(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

czicza Dátum: 2012-01-29 10:31:12
Mrs.Caretta írta ekkor: 2012-01-29 00:12:34
Itt egy ínycsiklandozó kis videó,ilyen finomságokat ettünk mi Aghios Sostisban,az OLE OLE TAVERNA-ban: http://www.youtube.com/watch?v=z5QfqIImx8Q Kérlek jelezzétek,ha nem tudjátok megnézni.
Szia! :-) Sajnos nekem ezt írja ki: Ez a videó sajnos nem érhető el Németországban, mivel olyan zenét tartalmazhat, amelyre a GEMA nem hagyta jóvá a megfelelő zenei jogosultságokat. Sajnáljuk. Kár, pedig úgy örültem neki, azért köszi!:-)
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2012-01-29 09:29:10
A tengerpart hiánya és a szemét kérdéséhez én a következőket tudom hozzátenni: Az Ibéria háztól 8-10 perc sétára érhető el a 30-50 méter széles tengerpart, ami még utószezonban is folyamatosan tiszta volt. Egyszer előfordult olyan tengeri áramlat, ami kihozta a partra és a víz szélére a tengeri fű maradványait, amitől a víz piszkosnak tűnt. Máskor azonban még a méteres vízben is tökéletesen lehetett látni a kavicsokat, kagylókat. Egyébként a szemét mennyisége szerintem olyan méretű volt, amennyit Budapest belvárosában bármikor lehet látni. Bennünket inkább az utak szélén és egyes telkeken található gaz zavart. Ezen a környéken ritkán vannak a házak, a közvilágítás sem túl sűrű, aki az Ibériába megy, javaslom vigyen magával zseblámpát az esti közlekedéshez.
Mrs.Caretta Dátum: 2012-01-29 00:12:34
Itt egy ínycsiklandozó kis videó,ilyen finomságokat ettünk mi Aghios Sostisban,az OLE OLE TAVERNA-ban: http://www.youtube.com/watch?v=z5QfqIImx8Q Kérlek jelezzétek,ha nem tudjátok megnézni.
Mrs.Caretta Dátum: 2012-01-28 22:53:10
czicza írta ekkor: 2012-01-28 10:56:18
Mrs. Carette,:-) nem Neked szólt az utóbbi hozzászólásom elküldöm mégegyszer a címzettnek, Neked meg köszi az infókat. Sajnos a videókat nem lehet megnézni. :-(
Semmi baj,rájöttem :) Én meg tudom nézni a videóimat a beágyazott link alapján. Neked miért nem sikerült? Mit írt ki? Most teszek fel még egyet,igazán ínycsiklandozó lesz :)
czicza Dátum: 2012-01-28 11:05:20
Csikász Csaba írta ekkor: 2012-01-27 11:31:15
Szia.Nem a kedvedet akarom elvenni csak leírtam a tapasztalataimat,felőlem oda mész ahova akarsz.A patkányt kora délelőtt láttuk és nem volt kellemes,főleg hogy a lányunk vette észre.Nem beszélve a 1 méteres tengerpartról ami nem nevezhető Partnak!!!!!!!Ha egy kicsi partot szerettél volna látni rengeteget kell sétálni hozzá,a Diszkó sziget után van part de az meg mocskos és koszos.Nem tudom mit keres ilyen helyen betét és tanpon egyébb stb... szemét is.Nem tudom a többiek merre járhattak de mi ezeket tapasztaltuk.Számunkra nem erről szól egy tengerpartos nyaralás.Van hasonlítási alapunk mert mi is voltunk:Sarti,Korinos,Korfu,Parália és Tunéziában de Zakyntosi part és a tisztaság nem nevezhető semminek.
Kedves Csaba! Nekem meg a "tengerpartos" nyaralás nem a csúszdákról szól. A sétát kimondottan élvezni szoktam, nincs is annál jobb, amikor bokáig érő vízben bandukolunk a tengerparton. Azt említetted, idézem: "rengeteg a patkány" most egyet látott a kislányod vagy rengeteget? Te meg tan'pont láttál, vagy tampont, mert nem mindegy... a tan'pon sem nem zavar, mert nem tudom mi az! :-))) Javaslom válsz uticélt és tevezgesd a csuszis, medipartis nyaralásodat. Mi itt Zakynthosra készülünk és nagyon várjuk! Szeretnénk örömmel várakozni, nem kell a lehúzás!