(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Csepregi Csilla Dátum: 2009-01-27 21:23:48
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-01-21 14:49:33
Szia Zsuzsa! Bár a kérdés nem hozzám szólt,talán tudok Neked én is segíteni.Én már végigolvastam az Index fórum Zakynthos oldalán az összes hozzászólást és a GT. teljes fórumát is,így elég sok az infóm.Június elején már lehet fürödni a tengerben és a hőmérséklet kb 30 fok.Kérdezz nyugodtan,ha tudok,segítek,de ajánlom figyelmedbe az említett fórumok tanulmányozását,rengeteg hasznos infóhoz juthatsz.Csilla
Sziasztok Zakynthos rajongók! Ahogy látom már elég sokan foglaltunk szállást június 13-tól az Ibéria apartmanban.Mi kettesben fogunk utazni a 10 éves fiammal busszal.Érdeklődnék,hogy a fenti időpontban van-e köztetek olyan,aki autót szeretne bérelni pár napra a szigeten,mivel én nem vezetek és nagyon szívesen betársulnánk valakihez,aki bérel.Mindenkinek jobb lenne így anyagilag is,tudnánk felezni a költségeket.Előre is köszi a segítséget!Csilla
Csepregi Csilla Dátum: 2009-01-21 14:49:33
Kanda Zsuzsa írta ekkor: 2009-01-07 11:23:26
Szia Gyöngyi! Június elején szeretnénk kimenni Zakynthosra. Milyen az idő, milyen ruhát vigyünk magunkkal? Tudunk -e már a tengerben fürödni? Köszi: Zsuzsa
Szia Zsuzsa! Bár a kérdés nem hozzám szólt,talán tudok Neked én is segíteni.Én már végigolvastam az Index fórum Zakynthos oldalán az összes hozzászólást és a GT. teljes fórumát is,így elég sok az infóm.Június elején már lehet fürödni a tengerben és a hőmérséklet kb 30 fok.Kérdezz nyugodtan,ha tudok,segítek,de ajánlom figyelmedbe az említett fórumok tanulmányozását,rengeteg hasznos infóhoz juthatsz.Csilla
Kanda Zsuzsa Dátum: 2009-01-07 11:23:26
Szia Gyöngyi! Június elején szeretnénk kimenni Zakynthosra. Milyen az idő, milyen ruhát vigyünk magunkkal? Tudunk -e már a tengerben fürödni? Köszi: Zsuzsa
Kovács Gyöngyi Dátum: 2008-12-25 17:42:11
Kedves Ibolya! Mi 2 személyes görög tálat vettünk,ha jól emlékszem 18 euró volt.Volt benne előétel+ főétel,degeszre ettük magunkat és még így sem fogyott el. Hármótoknak is bőven elég.Ajándék italt is kaptunk. Volt gyerekadag is többféle ételből a fiam is azt evett. Általában egy főétel 7-10 euró.A kis gyros 2,50 a nagy 5 euro volt. Laganas nekem nem jött be,tele van angol tinikkel és nem tudnak viselkedni. Egyébként véleményem szerint annak érdemes Zantéra menni aki kirándulni és látni akar.Mi autót béreltünk és úgy jártuk be a szigetet,nagyon szép helyek vannak. Neked is kellemes ünnepeket kívánok! Jó készülődést. Ajánlom figyelmedbe a www.zakynthos oldalt! GYöngyi
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2008-12-25 14:24:53
Kedves Gyöngyi! Nagyon köszönöm válaszod. annyit kérdeznék még, hogy az Ole Ole étteremben hány euro egy főétel? Mekkora az adag? Kislányom nyolcéves, nem eszik túl sokat, nem szoktunk neki külön rendelni. Kellemes ünnepeket. Ibolya