(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2014-03-15 07:10:40
Kedves Vivien!Szeretném megkérdezni hogy bicikli bérlésnél szeptember első hetében kb milyen árra kell számítani és hogy egyáltalán tudunk-e fagylaltozni Agios Sostisba?Ja és hogy lakatot vinni kell itthonról vagy kapunk a biciklihez,azt is előre kellene foglalni vagy az nem olyan kapós és ráérünk ott helyben?Köszönöm a válaszod
Derencsényi krisztina Dátum: 2014-03-14 20:24:14
Grand Zakynthos írta ekkor: 2014-03-13 09:01:16
Kedves Krisztina és Éva! Tsiliviben a Contessina apartman új a kínálatunkban, utasaink az elmúlt években még nem laktak ebben a házban. Az apartmanház az üdülőfalu központjában van, így a közelben minden megvan, pl. szupermarket, gyrosos, orvos, gyógyszertár, buszmegálló stb... A partra néhány percet kell sétálni. Az apartmanház igényes, újszerű, úgy emlékszem, minden szobája tágas, kényelmes, minikonyhával ellátott. A szobákban TV is van, a széf és lékondi használatért külön fizetni kell. A ház kedves tulajdonos testvérpárja és családja az egyik épület földszintjén pizzéria/éttermet üzemeltet. A alábbi linken több fotó is megtekinthető az apartmanról: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.707472712608149.1073741837.120272417994851&type=1 Egy személyes vélemény: nekem a ház bejáráskor nagyon tetszett :) Remélem, tudtam segíteni! Üdv. Vivien
Köszönöm szépen :) Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-03-14 09:02:07
LMónika írta ekkor: 2014-03-13 13:13:28
Sziasztok! Józsi, ha szépen megkérlek nekem is megküldenéd a zakynthosi beszámolót ([email protected])? Mi júniusban megyünk és már alig várjuk:) Lenne néhány kérdésem is: 1. A busszal való utazás pontosan hány óra lesz? 2. A fakultatív programokra való jelentkezési szándékot mikor kellene jelezni? 3. Arról esetleg van infó, hogy mennyibe kerül egy autóbérlés Zakynthoson? Köszi szépen
Kedves Mónika! A buszos út hossza attól is függ, hogy Magyarország melyik városából indultok. A buszmenetrend fül alatt megtalálod az indulási időpontokat. Az autóbuszok általában szombat reggel a első komppal jönnek át a szigetre, ami többnyire görög idő szerint 8 órakor indul. A kompút kb. 1 óra 15 perc, majd a kikötőből forgalomtól függően 15-30 perc alatt érünk az apartmanokhoz. Érkezés napján mindig van egy tájékoztató meeting, ahol megismeritek a szigetet, a környéket, az aktuális fakultatív kirándulási lehetőségeket, fontos információkat (tehát ha nem jut el hozzátok az a bizonyos beszámoló, itt is minden információt megkaptok). A meeting után lehet jelentkezni a kirándulásokra. Az autóbérlés ára sok mindentől függ, melyik időszakban, milyen autót hány napra szeretnétek bérelni… Az ár alkuképes, tehát a konkrét árat mindig foglaláskor tudjuk meg. Júniusban talán kb. 50-55 Euro/nappal lehet számolni (biztosítással együtt). Jó készülődést kívánok! Vivien
LMónika Dátum: 2014-03-13 13:13:28
Sziasztok! Józsi, ha szépen megkérlek nekem is megküldenéd a zakynthosi beszámolót ([email protected])? Mi júniusban megyünk és már alig várjuk:) Lenne néhány kérdésem is: 1. A busszal való utazás pontosan hány óra lesz? 2. A fakultatív programokra való jelentkezési szándékot mikor kellene jelezni? 3. Arról esetleg van infó, hogy mennyibe kerül egy autóbérlés Zakynthoson? Köszi szépen
Grand Zakynthos Dátum: 2014-03-13 09:01:16
Kedves Krisztina és Éva! Tsiliviben a Contessina apartman új a kínálatunkban, utasaink az elmúlt években még nem laktak ebben a házban. Az apartmanház az üdülőfalu központjában van, így a közelben minden megvan, pl. szupermarket, gyrosos, orvos, gyógyszertár, buszmegálló stb... A partra néhány percet kell sétálni. Az apartmanház igényes, újszerű, úgy emlékszem, minden szobája tágas, kényelmes, minikonyhával ellátott. A szobákban TV is van, a széf és lékondi használatért külön fizetni kell. A ház kedves tulajdonos testvérpárja és családja az egyik épület földszintjén pizzéria/éttermet üzemeltet. A alábbi linken több fotó is megtekinthető az apartmanról: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.707472712608149.1073741837.120272417994851&type=1 Egy személyes vélemény: nekem a ház bejáráskor nagyon tetszett :) Remélem, tudtam segíteni! Üdv. Vivien