Sziasztok!
Zakynthosra foglaltam helyet Augusztusban a Georgina A partmanban a családom részére önellátóak leszünk.Sok-sok hasznos bejegyzést végigolvastam de , mint anyuka olyan részlet kérdések is érdekelnek és szeretném ha tapasztalati úton segítenétek. Próbálom összeszedni szóval az apartmanhoz közeli szupermarketekben ahova gyalog is két 5 éves ikerrel el tudok jutni és bevásárolni tudok e fizetni bankkártyával? Illetve egyáltalán ha autót, motort ,biciklit bérelek tudok e fizetni visa bankkártyával? Szeretném felfedezni motorral a szigetet viszont nem tudom, hogy a gyereket lehet e magammal vinnem a motoron és milyen előírások vonatkoznak ránk? Az apartmanban van e mosogatószer az edényekhez vagy mosópor. Én szoktam vini magammal de eddig mindig autóval utaztam és több dolgot is vihettem, most viszont megspórolnám ha lehet.Szeretnék részt venni több fakultatív programon de lehet ha eseménydúsabb és olcsóbb ha bérelek vagy egyedül indulok útnak? Nem ijedek meg a saját árnyékomtól szívesen hallgatok meg ilyen beszámolókat. A buszra mit javasoltok kispárnát vigyek magunknak?
Most ennyi jutott eszembe. Előre is köszönöm a válaszokat.

,http://www.grandtours.hu/images/forum/smiley/10.gif
Kedves Zsuzsanna! Az apartmanjainkhoz legközelebb eső szupermarket kb. 3 perc sétára van és lehet kártyával fizetni (tavaly is lehetett). Nem tiltják, hogy gyerekkel motorozz, viszont nincsen gyerek bukósisak. A motorozástól egyébként még a tapasztalt motorosokat is óva intjük, sajnos rengeteg a baleset a szigeten.Szerintem gyerekekkel az autó sokkal biztonságosabb. A szigetet igazán a fakultatív programok és vmilyen bérlés kombinálásával lehet megismerni, erről bővebben a tájékoztatón mesélek. Az apartmanok önellátóak, sem mosogatószer, sem mosószer, mosogatószivacs nincs bekészítve érkezéskor. Az autóbuszra érdemes kispárnát, sőt akár plédet is magatokkal vinni. Üdv. Vivien