Hállo
Van mar információnk Contensia étterméről??? :) :) milyen minőségűek a kaják.
Kedves Krisztián! Eddig vendégeink elkerülték a ház éttermét (magyar szokás), sajnos nekem még nem volt alkalmam kipróbálni, de néhány dolgot el tudok róla mondani: ne egy gyrososra, vagy egy papírterítős tavernára számoljatok, ez egy elegáns, kulturált étterem! Ahogy az árakat megnéztem, nem drágább (sőt) az ilyen jellegű éttermektől. Amikor esténként ott fogadóórázom, mindig isteni illatok szállnak… Az étlapon számtalan előétel és görög klasszikusok mellett, grill ajánlatot, pizzákat és olasz tésztákat, különlegességeket, tengeri halakat és herkentyűket is kínálnak. Az étlap első oldalán minden nap napi ajánlat van, egy előétel (3-4 Euro) és háromféle főétel (6-12 Euro). pl vmelyik este az egyik ilyen étel vegyes Souvlaki tál volt (sertés, marha, bárány, csirke, salátával, körettel, tzatzikivel) 7,50Euro-ért –szerintem ez egy jó ár (-20%).
Múlt héten utolsó este a egyik pár ott vacsorázott, másnap azt mondták, minden nagyon finom volt. A mostani vendégeink közöl egy házaspár az elmúlt három este ott evett (segítettem neki rendelni, ezért tudom) ez biztosan nem véletlen! Azt javaslom, próbáljátok ki, ha nem vagytok elégedettek, akkor Tsiliviben számtalan más lehetőséget találtok. Vivien