(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Csikász Csaba Dátum: 2012-01-27 11:31:15
czicza írta ekkor: 2012-01-26 09:52:17
Kösz a bíztatást..., a többi fórumozó hozzászólását olvasva arra a megállapításra jutottam, hogy elég egyediek voltak a tapasztalataid. Az én kedvemet nem sikerült elvenni! :-) Én is jártam Sartin, Paralián, Stavroson, Asprovaltan mindenhol van némi szemét, mint minden nyaralóhelyen, ahol sok a túrista. A patkányt hiszem, ha látom! ;)
Szia.Nem a kedvedet akarom elvenni csak leírtam a tapasztalataimat,felőlem oda mész ahova akarsz.A patkányt kora délelőtt láttuk és nem volt kellemes,főleg hogy a lányunk vette észre.Nem beszélve a 1 méteres tengerpartról ami nem nevezhető Partnak!!!!!!!Ha egy kicsi partot szerettél volna látni rengeteget kell sétálni hozzá,a Diszkó sziget után van part de az meg mocskos és koszos.Nem tudom mit keres ilyen helyen betét és tanpon egyébb stb... szemét is.Nem tudom a többiek merre járhattak de mi ezeket tapasztaltuk.Számunkra nem erről szól egy tengerpartos nyaralás.Van hasonlítási alapunk mert mi is voltunk:Sarti,Korinos,Korfu,Parália és Tunéziában de Zakyntosi part és a tisztaság nem nevezhető semminek.
Csikász Csaba Dátum: 2012-01-27 11:22:27
Doba Árpád írta ekkor: 2012-01-27 10:35:58
Kaliber nagyon jól mondod, ez egy csodálatos sziget. smile
Kedves Árpi!Nem elrontani akarom mások nyaralását csak a kész tényeket közöltem.Mi sem ugy indultunk neki ,hogy rossz lesz.Voltunk mi is a Navagio öbölben ,voltunk csúcsda parkban is és igen bejött a hajó roncs de azon kivül semmi.Szerinted a 1, méteres part az TENGERPART??????Szerintem te nem vagy tisztában a dologgal vagy nem látsz tisztán.Ne a fakultativ programokat emeld ki mert a szállás környéke nem a legszebb.Te voltál Zakyntoson???
Doba Árpád Dátum: 2012-01-27 10:35:58
kaliber írta ekkor: 2012-01-26 16:26:58
Kedves Csaba! Neked ennyi jött le az egész szigetből, sajnálni tudlak, Gerakas, Porto Vromi, Navagio öböl (a világ 8.legszebb öble), Tsilivi, Agios Nikolaos kék barlangok (nagy hirtelen ami eszembe jut) ezeken a helyeken nem is voltál, akkor neked felesleges volt ide elmenned, de azért ne tájékoztasd félre azt aki még nem volt itt.
Kaliber nagyon jól mondod, ez egy csodálatos sziget. smile
kaliber Dátum: 2012-01-26 16:26:58
Csikász Csaba írta ekkor: 2012-01-25 18:52:43
Üdv azoknak akik Zakyntosra utaznak.Mi tavaly voltunk ott nyaralni, ha igazi tengerpartot szeretnétek ami nem koszos akkor menjetek Sartira.Megmondom őszintén ez volt az első és utolsó,hogy ott nyaraltunk.Sajnos rengeteg a patkány és a szemét.Üdvözlet.
Kedves Csaba! Neked ennyi jött le az egész szigetből, sajnálni tudlak, Gerakas, Porto Vromi, Navagio öböl (a világ 8.legszebb öble), Tsilivi, Agios Nikolaos kék barlangok (nagy hirtelen ami eszembe jut) ezeken a helyeken nem is voltál, akkor neked felesleges volt ide elmenned, de azért ne tájékoztasd félre azt aki még nem volt itt.
Doba Árpád Dátum: 2012-01-26 10:08:23
Csikász Csaba írta ekkor: 2012-01-25 18:52:43
Üdv azoknak akik Zakyntosra utaznak.Mi tavaly voltunk ott nyaralni, ha igazi tengerpartot szeretnétek ami nem koszos akkor menjetek Sartira.Megmondom őszintén ez volt az első és utolsó,hogy ott nyaraltunk.Sajnos rengeteg a patkány és a szemét.Üdvözlet.
hali. lehet nem az első parton kellene megállni amit látsz. Zakynthos gyönyörű sziget. kis keresgélés után nagyon szép partokat lehet találni. mi két éve voltunk de idén megint szeretnénk erre a csodálatos szigetre menni. egyébként meg vannak ilyen emberek akiknek semmi se jó, csak hát ők nem képesek élvezni a nyaralást és csak a rossz emlék marad meg nekik de hát nem vagyunk egyformák hál istennek smile