(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2015-03-28 20:23:06
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2015-03-27 20:33:29
Kedves Utastársak! Már kétszer voltunk Zakinthoson, de mindkét alkalommal az Ibéria házban voltunk. Most a Contessina Apartmanba szeretnénk menni szeptember 12-től 2 hétre, ketten. Még elég sok szabad hely van ebben az időpontban, de mivel nem ismerem a házat, nem tudom, melyik apartmant foglaljam le, honnan van a legjobb kilátás. Mindenképpen elkülönült, saját erkélyt szeretnénk, és tágas, csendes szobát. Szeretném megkérdezni az elmúlt évben ott nyaralók véleményét ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm a segítséget. Kokauszkiné Edit
Különösen a 14-es és a 25-ös apartman érdekelne, mi volt a tapasztalat, aki tavaly ott volt.
Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2015-03-27 20:33:29
Kedves Utastársak! Már kétszer voltunk Zakinthoson, de mindkét alkalommal az Ibéria házban voltunk. Most a Contessina Apartmanba szeretnénk menni szeptember 12-től 2 hétre, ketten. Még elég sok szabad hely van ebben az időpontban, de mivel nem ismerem a házat, nem tudom, melyik apartmant foglaljam le, honnan van a legjobb kilátás. Mindenképpen elkülönült, saját erkélyt szeretnénk, és tágas, csendes szobát. Szeretném megkérdezni az elmúlt évben ott nyaralók véleményét ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm a segítséget. Kokauszkiné Edit
Szekeres Erzsébet Dátum: 2015-03-23 14:28:40
Kedves fórumozók találtam egy nagyon részletes leírást Zakintoszról szeretném megosztani veletek :-) https://www.facebook.com/groups/1554491194802452/1559753744276197/ remélem hasznát veszitek majd ti is ! Én nagyon sok mindent megtudtam belőle ! Sziasztok, Erzsike.
Horgosi Mária Dátum: 2015-03-20 14:12:21
Giczei Zsolt írta ekkor: 2015-03-19 22:23:01
Kedves Fórumozók, kedves ügyintézők! Érdeklődni szeretnék, hogyha egyénileg utaznánk négyen Zakynthosba augusztus 15-22-e között, akkor fejenként körülbelül mekkora összeggel kellene számolnunk (szállás + utiköltségek). Kétlégterű apartmant szeretnénk. Egyéni utazás esetében magát a studió illetve az apartman árát tüntették fel egy hétre? Előlegként a feltüntetett ár 40%-át kell befizetni? Utalni is lehet ezt az összeget a megadott bankszámlára? Utolsó kérdésem: Meddig kell elfoglalni a szállásokat egyéni utazás esetén? Előre is köszönöm! Giczei Zsolt
Ha jól láttam, akkor a Grandnak csak a Jenny apartmanházban van 4 fős apartmanja. Ez az apartman is a minősége miatt 10 % feláras, és ahogy már írták előttem a kérdezett időszakban 127.900,-/ apartman a 2 légterű. Esetleg még abban is lehet gondolkodni, ha másik apartman házba szeretnétek menni, hogy két egymás melletti 2 fős apartmant béreltek. Az most nem néztem, hogy így mennyi, de könnyen meg tudod nézni az áraknál. Egyéni utazásnál mindig az apartman árát tüntetik fel 1 hétre! Igen lehet nekik utalni mind az előleget mind a végösszeget is, és pár nap alatt megjön a számla is a címedre. Az előleg 40 %, 48 órán belül kell utalni amikor lefoglalod a szállást, ezzel lesz véglegesen érvényes a foglalásod. Talán tudtam segíteni.
Dimitrov Éva Dátum: 2015-03-20 12:08:43
Kedves Zsolt. A prospektust megnézve aug. 15-22-ig 1 hétre két légterű stúdió-apartman ára 4 személyre 127.900.- Ft. Amennyiben feláras apartmant választotok ( Ibéria, Jenny, Contessina, Ambelia) + 10 %. Sajnos az autós költségeket nem tudom, de visszaolvasva biztos valaki már leírta. És még az autós kompdíj és belejön + 4 fő. Talán egy helyi irodában ezt mind elmondhatják illetve segítenek. De ha jól tudom 40 % előleggel lehet lefoglalni az utat. Az autós vendégeknek azt írja a prospektus hogy 14-18 óra előtt takarítanak. De szerintem ha odamentek 14-re akkor kb. meg tudják már mondani mikor lehet visszamenni és elfoglalni a szállást.