Kösz a bíztatást..., a többi fórumozó hozzászólását olvasva arra a megállapításra jutottam, hogy elég egyediek voltak a tapasztalataid. Az én kedvemet nem sikerült elvenni! :-) Én is jártam Sartin, Paralián, Stavroson, Asprovaltan mindenhol van némi szemét, mint minden nyaralóhelyen, ahol sok a túrista. A patkányt hiszem, ha látom! ;)
Szia.Nem a kedvedet akarom elvenni csak leírtam a tapasztalataimat,felőlem oda mész ahova akarsz.A patkányt kora délelőtt láttuk és nem volt kellemes,főleg hogy a lányunk vette észre.Nem beszélve a 1 méteres tengerpartról ami nem nevezhető Partnak!!!!!!!Ha egy kicsi partot szerettél volna látni rengeteget kell sétálni hozzá,a Diszkó sziget után van part de az meg mocskos és koszos.Nem tudom mit keres ilyen helyen betét és tanpon egyébb stb... szemét is.Nem tudom a többiek merre járhattak de mi ezeket tapasztaltuk.Számunkra nem erről szól egy tengerpartos nyaralás.Van hasonlítási alapunk mert mi is voltunk:Sarti,Korinos,Korfu,Parália és Tunéziában de Zakyntosi part és a tisztaság nem nevezhető semminek.