(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2014-07-19 18:22:28
Szia!Azokat a papírokat hozd magaddal amiket kaptál +baleset biztosítást amit kötöttél vagy kötsz.A buszon nem fogja senki kérni tőled mert ott név szerint olvasnak meg te is a nevedet keresed a busz ablakán lévő ülőhely listán.Viszont az idegen vezető majd elkéri tőled a kapott számlát.Ez így volt mikor mi mentünk is.
Gaál Gábor Dátum: 2014-07-19 16:47:50
Sipos György írta ekkor: 2014-07-19 14:34:27
Sziasztok! Neten intéztük az utazást, már ki is fizettük, meg is jött a számla, hogy ki van fizetve :-) Azt szeretném kérdezni, hogy az utazásra, melyik irományt kell elvinni? Csak azért kérdezem, mert a héten voltam bent egy irodában is, ahol említettek egy bizonyos részvételi jegyet, amit magunkkal kell vinni. Tudtok erről valamit, mert még nem kaptam semmi ilyesmit. Köszönöm! Üdv, Gyuri :-)
Szia! Gondlom ezt tartalmazza a "csomag" : Számla a befizetésről. Papír amin rajta van utasok neve az apartman neve meg a fix ülőhelyszáma (ha kértétek) Elvileg ezt kell megmutatni majd felszálláskor. Már mint ezt olvastam. Vigyél minden papírt amit kaptál.
Sipos György Dátum: 2014-07-19 14:34:27
Sziasztok! Neten intéztük az utazást, már ki is fizettük, meg is jött a számla, hogy ki van fizetve :-) Azt szeretném kérdezni, hogy az utazásra, melyik irományt kell elvinni? Csak azért kérdezem, mert a héten voltam bent egy irodában is, ahol említettek egy bizonyos részvételi jegyet, amit magunkkal kell vinni. Tudtok erről valamit, mert még nem kaptam semmi ilyesmit. Köszönöm! Üdv, Gyuri :-)
Szabó György Dátum: 2014-07-16 17:40:41
Sziasztok mi a VILLA MARIA APARTMAN - A.SOSTIS megyünk és érdeklődnék ingyen wifit hirdetnek az apartmanba, a szobákban is van jel, vagy csak a közös helységekben?
H.Jocó Dátum: 2014-07-16 14:07:51
Rácz Anna írta ekkor: 2014-07-15 10:57:10
sziasztok! A Contessina apartmanról szeretném megosztani veletek élményeimet. Párommal kb 2 hete voltunk ott, és nagyon tetszett mindkettőnknek, csak ajánlani tudom mindazoknak, akiket nem zavar az éjjeli/késő esti zene, amely a közeli éttermekből jön. Persze nem túl hangos, de ne egy lakatlan szigetre számítsunk. Az apartman elhelyezkedése kiváló, minden könnyen megközelíthető. Nem messze, jobbra elindulva van egy expressz, ott a legolcsóbban az árak. Maga az apartman is tiszta, kellemes hangulatú, az erkélyekről szép kilátás nyílik. A tulajdonos nagyon kedves, mindenben lehet rá számítani, csak némi angol nyelvtudás szükséges hozzá, és már kész is :) Az apartman éttermében vacsoráztunk szinte minden nap, kiváló volt, itt érzi az ember, hogy valóban körbeugrálják. Habár nincs ingyen bor, mint ahogy azt sok más étterem előtt hirdetik /egyébként csak egy kancsó az ingyenes/, de ne is sajnáljuk. Aki az ingyen borra hajt annak már régen nem éri meg. Az ételek isteni finomak, nagy adagok, meglepetéssel mindig szolgálnak, és a 20%-os kedvezmény is fix az apartman vendégeinek. Minden nap más menü akciójuk van, amik 6-tól 10 euroig mozognak, lehet választani 3 féle étel közül ha netán az étlapon lévőket valaki sokallná. Egyébként az éttermi árak egyformák mindenhol, max 1 eurós különbség van. A programok nagyszerűek, az egész napos hajókirándulást kár kihagyni, főleg azoknak, akik tudnak úszni, mivel a fürdőzések a megállókban nagyon klasszak. A beach-en lehet napágyakat bérelni, 6 euró egész napra 2 napágy ernyővel. A végében / tengerrel szemben és jobbra a végén/ van egy pálmafaszerű napernyős rész is, ott ha több napra veszel előre bérlést, akkor olcsóbb. Kellemes nyaralást!
Szia Anna! Köszönöm beszámolódat, mi is a Contessina apartmanba megyünk Aug.30-től. Egy kérdésem lenne: ingyen wifit hirdetnek az apartmanba, a szobákban is van jel, vagy csak a közös helységekben? Válaszod előre is köszönöm.