(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Papp Renáta Dátum: 2015-12-29 13:15:34
Sziasztok Fórumozók! smile Érdeklődnék azoktól, akik már voltak Zakynthos-on, hogy mit ajánlanak: júniusi vagy szeptember közepi utazást?! smile Nem tudunk dönteni (illetve én smile ) Köszönöm! smile
Horgosi Mária Dátum: 2015-12-29 12:28:40
És akkor az út lefoglalva, befizetve, Ibéria apartman szept.10-24. 2 hét !!!! smile Mert Zakynthossal nem lehet betelni. Immár 2x megyünk (tavaly voltunk ugyan ebben az időpontban). Szerintem teljesen tökéletes szept. 2. fele. Tavaly 35-38 fok volt végig, a tenger kiválóan langyos smile Na és az a sok-sok látnivaló !!!!
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2015-12-22 21:51:09
Varga Nóra írta ekkor: 2015-12-18 18:16:21
Sziasztok! Valaki volt már Zakynthoson szeptember közepén vagy végén ,hogy megtudhassam,hogymilyen az időjárás? Üdv: Nóri
Mi szeptember második felében voltunk 2 hétig Tsiliviben. Az idő végig nagyon jó volt, a tenger pedig meleg. Volt hatalmas eső is, de utána azonnal lehetett fürdeni. Mi évek óta járunk Görögországba ebben az időszakban, még soha nem csalódtunk az időjárásban.
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2015-12-22 16:02:33
Gábor írta ekkor: 2015-12-21 11:08:24
Sziasztok! Nóra: Mi idén Augusztus végén voltunk Zakintoszon. Az időjárás eszméletlen jó volt, és kétlem, hogy Szeptember elején hidegebb lenne. Én nagyon szeretem a meleget, szóval nagyon jó az idő még szeptemberben is. Andrea: Ha rám hallgattok, akkor Cilivi! Az a hely eszméletlen szép, messze a sziget legjobb helye. Bejártuk Ag. Sostisot és Laganast is, azt kerülje el, aki szép és nyugis helyre vágyik. Csak annak ajánlom ezeket a helyeket, akik bulizni akarnak.
Kedves Gábor! Köszönöm szépen a segítségedet, sokat segítettél!
Gábor Dátum: 2015-12-21 11:08:24
Sziasztok! Nóra: Mi idén Augusztus végén voltunk Zakintoszon. Az időjárás eszméletlen jó volt, és kétlem, hogy Szeptember elején hidegebb lenne. Én nagyon szeretem a meleget, szóval nagyon jó az idő még szeptemberben is. Andrea: Ha rám hallgattok, akkor Cilivi! Az a hely eszméletlen szép, messze a sziget legjobb helye. Bejártuk Ag. Sostisot és Laganast is, azt kerülje el, aki szép és nyugis helyre vágyik. Csak annak ajánlom ezeket a helyeket, akik bulizni akarnak.