(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

czicza Dátum: 2012-04-29 15:56:13
Kedves Grand Zakynthos! Szereném megkérdezni, hogy a Naviggo fakultatív program pontosan mely napra esik, mert az autóbérlés miatt fontos tudnom. Köszönöm!
Gábor Dátum: 2012-04-27 20:10:24
Kedves Grand Zakynthos! Feleségemmel az idén nyáron ünnepeljük a 10. házassági évfordulónkat és ennek alkalmából szeretnénk a tengerparton összeházasodni, persze nem kell nagy felhajtásra gondolni csak egy egyszerű kis szertartást szeretnénk a parton jelképesen. A kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy van-e lehetőség erre ott Agios Sostisban? Ha igen milyen papírokkal kell rendelkeznünk, anyagi vonzatát tekintve mire lehet számítani, valamint bármelyik nap meg lehet-e tartani. A választ előrre is köszönöm Üdv. Gábor
Liktor Balázs Dátum: 2012-04-27 16:08:33
Grand Zakynthos írta ekkor: 2012-04-26 22:37:32
Szia Balázs! 20 éves kor alatt nem lehet járművet bérelni. De a fakultatív programokkal és helyi járatokkal sok helyre eljuthattok. Üdv. Vivien
Köszönöm a választ. Elintéztük a smart rentals-al személyesen smile
Grand Zakynthos Dátum: 2012-04-26 22:37:32
Liktor Balázs írta ekkor: 2012-04-01 07:55:20
ziasztok! Mi július első hetén utazunk Zakynthosra, Agios Sostis-ba. A következő lenne a kérdésem. Ketten megyünk a barátnőmmel 19 évesek vagyunk de pár napra szeretnénk robogót vagy quad bérelni, ahogy olvastam 20. életévtől lehet, nekem 3 hónap kell a nyaralástól számítva. Mennyire rugalmasak ebben? Több mint 2 éve van jogsim! És természetesen tudok mindkettőt. Tapasztalatok? Előre köszönöm válaszotokat :)
Szia Balázs! 20 éves kor alatt nem lehet járművet bérelni. De a fakultatív programokkal és helyi járatokkal sok helyre eljuthattok. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-04-26 22:34:09
Koháry Beatrix írta ekkor: 2012-03-30 15:00:36
Üdv Mindenkinek! Néhány kérdésem lenne,kérem aki tudja a választ segítsen. A Georgina apartmanban leszünk augusztusban, barátokkal, összesen öt kamasz és két kisebb gyerkőccel. - Mennyire biztonságos a sziget- a kamaszokat elengedni este szórakozni? Pl.:a disco szigetre? -Lehet a medencét este is használni, vagy van időkorlát? -Van pékség a szigeten? -Lehet bicót bérelni?, kb.: mennyiért?, illetve körbe tudjuk e tekerni a kicsikkel a szigetet (gyereküléssel gondoltam), mennyire hegyes- völgyes? - Georginához közel lehet hegyet mászni? Ha valaki volt a csúszdaparkban, kérem írjon róla pár szót. Jön e valaki aug. 18-25- ig 5-10 éves gyerkőccel? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Bea
Szia Beatrix! Biciklit bérelni lehet, tavaly 8€ volt egy napra, az idei árakat csak szezonkezdet után tudom megmondani. Az sziget nagyon "hegyes-völgyes", az emelkedők sokszor a robogóknak és quadoknak is feladják a leckét, néha azokat is tolni kell, szóval a bicikli nem a legjobb megoldás a sziget körbejárására. A medencét 10-17 óráig lehet használni - így van rá engedélye a háznak. A szigeten van pékség, viszont a faluban nincs, de a Georgina apartmanban lehet helyben sütött házi kenyeret és péksüteményeket vásárolni. Üdv, Vivien