az epres mandulát! Nagyon finom :) A kocsibérlés szerintem nagyon megérte, mert olyan helyeket láthattunk, amiket a hajóról nem tudtunk volna. Viszont a görög közlekedési morál miatt, csak olyanoknak ajánlom az autóbérlést, aki tapasztalt sofőr, mert a görögök igen furcsán és gyorsan közlekednek és észnél kell lenni! Egyszóval csodálatos nyaralás volt, még annak ellenére is hogy egy kis betegségen én is túl estem (és itt szeretném elmondani, hogy az ottani gyógyszer amit az orvos adott nagyon rossz volt, én nem ajánlom senkinek, hogy bevegye mert én attól még rosszabul lettem), de ez csak egy napot vett el tőlem! Mindenkinek ajánlom a Grandot, Zakynthost és az Ibéria apartmant! Jó nyaralást! :)
Schaáf Tamás Dátum: 2012-07-12 20:15:38
Nádasiné Gilicze Olga írta ekkor: 2012-07-11 20:18:02
Kedves Tamás! Ha jól gondolom a Sirtaki étteremre gondolsz. Mi ebédelni voltunk ott és teljesen meg voltunk elégedve. Többféle saláta volt és hozzá többféle öntet. Főételből is volt többféle: általában hússzeletek és fasírtok, volt hal is és többféle köret. Desszertnek mindig volt dinnye, sárga és görög is illetve fagyi. Az árban benne volt az üdítő is, de lehetett választani sört vagy bort is. Az utántöltéssel sem volt probléma, nem maradtunk le semmiről, mindig pótolták. Szerintem megérte. A Cameo szigeten is voltunk két este, nagyon hangulatos volt. A belépő 4 € volt, amiért a bárban üdítőt vagy sört kérhetsz, de ha koktélt kértek akkor rá kell fizetni még 3€-t. Mikor mi voltunk elég kevesen voltak, de egyik este sok embert láttunk átmenni gondolom valami rendezvény volt, mert tűzijáték is volt.
Kedves Olga! Nagyon szépen köszönjük a válaszodat! Jól hangzik minden amit írtál! Sokat segítettél a döntésben! :-) További szép nyarat!