(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Dobák Ágnes Dátum: 2016-02-25 11:59:54
Horváth Csilla írta ekkor: 2016-02-10 19:13:14
Szia Alexandra! Gyakorlatilag sajnos Agios Sostisra jellemzően nem annyira jó a partszakasz. Mi minden évben átsétálunk Laganasba..! Szűk partmenti napozója van,ami tele van tengerifűvel ,kihozzák a hullámok. Ettől függetlenül azonban sokan fürdenek ott is,de mi nem annyira szeretjük! Üdv,csilla
Kedves Csilla! Mennyi idő alatt lehet átsétálni Laganasba? Ott milyen a part? Fokozatosan mélyül vagy már pár lépés után mély? Medúzák és egyéb állatok vannak? Válaszod előre is köszönöm!
Párdi Györgyné Dátum: 2016-02-24 22:34:58
Sziasztok ! Azt szeretném megtudni, hogy Tsiliviben , a grandos apartmanokat emelkedővel lehet megközelíteni? Ha igen mennyire megterhelő 60 év felettieknek? Előre is köszönöm a választ.
Somogyi Krisztián Dátum: 2016-02-24 19:27:53
Szia Csilla, Üdv Géza! Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, információtokat! :) Tsivili maradt, az lesz az úticél szeptember elején. Tartalmas nyaralásnak nézünk elébe. :)
nickel géza Dátum: 2016-02-23 17:47:52
Somogyi Krisztián írta ekkor: 2016-02-20 21:51:26
Kedves Csilla! Nem nekem válaszoltál, de én is kérdeznék Tőled! :) Tsivilire is jellemző ez a "tengerifüves" szűk partszakasz? Ebben a kérdésben tudsz segíteni? Mi Tsivilit szemeltük ki Agios Sostissal ellentétben. Előre is köszi válaszodat! Üdv, Krisztián
Szia, Krisztián! Aghios Sostisnál valóban keskeny a strand, Tsilivinél jóval szélesebb és hosszabb, bár -mivel az angolok is szeretik- eléggé zsúfolt is, ha nem akarsz napágyat bérelni, sétálnod kell a szabad helyért. A tengeri fű szerintem attól függ, hogy mikor mész, előszezonban még nem takarítják el mindenütt, de ha volt is belőle, mindig találtam olyan szakaszt ahol tiszta volt a part. Tsilivi mellett szól az is, hogy Sostisnál nagyobb, élénkebb az élet, pezsgőbbek az esték. (Life Time Bar) Jó nyaralást!
nickel géza Dátum: 2016-02-23 17:22:15
Török Barbara írta ekkor: 2016-01-28 11:22:27
Szeptember 3, CONTESSINA APARTMAN , TSILIVI .Szerintem oda megyünk :) Vélemény? ki jön ?? smile
Szia, tavaly voltunk a Contessinában, nekünk nagyon tetszett, lakályos, tágas, városközponti, de a tenger sincs messze. Saját parkolója van, szobánkból látszott a tenger és a második emeletre nem hallatszott fel az utcai zaj sem. Ajánlom Neked!