(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2014-03-05 15:16:46
Orsi írta ekkor: 2014-03-03 23:12:33
Nem igaz, hogy ez a fórum csak arról szól, hogy kéritek Józsitól a beszámolót. Senkinek nincs saját tapasztalata, élménye amit megosztana az idén utazókkal? A feltett kérdésekre sincs senkinek válasza??? Ez egy kicsit elszomorít :-(
Kedves Titusz, várom konkrét kérdéseidet! Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-03-05 15:15:48
király andrea írta ekkor: 2014-02-15 19:45:26
Sziasztok! Kérdésem lenne, 5en mennénk felnőttek,szept.elejen, viszont inkább idősek. Nem tudok dönteni, meik lenne a célszerű szállás,mert az emelkedő kizárt,ill a parthoz jutás is csak sik terepen megy. Ilyen képeket nem látok, csakis tapasztalat alapján tudnék dönteni, amit tőletek hallok. Veletek Kefalonian voltam, gyönyörű volt, úgy látom hasonló a 2sziget,mint tisztaság mint szép partok tekintetében? Repülővel mennénk, sajnos azt sem tudom,hogy ott van.e repülőtér? Sokat segítene akár egy videó Akár ehhez kapcsolódó vélemény is .Nagyon Köszönöm előre is.
Kedves Andrea! Ha repülővel szeretnének utazni, akkor sajnos nálunk nem tudnak szállást foglalni, mivel a Wizzair járatai Zakynthosra szerdánként indulnak, nálunk pedig turnusváltás szombatonként van. Agios Sostisban a partokhoz mindenhol kissebb - nagyobb emelkedőkön vagy lépcsőkön lehet eljutni, kivéve a főutca előtt elhaladó tengerparti rész. Tsiliviben sík a terep a parthoz, ott viszont a szállástól kb. 450 m-re van a part. A honlapunkon Zakynthos főoldalán van egy Nézzen körül Agios Sostisban és Nézzen körül Tsilivi-n menü, ezekre kattintva egy virtuális sétára indulhat mindkét településen. Igaz, ezek a felvételek néhány éve készültek, de a terepviszonyokat jól szemlélteti. Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-03-05 15:07:45
Sándorné írta ekkor: 2014-03-04 10:50:57
Sziasztok! Emeletes buszok mennek általában Zakynthosra?Köszönöm a válaszokat
Kedves Sándorné! Általában igen, de a buszok beosztása csak néhány nappal indulás előtt történik, utaslétszámtól és egyéb tényezőktől függően. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2014-03-05 15:05:00
Kiss Noémi írta ekkor: 2014-02-26 17:48:18
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni az utazással kapcsolatban... Zakynthosra utaznánk veletek a nyáron Győri felszállással, ami a 3-as gyűjtőjárat. És most lehet hülyeséget kérdezek, de az nem megy Pest után Szegedre, mert mindegyik más gyűjtővonalon Szegedet látom az utolsó felszállási lehetőségként, csak itt nem?? Ez most azért érdekelne, mert (persze tudom, hogy nem garantált,de), ketten szállnánk fel Győrben, ketten Pesten(és nem tudom hogy működik, de megpróbálnám ugyanazt a buszt kiválasztani itt online foglalásnál)és így hátha egy buszra kerülnék. Lehet működne, de most jön a java :) Két társunk Kecskeméten száll majd fel és szeretnénk, hogy SZegeden, ha mégis megoldható felszálljanak hozzánk a 3-as gyűjtőjáratra. Szerintetek? Vagy mondjuk mi győriek átszállunk Pesten a 2-es vonalra, a pestiek már arra szállnak fel alapból és ez megáll Kecskeméten is..... És tudom, hogy nem tudják garantálni az egy buszon való utazást, ha nem egy helyen szállunk fel, de milyen az elképzelés? :D :D Köszönöm mindenki segítségét. smile
Kedves Noémi! Hogy melyik héten milyen autóbuszok és milyen útvonalon közlekednek bizonyos desztinációkra, az mindig az utasok összetételétől függ, tehát hétről hétre változik, és csak néhány nappal indulás előtt derül ki. Azt javaslom, hogy foglalásnál Ti is és akikkel együtt szeretnétek utazni, ők is írják be a megjegyzésbe, hogy együtt szeretnétek utazni. Ha egy mód van rá, akkor az irodában a kolléganők az ülésrend elkészítésekor ezt figyelembe fogják venni. Ha biztosra szeretnétek menni, akkor az utazás előtt egy héttel még küldjetek egy emléketető e-mailt az irodának, vagy egyeztessetek telefonon. Üdv. Vivien
Sándorné Dátum: 2014-03-04 21:11:50
Hát ez bizony akkor a végén fog kiderülni hogy milyen busszal megyünk,azért köszönöm Csaba hogy ezeket leírtad