(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Gábor Dátum: 2015-08-11 14:48:27
A búvárkodás illetőleg találtam még egy helyet, de itt olyan árak vannak, hogy letettem róla. :) Akit érdekel bővebben itt: http://www.diving-center-turtle-beach.com/prices.php
Nagy Mária Dátum: 2015-08-09 21:57:19
Kedves Molnár Csilla! Minket is már csak egy kicsi választ el a döntéstől, hogy ide utazzunk, talán, ha sikerül még augusztus végétől, az Ambéliában gondolkodunk, már csak azért is, mert onnan látszik a tenger,/II.em./ s nekünk ez szempont. Mi is úgy láttuk, hogy szép a ház és környezete, a szobák. Nagyon örültünk a beszámolónak, sok hasznos információt kaptunk. Szívesen olvasnánk a fakultatív programokról személyes véleményt. Köszönjük. Mária és Péter. smile
Rabatin Gábor Miklós Dátum: 2015-08-09 14:51:25
Sziasztok! Mi 15-étől leszünk a Contessinába, és olyan kérdésünk lenne, hogy mennyire felszerelt a konyha? (Főzőedények, sajtreszelő, nagyobb kések, konzervnyitó.. ilyenekre gondolok) Köszi előre is! :D Üdv, Gábor
Gábor Dátum: 2015-08-07 14:18:58
Hidegkuti Csilla írta ekkor: 2015-07-29 22:24:02
Szia Gábor! Mi is 22-én megyünk Tsilivibe a Contessinába Nyíregyházáról. Kérdéseidre sajnos nem tudok válaszolni. :( Mi autót szeretnénk bérelni 3-4 napra az áraktól függően, és így minél több partot, öblöt, nevezetességet meglátogatni. A fakultatív programok közül számunkra a Kaiki lehet érdekes a barlangok miatt. A többi látnivalót kocsival szeretnénk megnézni. A páromat is érdekli a búvárkodás, bár ő csak amatőr szinten gondolta, de biztos kipróbálná palackkal is, ha van rá lehetőség normális áron. Ha megtudtál valamit erről, megírod? Ezen kívül autós barangolásainkhoz is keresünk útitársat barátkozás és költséghatékonyság céljából is. :) Ha valakit érdekel a dolog, várjuk a válaszokat!
Szia Csilla, találtam valamit a búvárkodással kapcsolatban. Nem sok, meg lehet régi is az oldal, de talán ad némi támpontot. http://zaky.hu/helyi-prospektusok/ Ez alapján 40-50 Euro körül lehet, gondolom / óra.
Molnár Csilla Dátum: 2015-08-06 22:31:45
Sziasztok! Vasàrnap jöttünk haza. Az Ambeliàban volt a szàllàsunk. Egy rossz szavunk sem lehet. A tulaj ès a rokonai (unokaöccsei) nagyon kedvesek ès segìtőkèszek. Az apartman tiszta ès teljesen rendben van! Nàlunk szerdàn jöttek takarìtani (plusz törölköző, àgynemű huzat csere, söprès, felmosàs, stb. Rendben volt minden, mondjuk ha naponta többszőr mentünk le a boltba, akkor estère kissè bedurrant a làbunk az emelkedőtől (a tetejèn elèg meredek). De nagyon jò volt!!! Mi a kèk nagy szupermarketben vàsàroltunk, az tűnt a legolcsòbbnak. Az àrakkal nincsennek elszàllva, ha Kefalòniàt veszem alapùl ( szigeti àrak). Mi a tengerpartnak a kis partot vàlasztottuk, ott is a kikötő mellett, mert ott kevèsbè kavicsos, ès lassan mèlyűl. Ha kièrtek a partra bal oldalon. Kagylòt talàltunk jò sokat :-) . Èttermet a Gold Fish-et ajànlom teljes szìvből! Nagyon finomak az ètelek, baràtsàgos a kiszolgàlàs, ès jòk az àrak. Az adagròl màr nem is beszèlek. Rendszeresen jàrtunk oda, de soha nem tudtam mindent megenni :-) . Remèlem tudtam kicsit segìteni. Jò pihenèst, nyaralást kìvànok. Üdv: Csilla!