(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kiss Dátum: 2012-06-07 01:13:14
Tavaly voltunk egy jó kis görög esten Georginaban, de egy barátomtól hallottam, aki idén volt Zakynthoson, Agios Sostisban, hogy most nemhogy görög est nincs, de a zene sem szól az étteremben. Tudja valaki, hogy miért? Lesz idén náluk görög est újra? Előre is köszönöm a választ.
Doba Árpád Dátum: 2012-06-06 19:00:41
czicza írta ekkor: 2012-06-06 10:42:01
Kedves Árpi! Nem olyan helyzetről beszélünk Rolanddal (jún.17. után), mint az eddigi sztrájkok. Sajnos most merőben más a helyzet... Mi megyünk az biztos, de hogy mi lesz most, azt valóban nem lehet tudni. Mindenesetre én biztosan írni fogok a fórumra a kinti helyzetről, ha hazajöttünk.
Kedves Czicza én komolyan nem értem mitől féltek, kérlek meséld már el. Szerintem a görögök nem bolondok, te is én is sok pénzt viszünk majd oda elkölteni, szerinted ezt a görögök nem látják majd szívesen és visszafordítanak a határról? és ha véletlen kilépnek az eurózónából, vagy ne adj isten csődbe mennek szerinted akkor lezárják a határokat és örökre ott maradsz?? én tényleg nem értem mitől féltek a nyaraló helyeken biztos vagyok benne hogy semmit nem fogsz érezni. de legyen neked igazad te dolgod de a többi embert miért kell megijeszteni? üdv Árpi
Grand Zakynthos Dátum: 2012-06-06 18:49:55
czicza írta ekkor: 2012-06-06 11:01:29
Kedves Vivien! Örömmel, fogadtam a Grandtours megújult honlapját, de a Georgina apartman szolgáltatásainál különbségeket tapasztaltam az előző oldalon feltüntetett szolgáltatásokhoz képest. Azért választottuk ezt a szálláshelyet, mert itt ingyen klíma és ingyen wifi lehetőséget kínáltak. A jelenlegi ismertetésben ez nem szerepel! Miért? Remélem ez a szolgáltatás nem szünt meg azoknak, akik már a régi információk alapján foglalták le, fizették ki a szóban forgó szállást. Várom válaszát!
Kedves Czicza! Természetesen a Georgina apartmanban marad továbbra is ingyenes a klíma- és wifihasználat, ahogy ez a katalógusunkban is szerepel. Az új honlap még nem érte el végleges formáját, javítás alatt vannak az apróbb hibák, ezért elnézésüket kérjük! Vivien
czicza Dátum: 2012-06-06 11:01:29
Kedves Vivien! Örömmel, fogadtam a Grandtours megújult honlapját, de a Georgina apartman szolgáltatásainál különbségeket tapasztaltam az előző oldalon feltüntetett szolgáltatásokhoz képest. Azért választottuk ezt a szálláshelyet, mert itt ingyen klíma és ingyen wifi lehetőséget kínáltak. A jelenlegi ismertetésben ez nem szerepel! Miért? Remélem ez a szolgáltatás nem szünt meg azoknak, akik már a régi információk alapján foglalták le, fizették ki a szóban forgó szállást. Várom válaszát!
czicza Dátum: 2012-06-06 10:42:01
Doba Árpád írta ekkor: 2012-06-05 08:32:37
Én két éve a benzinsztrájk alatt voltam Zakynthoson és semmi kellemetlenség nem ért minket, ha csak annyi nem hogy 5 perccel többet kellett állni a benzinkúton és csak 20 euroért lehetett tankolni, na bumm. Én nem is értem miért féltek a választásoktól, Magyarországon is volt már és tudtommal egy külföldit se zavartunk haza, ha lesz tüntetés az nem Zakynthoson lesz, Pesten is volt balhé, és mit éreztünk belőle? semmit.
Kedves Árpi! Nem olyan helyzetről beszélünk Rolanddal (jún.17. után), mint az eddigi sztrájkok. Sajnos most merőben más a helyzet... Mi megyünk az biztos, de hogy mi lesz most, azt valóban nem lehet tudni. Mindenesetre én biztosan írni fogok a fórumra a kinti helyzetről, ha hazajöttünk.