Sziasztok!
Kérdésem lenne, 5en mennénk felnőttek,szept.elejen, viszont inkább idősek. Nem tudok dönteni, meik lenne a célszerű szállás,mert az emelkedő kizárt,ill a parthoz jutás is csak sik terepen megy. Ilyen képeket nem látok, csakis tapasztalat alapján tudnék dönteni, amit tőletek hallok.
Veletek Kefalonian voltam, gyönyörű volt, úgy látom hasonló a 2sziget,mint tisztaság mint szép partok tekintetében?
Repülővel mennénk, sajnos azt sem tudom,hogy ott van.e repülőtér?
Sokat segítene akár egy videó Akár ehhez kapcsolódó vélemény is
.Nagyon Köszönöm előre is.
Kedves Andrea! Ha repülővel szeretnének utazni, akkor sajnos nálunk nem tudnak szállást foglalni, mivel a Wizzair járatai Zakynthosra szerdánként indulnak, nálunk pedig turnusváltás szombatonként van. Agios Sostisban a partokhoz mindenhol kissebb - nagyobb emelkedőkön vagy lépcsőkön lehet eljutni, kivéve a főutca előtt elhaladó tengerparti rész. Tsiliviben sík a terep a parthoz, ott viszont a szállástól kb. 450 m-re van a part. A honlapunkon Zakynthos főoldalán van egy Nézzen körül Agios Sostisban és Nézzen körül Tsilivi-n menü, ezekre kattintva egy virtuális sétára indulhat mindkét településen. Igaz, ezek a felvételek néhány éve készültek, de a terepviszonyokat jól szemlélteti. Remélem tudtam segíteni, üdvözlettel Vivien