(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szőke Imre Dátum: 2015-08-18 23:40:02
Az előző hozzászólásomat Tóth Beának címeztem, de bárkinek szívesen válaszolok a szigettel kapcsolatos kérdésére (talán az apartmanok kivételével). Az első utazás előtt nekem is sok kérdésem volt.
Szőke Imre Dátum: 2015-08-18 23:28:27
Tóth Bea írta ekkor: 2015-08-13 12:04:55
Sziasztok! 10-én indulunk egyénileg A. sostisra a Jenny apartmanba! Tudna esetleg valaki segíteni árakkal kapcsolatban (autópálya díj, gázolaj árak, komp stb). Előre is köszönöm, Bea.
Kedves Bea! Két hete jöttünk meg, immár a sokadik görög autós utunkról. Mindent leírni itt sok lenne, ha kérdés van, szívesen válaszolok. ( [email protected] ) A pályadíj, a benzin/gázolaj árak a GT honlapján a magunkról/gyakori kérdések menüpont alatt megtalálhatók, jók is. A kompok: http://www.zanteisland.com/html/english/orari.htm Javaslat: Lefkádán, Kefalónián keresztül Zakynthosra, egy komppal több, de felejthetetlen nyaralás. Jó nyaralást!
Kotolák Sándor Dátum: 2015-08-18 22:03:26
Sziasztok! Aug. 28-án indulunk párommal nászutunkra az Ibéria apartmanba, orosházi indulással. Már alig várjuk! :) Szeretnénk autót vagy motort bérelni(autót akár valakikkel társulva), és bejárni a szigetet a fakultatív programok mellett. Robogót mennyire merjek bérelni ilyen célra(Navagio-öböl, Keri stb.)? Olvastam, hogy Laganasból ingyenes buszjárat megy a Banana Beachre. Ezzel utazott már valaki, lehet tudni pontosan honnan indul? Rengeteg kérdésem van, de most hirtelen ennyi! :) Ki jön még ezen a napon? Üdv, Bogi és Sanyi
Grand Eleni teszt Dátum: 2015-08-18 11:06:02
Verhetetlen árakkal és minőséggel megjelent TÉLI SÍKATALÓGUSUNK! Töltse le a KATALÓGUS menüpont alatt!
Tóth Bea Dátum: 2015-08-13 12:04:55
Sziasztok! 10-én indulunk egyénileg A. sostisra a Jenny apartmanba! Tudna esetleg valaki segíteni árakkal kapcsolatban (autópálya díj, gázolaj árak, komp stb). Előre is köszönöm, Bea.