(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2014-04-09 07:49:44
Kedve Németh Éva!Igaz Vivientől kérdezted de mivel látom hogy nem kaptál választ próbálok segíteni.Az irodának az email címére írj vagy telefonon egyeztessél velük mert megoldható biztos a dolog.Mi is ebbe az időbe megyünk 2 fő és 4 ágyas szobába,de mivel a miénk egy légterű ezért nem kellett felárat fizetni ,ha a tiétek két légterű akkor biztos feláras lesz.Bár ki tudja lehet a végén szerencsétek lesz,de mindenképp az Irodát hívd fel!
Bartók Boglárka Dátum: 2014-04-07 18:09:34
Sziasztok Az októberi időjárásról szeretnék pár információt kérni. Mert akkor szeretnénk nászútra utazni két hétre. Köszönöm a választ előre is. Üdv: Bogi
Németh Éva Dátum: 2014-04-06 18:57:27
Kedves Vivien! A következőt szeretném megkérdezni: van -e lehetőség arra, hogy egy 5 személyes, 2 légterű apartmanban szállásoljanak el kettőnket, ha már az adott időszakra nincsen máshol hely. Konkrétan: idén harmadszor mennénk vissza Zakyra és ragaszkodnánk a Jennyhez. :) Viszont ahogy a foglalási táblázatot nézem, kizárólag olyan szobák maradtak, ahol 5 személyes és 2 légterű az apartman. Szerinted van esély rá, hogy ezt megkapjuk ketten is, vagy a Grand megvárja, hogy jelentkezik -e egy többfős társaság, akit majd oda szállásol el. Társítást nem szeretnénk. Nekünk az aug.30-szept.6-os turnus lenne a jó, akkora időzítettem a szabimat. Válaszodat előre is nagyon köszi. Évi
Galambos Zoltán Dátum: 2014-04-05 08:04:33
Tisztelt Zoltán! Köszönöm észrevételedet.Biztosan igazad van és természetesen megnéztem pár külcsönzési lehetőséget. Váltottam pár levelet Viviennel.A hírek iagazk hiszen valóban nagyon kedves és segítőkész. Mivel nászút szeretnék minden olyat elkerűlni ami elronthatja.A bitos a lényeg.Én bizom Vivien tanácsában,hisz nem hiszem jobban ismeri valaki a dolgokat Nála. Kösz a tanácsot. Üdv
Dávid Zoltán Dátum: 2014-04-02 20:40:38
Galambos Zoltán írta ekkor: 2014-03-31 13:29:22
kedves Fórumozok! Július 25.-én megyünk az Ibéria apartmanba nászútra. Szeretnénk legalább 2-3napra autót bérelni. Ezzel kapcsolatban szeretnék információkat kapni. Elég ha már kint vagyunk avagy még itthonról kellene foglalni? Milyen árak vannak? Milyen feltételek vannak? Előre is köszönök minden tanácsot és segítséget!!!
Az autó bérlésről .Szerintem célszerű más kölcsönzőknél is érdeklődni az árakról ,mert nem biztos, hogy amit az idegen vezető ajánlani fog kölcsönzőt az a legkedvezőbb áru. Első sorban a Smart -ot ajánlja majd. Segítségként itt egy link ,hogy mire ajánlott figyelni bérlésnél.http://maszekutazos.blogspot.hu/2013/08/az-autoberlesrol-ugy-altalaban_22.html