(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Takács Ildikó Dátum: 2011-08-31 10:10:11
Sziasztok! Most pénteken indulunk Nyíregyházáról az Ibéiriába. Jön még valaki akkor?
Papp Attila Dátum: 2011-08-30 21:47:43
Most hallom csak, hogy a mostani busz nagyon későn ért oda műszaki hiba + tűzeset miatt. A tűz nem a buszon volt, hanem az autópályán. :) Az iroda most is korrekten járt el a nyaralás rövidülése miatt.
Papp Attila Dátum: 2011-08-30 21:44:28
Orsolya írta ekkor: 2011-07-20 18:49:47
Sziasztok!Vasárnap érkeztem haza Zakynthos szigetéről,1hetet töltöttem ott párommal!Nagyon sok élményel jöttünk haza,jó és rossz egyaránt!Az út fárasztó de kibirható a buszok jól felszereltek és aránylag kényelmesek,kb.4-5 óránként áltunk meg egy 20-30perces pihenöre.Én személyigazolványal mentem de minden határon simán áttengedtek!A komp nagyon nagy élmény volt számomra kb.1:30-2órát utaztunk vele!Mi ageorgina apartmanban voltunk,szép,aránylag tiszta is volt,konyhai felszerelésben kicsit hiányos,de nagyon kényelmes volt,közel volt a part,szupermarket.A part,Agios sostis partja nagyon keskeny,kavicsos,homokos,nagyon nagy kavicsos szóval lehet választani,de mindenhol nagyon keskeny!Laganas partja nagyon széles homokos part nekem ez jobban tetszett!Itt esténként nagyon sok teknöst lehet látni,de volt aki napközben is találkozott itt teknössel!A Cameo(diszkó sziget) nagyon hangulatos,gyönyörű kis kavicsos partja van átlátszó vízzel ezt mindenkinek ajánlom!A teknös sziget,hát ide az menjen átt aki homár akkar lenni:)mi átmentünk ezzel a taxi hajóval ami fejenként 9euro volt,délelőtt 11kor mentünk,a kapitány azt monta hogy 3kor jönn értünk,hát igyen nem 3kor hannem 6kor jött értünk!Hát szép volt aránylag homokos partja volt,kopár mint a sivatag,wc sehol,árnyék sehol,1büfé hajó volt ott,szoval a lényeg,hogy 7órán át aszalogtunk ott és olyan vörösek voltunk este 6ra hogy aludni nem volt utánna élvezetes!Tavernák:georgina tavernája jó,van egy megyar pincér esténként aki nagyon sokat segit a kaja választásban,a gyros pitában isteni itt 2.50e-ért,a muszaka is itt a legjobb.Az olé olé taverna hangulatos szép hely,a magyaroknak van kedvezmény,mi egy görög cdt is kaptunk.A sirtaki taverna nagyon jó hely 8-10 reggeli 5e,12-14ig ebéd 8e,vacsi 18-20óráig 10euro!itt ilyn büfé szerű annyit eszel ezért a pénzért amennyi beléd fér!És finom is!egyedöl az üditőt kell külön fizetni!Szerintem nagyon megéri mert van sali,deszert,és nagy választék a köret,föételekből is!A fakultatív programokból a hajós szigettúra,Görögest,kaikit érdemes beválalni ezek a legjobbak én voltam a buszoson de az nem jött be mert a 10megállóból 5 csak a vásárlásról szól!de a kaiki volt a legjobb!A tenger meleg,a medence is meleg,az idő isteni,felhő nincs soha,georgina jófej,levente is(a pincér),az utcák nagyon koszosak sok a szemét mert kuka nemigazán van,még a parton is lehet szeméttel találkozni!Amugy minden rendben volt!A navigo öböl időjárás függő,mi kiköttöttünk,gyönnyörű volt!De monták már az út elején,hogy csak ott derűl ki hogy a kapitány kapott-e engedéjt a kikötésre!mert olvastam,hogy ezt többen is kérdeztétek!Jó nyaralást mindenkinek!Üdv:Solya
A taxi hajó a legjobb választás a teknős szigetes strandoláshoz, az már a te bajod h nem mentél ki hamarabb a szigetről, ugyanis minden hajó kivisz a szigetről ha akarod, csak gondolom félre értettél vmit, 6kor az utolsó indul. A homár feeling meg nem jellemző ha 30-as vagy nagyobb faktorú krémmel indulsz útnak.
Szabó Ferencné Dátum: 2011-08-30 20:32:46
A Georgina apartmanban leszek a párommal a födszinten, medencére néző. A legelső szobában leszünk. smile
Szabó Ferencné Dátum: 2011-08-30 20:30:57
Sziasztok, én szept. 9-én utazom Zakyntosra érdeklődnék jön-e ebben az időpontban valaki Miskolcról a Cora megálló helyről ? Piroska smile smile