(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Doba Árpád Dátum: 2012-06-05 08:32:37
Boldizsár Roland írta ekkor: 2012-06-04 15:01:32
Nem tudnak megerősíteni a már hazatért vendégek, hiszen itt most a választások utáni időszakról van szó. Már én is gondolkoztam ezen, ám remélem valóban nem lesz semmi zűr. Annyi biztos, hogy senki sem tud mondani biztosat :) és azt szerintem mindenki elhiszi, hogy az üdülő területeket egyáltalán nem érinti a helyzet, de mint már írták, ha nem közlekedik komp, repülő, országos sztrájkok lesznek, akkor azt nem tudjuk kikerülni, ugyanis a busz is az úton közlekedik 4 keréken! Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz, mi is a juni.22es turnussal megyünk :)
Én két éve a benzinsztrájk alatt voltam Zakynthoson és semmi kellemetlenség nem ért minket, ha csak annyi nem hogy 5 perccel többet kellett állni a benzinkúton és csak 20 euroért lehetett tankolni, na bumm. Én nem is értem miért féltek a választásoktól, Magyarországon is volt már és tudtommal egy külföldit se zavartunk haza, ha lesz tüntetés az nem Zakynthoson lesz, Pesten is volt balhé, és mit éreztünk belőle? semmit.
Boldizsár Roland Dátum: 2012-06-04 15:01:32
Grand Zakynthos írta ekkor: 2012-06-04 13:16:54
Kedves Czicza, kedves fórumozók! Itt a szigeten a görög válságból érezni semmit nem lehet, hacsak annyit nem, hogy a szokásos áremelkedés az idén elmaradt (kivéve üzemanyagárak). Illetve annyi érezhető még, hogy kevesebb a turista a médiának köszönhető valótlan rémhírek miatt. A helyiek most is nyugodtak és legalább ugyanolyan szeretettel várják a pihenni vágyó vendégeket, mint eddig. Az itteni partnereink csak mosolyognak az otthon terjedő rémhíreken, amikor elmesélem nekik. Hogy mi fog történni a június 17.-ei választás után, azt senki nem tudja, de az biztos, hogy a Grand Tours autóbuszai továbbra is szállítják az utasokat, az apartmanházak, szupermarketek és a turizmusból élő üzletek nem zárnak be. Hiszen a helyiek ebből élnek! A két évvel ezelőtti benzinsztrájk idején is voltak nyitva tartó benzinkutak, egyetlen utasunk sem ragadt egy nappal sem tovább a szigeten. A tavalyi kompos sztrájk pedig annyit jelentett, hogy naponta kevesebb komp járt, de járt!!! De szerintem én hiába nyugatatom leendő utasainkat, inkább erősítsenek meg ebben azok, akik már hazatértek a szigetről. Egy biztos: partnerirodánkkal és apartmantulajdonosaink együtt továbbra is szeretettel várom a Zakynthosra érkező kedves vendégeinket! Irodánk állásfoglalása a görög helyzetről egyébként a facebook oldalunkon is elolvasható: https://www.facebook.com/pages/Grand-Tours-Utaz%C3%A1si-Iroda/120272417994851
Nem tudnak megerősíteni a már hazatért vendégek, hiszen itt most a választások utáni időszakról van szó. Már én is gondolkoztam ezen, ám remélem valóban nem lesz semmi zűr. Annyi biztos, hogy senki sem tud mondani biztosat :) és azt szerintem mindenki elhiszi, hogy az üdülő területeket egyáltalán nem érinti a helyzet, de mint már írták, ha nem közlekedik komp, repülő, országos sztrájkok lesznek, akkor azt nem tudjuk kikerülni, ugyanis a busz is az úton közlekedik 4 keréken! Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz, mi is a juni.22es turnussal megyünk :)
Grand Zakynthos Dátum: 2012-06-04 14:09:38
andré józsef írta ekkor: 2012-06-01 13:00:22
Sziasztok! Éredeklődnék: azt hallottuk hazafelé jövet Görögországból, hogy Zakyntoson két hete leszakadt az a fémkosár amiből a Navaggiot lehet fentről nézni. Igaz ez a hír vagy csak kacsa? Remélem az utóbbi! Köszönöm
Kedves József! A navagio-i kilátó-erkély valóban megrongálódott, nincs már ott (saját szememmel láttam). Hogy pontosan mi történt, arról a rendőrség senkinek nem ad ki tájékoztatást. Viszont a rendőrség figyelmeztette a helyi irodákat, hogy csoportokat szervezni a volt kilátó helyére tilos! Tehát a navagio-i kilátó határozatlan ideig nem látogatható. A rendőrség egyébként az egész területet lezárta, mivel ez a sziklarész életveszélyes. Így egyenlőre a Navagio öblöt csak a tenger felől, hajókirándulás keretében lehet megtekinteni. Aki megpróbál a kilátó részhez odajutni, csak saját felelősségére teheti! A buszos szigettúra programunkból kivettük ezt a megállót, de helyette egy másik gyönyörű helyen tartunk fotóstoppot. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-06-04 13:16:54
czicza írta ekkor: 2012-05-18 15:50:05
Sziasztok! Félve, merem elkezdeni ezt a beszélgetést és hangsúlyozom, nem pánikot szeretnék kezdeményezni! Más fórumokon olvastam, hogy már beszélgetnek az esetleges Görög becsődölésről. Részemről kezdek aggódni, mivel pont az esedékes időben a "választások" után jún.22-i turnussal indulnánk, kisgyerekkel. Pont ma 35 nap múlva..., tehát túl a 10%-os veszteséggel járó szerződés lemondásról. Olvasom, hogy a Grandtours képviselői, (más fórumokon!) kedvesen nyugtatják a kérdező utasokat ezzel és minden egyéb dologra kiterjedően. Számtalan kérdés került a mi topikunkba, ami nálunk megválaszolatlanul maradt... Szeretném megkérdezni tőletek, hogy Ti hogyan gondolkodtok jelenleg kialakulóban lévő Görög helyzetről, mert ez nem olyan jellegű tüntetésesdi, ami az elmúlt két évben volt. Pl. bennünket mélyen érint a komp közlekedése, szrájkja stb... Várom a véleményeteket, ha Vivien is írna, megtisztelne vele!
Kedves Czicza, kedves fórumozók! Itt a szigeten a görög válságból érezni semmit nem lehet, hacsak annyit nem, hogy a szokásos áremelkedés az idén elmaradt (kivéve üzemanyagárak). Illetve annyi érezhető még, hogy kevesebb a turista a médiának köszönhető valótlan rémhírek miatt. A helyiek most is nyugodtak és legalább ugyanolyan szeretettel várják a pihenni vágyó vendégeket, mint eddig. Az itteni partnereink csak mosolyognak az otthon terjedő rémhíreken, amikor elmesélem nekik. Hogy mi fog történni a június 17.-ei választás után, azt senki nem tudja, de az biztos, hogy a Grand Tours autóbuszai továbbra is szállítják az utasokat, az apartmanházak, szupermarketek és a turizmusból élő üzletek nem zárnak be. Hiszen a helyiek ebből élnek! A két évvel ezelőtti benzinsztrájk idején is voltak nyitva tartó benzinkutak, egyetlen utasunk sem ragadt egy nappal sem tovább a szigeten. A tavalyi kompos sztrájk pedig annyit jelentett, hogy naponta kevesebb komp járt, de járt!!! De szerintem én hiába nyugatatom leendő utasainkat, inkább erősítsenek meg ebben azok, akik már hazatértek a szigetről. Egy biztos: partnerirodánkkal és apartmantulajdonosaink együtt továbbra is szeretettel várom a Zakynthosra érkező kedves vendégeinket! Irodánk állásfoglalása a görög helyzetről egyébként a facebook oldalunkon is elolvasható: https://www.facebook.com/pages/Grand-Tours-Utaz%C3%A1si-Iroda/120272417994851
Grand Zakynthos Dátum: 2012-06-04 12:26:47
Gábor írta ekkor: 2012-06-02 10:53:16
Kedves Grand Zakynthos! Feleségemmel az idén nyáron ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat és ennek alkalmából szeretnénk a tengerparton összeházasodni, persze nem kell nagy felhajtásra gondolni csak egy egyszerű kis pár perces szertartást szeretnénk a parton jelképesen. A kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy van-e lehetőség erre ott Agios Sostisban? Ha igen milyen papírokkal kell rendelkeznünk, anyagi vonzatát tekintve mire lehet számítani, valamint bármelyik nap meg lehet-e tartani. A választ előrre is köszönöm Üdv. Gábor
Kedves Gábor! Esküvőt még nem rendeztünk a szigeten, de eljegyzést ünnepeltünk már a görög esten  Görög partnerirodánk segít megszervezni a ceremóniát, de kérlek, írd meg pontosan, hogy mire is gondoltatok a [email protected], csak így fogok tudni nektek árajánlatot adni. (pl. egyházi vagy/és polgári szertartás, hány fő lesz jelen, vacsorát szeretnétek-e egy tengerparti étteremben stb…) Kefalónián egyébként él egy magyar pap, ott már rendeztek több magyar esküvőt is. Várom e-mailed, üdv. Vivien