(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Magda Sándor Dátum: 2015-04-15 21:23:58
Liborné Bata Piroska írta ekkor: 2015-04-15 12:24:51
Kedves Fórumozók!lenne pár kérdésem...elöször megyünk a szigetre pontosan Agios Sostisba!azt láttam sok a taverna van szupermarket árak??!illetve pékség van-e?!part milyen?!autó bérlés ára?!esetleg valaki volt-e már a banana beachen,ha igen erröl bövebben,vagy st.nicolas beachen?!meg úgy általában esetleg fontos tudnivalókat!!!köszönöm! smile
Három éve voltunk Ag. Sostison, van taverna ahol már 10-euróért vacsorázhatsz,de Gyros pitát 3 euróért kaptok bárhol. Pékségek vannak,reggel ott érdemes kenyeret, süteményt beszerezni. Autóbérlés 30-50 eur/nap autó nagyságától függően,kauciót nem kell fizetni. Part nem a legszebb, viszont a kis szigetre jártunk át a fahidon át,ahol 4-eur a belépő,de nagyon hangulatos és a 4 -euróért kapott tikett beváltható koktélra,vagy más italra. Banán Beach nekem nem jött be,én a kis sziklás öblöket szeretem inkább,de nagyon szép a sziget, és ha rászánjátok az időt és béreltek autót, két nap alatt bejárhatjátok. Jó készülődést. Üdv Sanyi.
Liborné Bata Piroska Dátum: 2015-04-15 12:24:51
Kedves Fórumozók!lenne pár kérdésem...elöször megyünk a szigetre pontosan Agios Sostisba!azt láttam sok a taverna van szupermarket árak??!illetve pékség van-e?!part milyen?!autó bérlés ára?!esetleg valaki volt-e már a banana beachen,ha igen erröl bövebben,vagy st.nicolas beachen?!meg úgy általában esetleg fontos tudnivalókat!!!köszönöm! smile
Kocsis Gabriella Dátum: 2015-04-07 21:05:21
Kedves Fórumozók!A Contessina apartman 35-ös és 42-es szobáját foglaltuk le,érdeklődöm,hogy milyen tapasztalatok vannak ezekkel a szobákkal kapcsolatban? Másik kérdésem,hogy autóbérlésnél kérnek-e kauciót, ha igen,mennyit?Előre is köszönöm a segítséget! Gabi
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2015-03-31 17:20:43
Kedves Katalin! Sajnos míg gondolkodtunk, a 14-es apartmant valaki lefoglalta az általunk is kiválasztott első hétre. Így csak a másik maradt, a 25-öst foglaltam még vasárnap délután. Remélem, az hasonlóan jó, mint a 14-es. Köszönöm a segítségedet. Üdv. Edit
Szathmári Katalin Dátum: 2015-03-30 21:40:48
Kedves Edit! Tavaly a Contessina 14-es szobájában voltunk két hétig. A szoba hatalmas, a várost és a tengert is látni belőle. A szoba erkélye a település fő csomópontjára néz, ahol buszmegálló és taxiállomás is van az éttermek között, tehát nem nevezném csendesnek. Ha csendeset akarsz, válassz udvarra nézőt, ha nézelődni szeretsz, ezen a teraszon tuti nem fogsz unatkozni, mindig lesz látni és hallani valód. Üdv. Katalin