(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

czicza Dátum: 2012-01-26 09:52:17
Csikász Csaba írta ekkor: 2012-01-25 18:52:43
Üdv azoknak akik Zakyntosra utaznak.Mi tavaly voltunk ott nyaralni, ha igazi tengerpartot szeretnétek ami nem koszos akkor menjetek Sartira.Megmondom őszintén ez volt az első és utolsó,hogy ott nyaraltunk.Sajnos rengeteg a patkány és a szemét.Üdvözlet.
Kösz a bíztatást..., a többi fórumozó hozzászólását olvasva arra a megállapításra jutottam, hogy elég egyediek voltak a tapasztalataid. Az én kedvemet nem sikerült elvenni! :-) Én is jártam Sartin, Paralián, Stavroson, Asprovaltan mindenhol van némi szemét, mint minden nyaralóhelyen, ahol sok a túrista. A patkányt hiszem, ha látom! ;)
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2012-01-25 20:15:58
B Norbi írta ekkor: 2012-01-22 16:35:11
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akkor amikor voltatok milyen idő volt, és mekkora élet volt akkor a szigeten?
Október 9-én jöttünk haza, de csak az utolsó két napon nem fürödtünk a tengerben. Nagyon jó volt az idő, még este is lehetett fürdőruhában ülni az erkélyen. Az élet azonban októberben már elég csendes volt, aki bulizni akar, annak nem feltétlenül ez a legjobb időpont. Az üzletek választéka sem volt már túl bőséges, de mindent megkaptunk, amire szükségünk volt. Cserébe viszont jelentősen akciós árakat is tapasztalhattunk.
Csikász Csaba Dátum: 2012-01-25 18:52:43
Takács Ildikó írta ekkor: 2012-01-19 00:19:50
mindenképpen az Ibéria:)
Üdv azoknak akik Zakyntosra utaznak.Mi tavaly voltunk ott nyaralni, ha igazi tengerpartot szeretnétek ami nem koszos akkor menjetek Sartira.Megmondom őszintén ez volt az első és utolsó,hogy ott nyaraltunk.Sajnos rengeteg a patkány és a szemét.Üdvözlet.
B Norbi Dátum: 2012-01-22 16:35:11
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2012-01-20 20:09:13
A legjobb választás az Ibéria 7.számú apartmanja. Hatalmas az erkélye, és csodálatos a kilátás a végtelen tengerre, és néhány kis szigetre, akár még az ágyból is. Mi szeptember végén, október elején töltöttünk el két hetet itt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Laganas is csak egy kellemes séta távolságra van.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akkor amikor voltatok milyen idő volt, és mekkora élet volt akkor a szigeten?
Krajcsir István Dátum: 2012-01-22 12:14:43
Kedves Napsugár! Nem feltétlenül muszáj már az útlevél Görögországba sem.. Tavaly volt aki útlevéllel volt aki személy igazolvánnyal utazott.. Mindkét módon utazót simát átengedték a határokon:) De ha biztosra akarsz menni és van útleveled azt is vidd el:) Baj nem lehet belőle ha ott van.. Aki máshogyan tudja nyugodtan javítson ki:) Üdv: István