(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2014-06-24 09:55:19
Barna Dávid írta ekkor: 2014-06-15 11:20:43
Üdv mindenkinek. Szeretném megkérdezni, hogy a fakultatív programoknál, a hajóutakra vonatkozó árak egy, vagy két főre értendőek? Előre is köszönöm a választ! B.Dávid
Kedves Dávid! Az árakat mindig egy főre adjuk meg. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-06-24 09:50:26
Földesi Gáborné írta ekkor: 2014-06-12 16:45:56
Szia Vivien! Egy nagy kérésem lenne feléd! Tudom sok a dolgod de ha annyi kis időd lenne , hogy a Hagymásy Szilvi idegenvezető kolléganőd email címét elküldenéd megköszönném. Nagyon meg voltunk vele elégedve és szeretném neki elküldeni azt a néhány fotót amit közösen készítettünk. Az én emailom: [email protected] Előre is köszönöm!
Továbbítottam az üzenet Szilvinek :) Üdv. Vivien
Magyarlaki Martina Dátum: 2014-06-23 19:23:37
Nagy Hanna írta ekkor: 2014-06-18 14:55:25
Kedves Grandtours! Érdeklődnék, hogy 1) van-e valamilyen kikötés, hogy az úti okmánynak minimum meddig kell érvényesnek lennie (pl.: utazás dátumától még X hónapig, mint ahogy egyes országokban előírják az útlevélnél)? Aug. 2-9-i turnusra mennénk, és egyikőnk személyije aug. 15-én lejár. 2) Úgy olvastam, hogy a buszon nincs WC. Az utazás során hány óránként van lehetőség - bocsánat a megfogalmazásért -, "pisiszünetre"? :) Gyerek is van, ezért lényeges. Még valami: van egyébként lehetőség önöknél csak buszjegyvásárlásra (tehát egyéni szállásfoglalás esetén)? köszönöm.
Szia! Mi tegnap értünk haza Zakynthosról, és egyedül a "pisiszünettel" volt negatív tapasztalatunk. Nekünk azt mondták 3 maximum 3 és fél óránként megállunk, ehhez képest Szegeden álltunk meg utoljára, onnan át a határon és valahol Belgrád után muszáj volt lemennem és szólnom a buszsofőrnek miután 4 óra 10 percet mentünk megállás nélkül, mert úgy számoltam, hogy kb 3 óra után megállunk és ittam, és már nem bírtam. Én voltam a harmadik aki lement szólni, és úgy álltunk meg 4 óra 20 perc után. Ez érthető, mivel el kellett érni a kompot, és hajtani kellet. Nem is vitatkoztunk a dologgal, csak láttam, hogy gyerekek is vannak, úgyhogy ezért írtam le, nehogy így járjatok. Inkább csak akkor igyatok ha muszáj, vagy ha szólnak, hogy hamarosan megállnak. Ezt leszámítva minden szuper jó! Jó nyaralást! :)
Magyarlaki Martina Dátum: 2014-06-23 19:14:55
Gaál Krisztián írta ekkor: 2014-06-15 21:50:33
Hállo Van mar információnk Contensia étterméről??? :) :) milyen minőségűek a kaják.
Szia! Mi tegnap értünk haza Contessinából, nagyon szép az apartman, szuper a hely, minden jó, de az étteremben egyszer sem ettünk... nagyon drága volt, még a 20% kedvezménnyel is. Amúgy sem olcsó a kaja, de ott még 2-3 euróval több mint máshol. De ha megnézed az árakat, lehet találni nagyon barátságosakat pl az Ideal restaurant a strand fele vezető útnál első utca jobbra, ott nagyon finom az étel, barátságos a személyzet, nagyon olcsó és még abból is kedvezményt adnak, meg ingyen borfogyasztást stb :) Jó nyaralást! :))
Muri Róbert Dátum: 2014-06-23 13:30:54
Sziasztok egy nagy segítséget kérnék főleg akik a junius 14-től junius 21-ig nyaraltak és Nyíregyházán szálltak le 1 táska eltünt vagy lehtséges, hogy valaki tévedésből hazavitte nagyon szépen kérem akinek ismeretlen az hívjon a számom 06306945445 Muri Róbert a táska tartalma 3 kispárna 1 takaró 2 bézbolsapka 2adidas felső a gyereknek1 memphiszes cipő 36- os méretü 2 kis ajándék 1 csomag leander de ami a legfontosabb 1 citromsárga nikon vízalatti fényképező és kamera és szintén 1 panasonic videókamera amin nekünk nagyon fontos felvételek vannak számunkra pl a gyerek szölinapja a görörg est teljes felvételével előre is köszönjök a segítséget üdvözlettel a Muri család Nyíregyházáró.