Én szeretnék hallani olyan beszámolót ahol egyénileg, autóval mentek. Egy kedves barát vetette fel, hogy kell-e kiváltani a nemzetközi jogosítványt? Szerbia és Macedónia határátkelőin mire kell ügyelni? Mégis mit nem lehet vinni az autóban, amit amúgy Görögbe vinnénk. Melyik komp ajánlatos, a nagy forgalom miatt. Kifejezetten az utazással kapcsolatos tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mert augusztus 18-25 turnusban autóval indulunk Miskolcról. Jön-e még valaki autóval?
Köszi
Szia!

Mi autóval megyünk, igaz, nem pont akkor, amikor Ti, és egy picit északabbra. Nemzetközi jogsi nem kell, csak a nemzetközi zöldkártya, ezt a kötelező biztosítást nyújtó biztosítótól kérd ki. Ajánlatos az utasbiztosítás is, ezt is volt már hogy kérték a macedónok. ( mondjuk más okból is ajánlatos ) Az autóban azt viszel, ami befér. A kompos kérdést nem értem, hogy mire gondolsz? Egyébként a Hellasz.hu oldal, Autóval Görögországba topikjában minden egyéb tudnivaló birtokába juthatsz az autós úttal kapcsolatban. Vagy akár olvasd el ezt, sok-sok infó van benne:
http://www.utikalauz.hu/index.php?p=folap&id=333
Jó utat, és jó nyaralást!