(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Csepregi Csilla Dátum: 2009-02-10 21:21:33
Orosz Csabáné írta ekkor: 2009-02-10 20:35:40
Szia Csilla! Még azt szeretném kérdezni, hogy Ti melyik szobát foglaltátok le? Nekünk 3 ágyasra van szükségünk, és néztem az alaprajzon, hogy van hátsó épület is. Az szerinted előny vagy hátrány?
Szia Évi!Az Ibériáról eddig csak jókat hallottam,illetve olvastam.Az átlagos görög apartmanokhoz képest elég jól felszerelt,viszonylag új és a képek alapján nagyon kulturáltan néz ki.Mi a 7-es szobában fogunk lakni,ez az egyetlen szemből tengerre néző szoba.Az emeleten a többi szobából is látni a tengert,csak oldalról.Baldachinos ágy csak a 2 ágyasban van,de szerintem enélkül remekül ki lehet bírni egy nyaralást.Szerintem a hátsó épület semmilyen hátránnyal nem jár,kevesebb szomszéd,kevesebb zaj.Az Ibériának egyébként nincs medencéje,de fogyasztás ellenében lehet használni a Hotel Bozikis medencéjét.Ha van kérdésed privátban is szívesen válaszolok [email protected] Csilla
Orosz Csabáné Dátum: 2009-02-10 20:35:40
Szia Csilla! Még azt szeretném kérdezni, hogy Ti melyik szobát foglaltátok le? Nekünk 3 ágyasra van szükségünk, és néztem az alaprajzon, hogy van hátsó épület is. Az szerinted előny vagy hátrány?
Orosz Csabáné Dátum: 2009-02-10 20:24:15
Szia Csilla! Hú, köszi, hogy erre felhívtad a figyelmemet! Mi a nyugit szeretjük, és át sem gondoltam a dolgot. Az Ibériáról tudsz valamit? Ugye ti ott szálltok meg? Kár, hogy nem egy időpontban megyünk, mert nekünk van egy 13 éves fiúnk, biztos jól kijöttek volna a Te gyerkőcöddel.
Csepregi Csilla Dátum: 2009-02-10 10:09:11
Orosz Csabáné írta ekkor: 2009-02-09 21:23:36
Szia Csilla! Köszönöm a gyors választ, valószínű, hogy akkor maradunk a tervnél. Sartin már jártunk 3-szor, nagyon szuper volt, a Grandtoursban eddig nem csalódtunk. A Georgina apartman tetszik, remélem jó választás lesz. Üdv.: Évi
Szia Évi!Nekem a Georgina picit túl nyüzsisnek tűnik a képek alapján.Persze ki ezt szereti,ki azt.Mivel minden szoba a medencére néz,számítsatok az éjfélkor is a medencében hancúrozó angol tinikre.Persze szerintem minedn azon múlik,hogy jól akarjuk-e magunkat érezni valahol!Biztosan nagyon klassz lesz!Jó nyaralást Nektek!Csilla
Orosz Csabáné Dátum: 2009-02-09 21:23:36
Szia Csilla! Köszönöm a gyors választ, valószínű, hogy akkor maradunk a tervnél. Sartin már jártunk 3-szor, nagyon szuper volt, a Grandtoursban eddig nem csalódtunk. A Georgina apartman tetszik, remélem jó választás lesz. Üdv.: Évi