(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2012-04-26 22:22:46
Laurencsik Zsuzsanna írta ekkor: 2012-03-30 07:37:03
Sziasztok! Zakynthosra foglaltam helyet Augusztusban a Georgina A partmanban a családom részére önellátóak leszünk.Sok-sok hasznos bejegyzést végigolvastam de , mint anyuka olyan részlet kérdések is érdekelnek és szeretném ha tapasztalati úton segítenétek. Próbálom összeszedni szóval az apartmanhoz közeli szupermarketekben ahova gyalog is két 5 éves ikerrel el tudok jutni és bevásárolni tudok e fizetni bankkártyával? Illetve egyáltalán ha autót, motort ,biciklit bérelek tudok e fizetni visa bankkártyával? Szeretném felfedezni motorral a szigetet viszont nem tudom, hogy a gyereket lehet e magammal vinnem a motoron és milyen előírások vonatkoznak ránk? Az apartmanban van e mosogatószer az edényekhez vagy mosópor. Én szoktam vini magammal de eddig mindig autóval utaztam és több dolgot is vihettem, most viszont megspórolnám ha lehet.Szeretnék részt venni több fakultatív programon de lehet ha eseménydúsabb és olcsóbb ha bérelek vagy egyedül indulok útnak? Nem ijedek meg a saját árnyékomtól szívesen hallgatok meg ilyen beszámolókat. A buszra mit javasoltok kispárnát vigyek magunknak? Most ennyi jutott eszembe. Előre is köszönöm a válaszokat. smile ,http://www.grandtours.hu/images/forum/smiley/10.gif smile
Kedves Zsuzsanna! Az apartmanjainkhoz legközelebb eső szupermarket kb. 3 perc sétára van és lehet kártyával fizetni (tavaly is lehetett). Nem tiltják, hogy gyerekkel motorozz, viszont nincsen gyerek bukósisak. A motorozástól egyébként még a tapasztalt motorosokat is óva intjük, sajnos rengeteg a baleset a szigeten.Szerintem gyerekekkel az autó sokkal biztonságosabb. A szigetet igazán a fakultatív programok és vmilyen bérlés kombinálásával lehet megismerni, erről bővebben a tájékoztatón mesélek. Az apartmanok önellátóak, sem mosogatószer, sem mosószer, mosogatószivacs nincs bekészítve érkezéskor. Az autóbuszra érdemes kispárnát, sőt akár plédet is magatokkal vinni. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-04-26 22:07:21
Sándor Imre írta ekkor: 2012-03-20 23:28:44
Sziasztok! Zakynthosra megyünk augusztusban. Szeretnék olyan véleményeket, ötleteket, hogy mit nézzünk meg, hova menjünk a szigeten. Autóval fogunk menni, szóval bármilyen ötletet a szigeten belül, szívesen fogadnék:) Ja, és 2 hétre megyünk, úgyhogy lesz időnk :)))) Előre is köszi!!
Szia! Az első estén tartandó tájékoztatón részletesen megismerhetitek a sziget és a látnivalóakt. Adok majd térképet is és szívesen megmutatom, hogy hova érdemes autóval elmenni. Biztos vagyok benne, hogy két hét alatt sikerül majd megismernetek a szigetet és csodás helyekre eljutni autóval. Addig is jó készülődést! Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-04-26 22:01:37
Kovács András írta ekkor: 2012-03-04 22:50:26
Kedves Grandtours! Szeptember elsejétől megyünk a családommal a szigetre gépkocsival. A kérdésem a következő: Melyik kompjárattal megy át a busz? Szeretnénk mi is akkorra odaérni, valamint kell-e jegyet foglalni előre az adott kompra? Köszönöm válaszukat.
Kedves András! A busz általában a reggel nyolcas komppal szokott átjönni. Ezt az autósoknak 2 okból nem szoktuk ajánlani, egyrészt ez a legforgalmasabb komp szombatonként, másrészt az apartmanokat reggel még nem lehet elfoglalni, csak majd ha a takarítással készen vannak. Tehát ha a korai komppal jöttök, a szobára várni kell. Főszezonban nem árt helyet foglalni a kompra, ezt a következőképpen: http://www.ionianferries.gr/info.asp, vagy rajtam keresztül lehet megtenni. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-04-26 21:26:28
Garda Tünde írta ekkor: 2012-04-13 12:13:58
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a GEORGINA APARTMAN-ban mi a számuk azoknak a tetőtéri apartmanoknak amelyeknek mindkét oldalra van kilátásuk a medencére, és az étterem felé is.A választ előre is köszönöm, és mindenkinek szép, élményekben gazdag, vidám nyaralást kivánok!
Szia Tünde! A Georgina apartman minden szobája egy irányba néz, a medence illetve étterem felé, ugyanis a medence az étterem mellett van. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2012-04-26 21:23:40
Farkas Anita írta ekkor: 2012-04-16 12:32:23
Sziasztok, szeretnék foglalni Zakinthos-ra a Georgona appartmanba, de a foglalásnál sehol nem látok olyat, hogy két személyes apartman pedig az árlistában van. Érdeklődnék ha csak ketten megyünk akkor is lefoglalhatjuk úgy a 3 férőhelyes apartmant, hogy csak két főre fizetünk? Ha nem akkor, hogyan kell értelmezni a két személyre megszabott fejenkénti árat ha nincs két férőhelyes szobájuk. Köszi előre is! Anita
Kedves Anita! Két főre a Sofia apartman szobáit ajánlom. A Sofia egyébként szemközti szomszédja a Georginának. Ha mégis ragaszkodtok a Georginához, de nem engedi az online rendszer, hogy háromágyas szobát kér főre foglaljatok, akkor keressétek az értékesítő kollégákat az irodában. Üdv. Vivien