(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Németh Éva Dátum: 2014-04-12 19:32:06
Sándorné írta ekkor: 2014-04-09 07:49:44
Kedve Németh Éva!Igaz Vivientől kérdezted de mivel látom hogy nem kaptál választ próbálok segíteni.Az irodának az email címére írj vagy telefonon egyeztessél velük mert megoldható biztos a dolog.Mi is ebbe az időbe megyünk 2 fő és 4 ágyas szobába,de mivel a miénk egy légterű ezért nem kellett felárat fizetni ,ha a tiétek két légterű akkor biztos feláras lesz.Bár ki tudja lehet a végén szerencsétek lesz,de mindenképp az Irodát hívd fel!
Kedves Sándorné! Köszi, időközben kaptunk választ. Feláras a dolog, ha 2 légterű az apartman. :( Valószínűleg másik apartmant kell választanunk, mert Zakynthos nagyon hiányzik és menni szeretnénk. :) Remélem, találkozunk szeptemberben! :)
Németh Éva Dátum: 2014-04-12 19:28:54
Grand Zakynthos írta ekkor: 2014-04-10 07:20:26
Kedves Évi! Előfordul, hogy az iroda odaadja az ötfős apartmant két főnek, de ezzel kivárnak az utolsó hétig, tehát most még nincs lehetőségetek felár megfizetése nélkül így lefoglalni egy apartmant. Kérlek, vedd fel a kapcsolatot az irodával, az értékesítő kolléganők segíteni fognak a probléma megoldásában. Remélem, nyáron találkozunk! Üdv. Vivien
Kedves Vivien! Köszi szépen a válaszodat, időközben kaptam a soproni Ciklámen Touriston keresztül a Grand irodától választ. Mivel +1 fő nyaralását kell gyakorlatilag felárként kifizetni, másik apartmanos megoldásban kell gondolkodnunk. Ahogy látom, Agios Sostison full telt ház van, marad tehát Tsilivi. Ott még nem jártunk amúgy sem, bár A. Sostis és a Jenny a szívem egyik csücskei, de Zakynthos-függőként lehet, hogy kompromisszumot kötünk. Bízva a szeptemberi találkozásban,üdv: Évi :)
Tóth Renáta Dátum: 2014-04-11 08:44:34
Kedves Fórumozók! Online foglalással kapcsolatban lenne kérdésem: Ha lefoglalok egy úticélt és turnus, a foglalás táblázatban előfoglalt állapotban van 48 órán keresztül (hétvégén 72 órán), sárga színnel jelezve. Ha én 6 napja foglaltam és még mindig sárgán van kijelölve, honnan tudhatom meg, hogy az az én foglalásom-e vagy már időközben feloldódott és valaki befoglalt? Köszönöm előre is a segítséget! :D
Galambos Zoltán Dátum: 2014-04-11 08:26:58
Tisztelt Fórumozók! Ha valaki bérelt már autót a FAROS kölcsönzőnél szívesen venném a véleményét,észrevételét. Köszönöm előre is. Üdv!!
Grand Zakynthos Dátum: 2014-04-10 07:20:26
Németh Éva írta ekkor: 2014-04-06 18:57:27
Kedves Vivien! A következőt szeretném megkérdezni: van -e lehetőség arra, hogy egy 5 személyes, 2 légterű apartmanban szállásoljanak el kettőnket, ha már az adott időszakra nincsen máshol hely. Konkrétan: idén harmadszor mennénk vissza Zakyra és ragaszkodnánk a Jennyhez. :) Viszont ahogy a foglalási táblázatot nézem, kizárólag olyan szobák maradtak, ahol 5 személyes és 2 légterű az apartman. Szerinted van esély rá, hogy ezt megkapjuk ketten is, vagy a Grand megvárja, hogy jelentkezik -e egy többfős társaság, akit majd oda szállásol el. Társítást nem szeretnénk. Nekünk az aug.30-szept.6-os turnus lenne a jó, akkora időzítettem a szabimat. Válaszodat előre is nagyon köszi. Évi
Kedves Évi! Előfordul, hogy az iroda odaadja az ötfős apartmant két főnek, de ezzel kivárnak az utolsó hétig, tehát most még nincs lehetőségetek felár megfizetése nélkül így lefoglalni egy apartmant. Kérlek, vedd fel a kapcsolatot az irodával, az értékesítő kolléganők segíteni fognak a probléma megoldásában. Remélem, nyáron találkozunk! Üdv. Vivien