OLVASD VÉGIG MINDENKÉPP!!!
Most érkeztünk haza Zakynthosról és a Georgina apartmanban szálltunk meg!A szobák eszméletlenül igénytelenek, a szekrények töröttek és fut ki belőlük a penész ami iszonyatos bűzt áraszt. A konyha koszos, a hűtő kicsi és nem hűt, nyitója nem soknak van, a mikró mocskos, a sütőn ott van a több éve odaégett kaja. A fürdőszoba kicsi és elviselhetetlen bűz árad a lefolyókból és a wc-ből. A falak koszosak és a javítások is más milyen színűek mit a falak. A medencét 5-ig lehet használni, amikor még elviselhetetlen a meleg és nagyon klóros és zöld. Egy hét alatt egyszer jött a takarítónő, akiből egy van az egész hotelben és akkor is csak a fürdőszobába ment be. Az étteremben egyszer ettem, mert az is koszos és ehetetlen volt az étel, de máshol jó kaja van. Az idegenvezető elég bunkó volt nem mindig volt kedve segíteni. Egyébként a nyaralás jó volt, gyönyörű a sziget és jókat buliztunk. Soha többet nem utazok a GRAND TOUSSAL és azok is azt mondták akikkel együtt érkeztünk. ÖSSZEGEZVE SENKINEK NEM AJÁNLOM A GRAND TOURST ÉS A GEORGINA APARTMANT SEM AKI TEHETI MÁS IRODÁVAL UTAZZON!üdv mindenkinek és jó pihenést!
Én valóban Berki Attila vagyok és nem most hanem júniusban voltam a családommal Zakyntoson. Nem 1 hanem 2 hetet. Tökéletesen meg voltam elégedve mindennel. Az idegenvezető korrekt volt mindenben segített.Gépkocsibérlésben,orvosi ellátásban. Mi egyáltalán nem buliztunk Laganasban. És már több éve utazunk a Grand Toursal. Tekintettel arra, hogy most szeptemberben nem volt más nevem alatt futó utas az irodának ezért visszaéltek a nevemmel és kellemetlen helyzetbe hoztak engem és családomat. Kicsinyes bosszú valami féreg embertől aki nem meri nevét adni állítólagos panaszához. Én igenis ajánlom az utazási irodát és szép üdülés volt mint ahogy júniusban írtam.ÜdvÉn és családom.