(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2015-12-18 21:17:59
Sziasztok! Mi 2016 június végére tervezünk egy zakynthos-i nyaralást a párommal. Nem tudom eldönteni hogy Tsilivi vagy Agios Sostis??? Segítenétek??
Varga Nóra Dátum: 2015-12-18 18:16:21
Sziasztok! Valaki volt már Zakynthoson szeptember közepén vagy végén ,hogy megtudhassam,hogymilyen az időjárás? Üdv: Nóri
Sommer Dátum: 2015-12-15 01:18:03
Molnár Csilla írta ekkor: 2015-08-06 22:31:45
Sziasztok! Vasàrnap jöttünk haza. Az Ambeliàban volt a szàllàsunk. Egy rossz szavunk sem lehet. A tulaj ès a rokonai (unokaöccsei) nagyon kedvesek ès segìtőkèszek. Az apartman tiszta ès teljesen rendben van! Nàlunk szerdàn jöttek takarìtani (plusz törölköző, àgynemű huzat csere, söprès, felmosàs, stb. Rendben volt minden, mondjuk ha naponta többszőr mentünk le a boltba, akkor estère kissè bedurrant a làbunk az emelkedőtől (a tetejèn elèg meredek). De nagyon jò volt!!! Mi a kèk nagy szupermarketben vàsàroltunk, az tűnt a legolcsòbbnak. Az àrakkal nincsennek elszàllva, ha Kefalòniàt veszem alapùl ( szigeti àrak). Mi a tengerpartnak a kis partot vàlasztottuk, ott is a kikötő mellett, mert ott kevèsbè kavicsos, ès lassan mèlyűl. Ha kièrtek a partra bal oldalon. Kagylòt talàltunk jò sokat :-) . Èttermet a Gold Fish-et ajànlom teljes szìvből! Nagyon finomak az ètelek, baràtsàgos a kiszolgàlàs, ès jòk az àrak. Az adagròl màr nem is beszèlek. Rendszeresen jàrtunk oda, de soha nem tudtam mindent megenni :-) . Remèlem tudtam kicsit segìteni. Jò pihenèst, nyaralást kìvànok. Üdv: Csilla!
Szia, Csilla! Pár kérdésem lenne a szállásról és másról, légy szíves írj e-mailt ide: [email protected]
Grand Ági Dátum: 2015-12-09 10:04:08
Kedves Utasaink! Elindítottuk a 2016-os nyári szezonra az előfoglalást az alábbi desztinációkra: Paralia, Nei Pori, Sarti, Neos Marmaras, Parga. Hamarosan a többi desztináció is foglalhatóvá válik, addig is kis türelmüket kérnénk. Üdvözlettel: Grand Ági
Balogh Veronika Dátum: 2015-09-29 16:28:08
Kedves Mindenki, Tervezi valaki, hogy megy az okt. 3.-ai úttal? Ugye ilyenkor még jó idő szokott lenni vagy mire lehet számítani? Melyik apartmant ajánljátok?:)