(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szabó György Dátum: 2014-06-24 11:57:39
Szia,köszönjük hogy válaszoltál a kérdésünkre.Mi 08.29.-én indulunk ki 09.14.-ig leszünk kint."B"-jogosítvánnyal rendelkezem,úgy tudom ,hogy 125 cm3 motort lehet bérelni,vagy quadot. Erre a megadott időpontra 14 napra szeretnénk árajánlatot kapni.Előre is köszönjük a kedvességedet.Irénke és Gyuri.
Grand Zakynthos Dátum: 2014-06-24 10:49:06
Nagy Hanna írta ekkor: 2014-06-18 14:55:25
Kedves Grandtours! Érdeklődnék, hogy 1) van-e valamilyen kikötés, hogy az úti okmánynak minimum meddig kell érvényesnek lennie (pl.: utazás dátumától még X hónapig, mint ahogy egyes országokban előírják az útlevélnél)? Aug. 2-9-i turnusra mennénk, és egyikőnk személyije aug. 15-én lejár. 2) Úgy olvastam, hogy a buszon nincs WC. Az utazás során hány óránként van lehetőség - bocsánat a megfogalmazásért -, "pisiszünetre"? :) Gyerek is van, ezért lényeges. Még valami: van egyébként lehetőség önöknél csak buszjegyvásárlásra (tehát egyéni szállásfoglalás esetén)? köszönöm.
Kedves Hanna! Ajánlom figyelmébe katalógusunk 4-5. oldalán levő tájékoztatót, ott az utazással kapcsolatos minden kérdésére választ kap. Az autóbuszok 3-4 óránkként tartanak megállót, de pl. ha az autóbusz éppen a határon várakozik, akkor lehet 4,5 óra is. A retúr buszjegy ára 36.000 Ft / fő, egy útra 25.000 Ft. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-06-24 10:37:15
V. Katalin írta ekkor: 2014-06-17 10:16:54
Sziasztok! Az új apartmannal kapcsolatban érdeklődnék, hogy az I. emeleti szobákhoz nem tartozik erkély? Köszönöm előre is!
Dehogynem! A szállás képei között pont egy ilyen erkélyt találsz. Zakyhtoson minden szobánkhoz tartozik erkély vagy terasz. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-06-24 10:35:18
Gaál Krisztián írta ekkor: 2014-06-15 21:50:33
Hállo Van mar információnk Contensia étterméről??? :) :) milyen minőségűek a kaják.
Kedves Krisztián! Eddig vendégeink elkerülték a ház éttermét (magyar szokás), sajnos nekem még nem volt alkalmam kipróbálni, de néhány dolgot el tudok róla mondani: ne egy gyrososra, vagy egy papírterítős tavernára számoljatok, ez egy elegáns, kulturált étterem! Ahogy az árakat megnéztem, nem drágább (sőt) az ilyen jellegű éttermektől. Amikor esténként ott fogadóórázom, mindig isteni illatok szállnak… Az étlapon számtalan előétel és görög klasszikusok mellett, grill ajánlatot, pizzákat és olasz tésztákat, különlegességeket, tengeri halakat és herkentyűket is kínálnak. Az étlap első oldalán minden nap napi ajánlat van, egy előétel (3-4 Euro) és háromféle főétel (6-12 Euro). pl vmelyik este az egyik ilyen étel vegyes Souvlaki tál volt (sertés, marha, bárány, csirke, salátával, körettel, tzatzikivel) 7,50Euro-ért –szerintem ez egy jó ár (-20%). Múlt héten utolsó este a egyik pár ott vacsorázott, másnap azt mondták, minden nagyon finom volt. A mostani vendégeink közöl egy házaspár az elmúlt három este ott evett (segítettem neki rendelni, ezért tudom) ez biztosan nem véletlen! Azt javaslom, próbáljátok ki, ha nem vagytok elégedettek, akkor Tsiliviben számtalan más lehetőséget találtok. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-06-24 10:12:21
Szabó György írta ekkor: 2014-06-21 16:37:01
sziasztok,üdvözlünk mindenkit.Abba szeretnénk segítségeteket kérni,hogy pontosan mennyibe kerülnek a robogók és quadok bérlése?augusztus végén megyünk ki nyaralni a párommal a Villa Maria apartmanba.
Kedves György! Erre a kérdésre nem lehet pontosan válaszolni, mivel a járművek bérlése több tényezőtől függ: milyen jármű, hány napra, milyen időszakban és mennyit sikerül belőle alkudnunk. Ha van konkrét elképzelésetek, írjatok egy e-mailt a [email protected] és megpróbálok ajánlatot kérni Nektek (bár ez az időpont még nagyon messze van). Vivien