(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Párdi Györgyné Dátum: 2016-03-03 19:56:18
Köszönöm szépen a tájékoztatást !
Horgosi Mária Dátum: 2016-03-03 15:29:15
Horváth Csilla írta ekkor: 2016-03-03 06:49:05
Kedves Párdi Györgyné! Tsiliviben voltunk, az apartmanoknál csak érkezés-elutazáskor mikor a busszal szedik össze az utasokat, de emlékeim szerint nem volt különös emelkedő ,ha esetleg egy kevés van is, sétával lassan kibírható. Viszont Agios Sostison az Ibéria( elég magasan van a hegyoldalban) kivételével mindegyik sík terepen, kényelmesen megterhelés nélkül megközelíthető. Üdv, Csilla
Szerintem az Ibéria sem vészes, azt a kis domocskát , mert nem másról van szó (szerintem a hegy az egy kicsit túlzás) ki is lehet kerülni, igaz akkor pár perccel hosszabb az út, de akkor nincs domb.
Horváth Csilla Dátum: 2016-03-03 06:49:05
Kedves Párdi Györgyné! Tsiliviben voltunk, az apartmanoknál csak érkezés-elutazáskor mikor a busszal szedik össze az utasokat, de emlékeim szerint nem volt különös emelkedő ,ha esetleg egy kevés van is, sétával lassan kibírható. Viszont Agios Sostison az Ibéria( elég magasan van a hegyoldalban) kivételével mindegyik sík terepen, kényelmesen megterhelés nélkül megközelíthető. Üdv, Csilla
Párdi Györgyné Dátum: 2016-03-02 09:54:14
Kedves Csilla! Érdeklődni szeretnék, hogy Zakynthoson a grandos apartmanok mindegyikét (Agios Sostis, Tsivili) emelkedővel lehet megközelíteni? Ha igen, mennyire megterhelő 60 év feletti személyeknek? Az egész település kétirányú (le-fel) ? Válaszát előre is köszönöm. Üdv.
Horváth Csilla Dátum: 2016-02-25 20:45:46
Kedves Ágnes! Kb.10perc séta,ha a tengerparton mentek. Ha az úton,akkor kicsit több. Amúgy tavaly már szuper volt a tengerparti út este is,szereltek lámpákat☺! De a Vivien segít útbaigazítani úgy is! Ő szuper idegenvezető! Hangulatos, mezitláb sétálni a tengerparton! Sokáig kell besétálni a parttól,hogy akár derékig érjen a víz. Egyáltalán nem mély,csak jóval beljebb! Mi úgy napozunk ott,hogy bent fekszünk a vízben, garantált csokibarnán érkezel haza! Apróka kis halak úszkálnak esetleg,mi semmilyen állatkával nem találkoztunk. A tengercipőt csak a Navagion használjuk,mert ott minket zavarnak a kövek. Mert a hajós szigettúrát nem szabad kihagyni☺! Remélem segítettem! Üdv, csilla