(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Keszegné Csabai Mária Dátum: 2015-03-09 14:37:01
Droikné Tápai Tímea írta ekkor: 2015-02-27 20:33:55
Köszi szépen várom a beszámolót róla. :-) Mi is be szeretnénk járni az egész szigetet. Esetleg ha még van érdekes infód légyszíves írj a [email protected] -ra Köszi
Sziasztok! Augusztusban szeretnénk menni Tsilivibe az Ambelia apartmanba. Szeretném ha megírnátok róla a véleményeteket. Ezen kívül szívesen fogadnék,jótanácsokat a környékbeli látnivalókról,esetleg amit nem fakultatívként érdemes megnézni. Érdekelne, hogy hol és mennyiért (kb) lehetne 2személyes robogót bérelni. Minden hasznos tanácsnak nagyon örülnék. Köszi:Marcsi
Droikné Tápai Tímea Dátum: 2015-03-04 20:29:29
Agios Sostis maradt végül mert augusztus 20. héten csak ott van a Grandtoursnál szabad hely. Így várom a véleményeket hová lenne alkalmas pl.: Reparo Apartman vagy Sofia vagy Panagiotis ? Segítsetek légyszíves ?! Köszi
Droikné Tápai Tímea Dátum: 2015-02-27 20:33:55
Magda Sándor írta ekkor: 2015-02-27 19:44:47
Szia Timi! A Contessina ap. szerintem jó választás,mi is oda megyünk juni 20-tól, három éve voltunk Zakhyntoson ,Agios Sostison nekem az is tetszett. Igazából a sziget nem nagy, autóval,vagy robogóval bejárható, most is ezt tervezzük. Tsilivi talán jobb kiindulópont, annakidején 200-km-t mentünk a szigeten egy nap, de bejártuk az északi Skinari foktól Zakhyntos-városon keresztül,a déli csücskéig,és onnan még át Keribe a nyugat oldalra napnyugtát nézni. Bármelyiket válasszátok nem fogtok csalódni. Üdv : Sanyi
Köszi szépen várom a beszámolót róla. :-) Mi is be szeretnénk járni az egész szigetet. Esetleg ha még van érdekes infód légyszíves írj a [email protected] -ra Köszi
Magda Sándor Dátum: 2015-02-27 19:44:47
Droikné Tápai Tímea írta ekkor: 2015-02-26 11:35:01
Sziasztok A párommal kinéztük Tsilvivi-n a Contessina Apartmant és A.Sostis-n Panagiotis apartmant. Kinek mi a véleménye róla melyik van jobb helyen előnyösebb a környéke, part, boltok stb. Köszi előre is
Szia Timi! A Contessina ap. szerintem jó választás,mi is oda megyünk juni 20-tól, három éve voltunk Zakhyntoson ,Agios Sostison nekem az is tetszett. Igazából a sziget nem nagy, autóval,vagy robogóval bejárható, most is ezt tervezzük. Tsilivi talán jobb kiindulópont, annakidején 200-km-t mentünk a szigeten egy nap, de bejártuk az északi Skinari foktól Zakhyntos-városon keresztül,a déli csücskéig,és onnan még át Keribe a nyugat oldalra napnyugtát nézni. Bármelyiket válasszátok nem fogtok csalódni. Üdv : Sanyi
Droikné Tápai Tímea Dátum: 2015-02-26 11:35:01
Sziasztok A párommal kinéztük Tsilvivi-n a Contessina Apartmant és A.Sostis-n Panagiotis apartmant. Kinek mi a véleménye róla melyik van jobb helyen előnyösebb a környéke, part, boltok stb. Köszi előre is