(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2014-02-15 15:24:13
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2014-01-25 22:25:04
Ezt egyszerűen nem értem! Ne4m érdeke a Gloria Marisnak, hogy vendégei legyenek? MIért nem küldenek már árajánlatot!!!??? Kérdezem az idve.től, : mindig ezt csinálják?
Kedves Veronika! Szálláslekéréssel az irodában dolgozó kolléganők foglalkoznak, sajnos ebben nem tudok segíteni. Emlékeim szerint az elmúlt két nyáron nem lakott vendégünk a szállodában, inkább a Hotel Zante Sunt választották. A Gloria Maris valóban a falutól egy picit messzebb eső szálloda. Van saját szupermarketje és rövid séta távolságra található egy másik szupermarket is. Félpanziós ellátásnál a svédasztalos reggeli és vacsora is a szálloda saját éttermében van, melynek teraszáról gyönyörű a kilátás a Marathonissi szigetre. A hotelnek igen keskeny, de nagyon hangulatos homokos partja van. Vivien
Gál Gabriella Dátum: 2014-02-14 20:54:04
Sziasztok! Én is szívesen megnézném azt az összeállított anyagot Zakynthosról.Előre is köszönöm! E-mail: [email protected]
dobai katalin Dátum: 2014-02-14 11:02:22
Sziasztok! Érdeklődnék,ha autót szeretnék bérelni Zakynthoson (2 kiskorú gyerekkel,8 / 4 évesek) szükséges-e gyerekülés? Ha igen,akkor az hogyan oldható meg? Köszönöm!!!
Decsi-Szász Andrea Dátum: 2014-02-13 06:22:54
Józsi írta ekkor: 2014-02-09 21:56:06
Kedves Krisztina! Fel tudom ajánlani azt az összefoglalót, amit már néhány fórumozónak elküldtem. A fontosabb kérdésekre benne a válasz. Úgy látom az útiköltséggel nincs gond, ha a repülő is szóba jöhet. A saját autót javasolnám, így Görögországból többet lehet megismerni egy út alatt. Ezekről az említett anyagban szó esik. A vezetés nem mindenkinek élvezet egy ilyen hosszú úton, át kell gondolni. A buszozás sem az, persze ki lehet bírni, nem vészes. Azt már többször írtam, hogy a szállások környéke nem az a hely, amit a prospektusokban láthatunk Görögországról. Kicsit kimozdulva viszont felejthetetlen élményekben lehet részünk. A szállások egyébként teljesen korrektek, az amit ennyi pénzért elvárhat az ember. Konkrét részleteket a Jenny-ről nem tudok, máshol voltunk. A szállás ismertetőt meg kell nézni, a képek sokat elárulnak.
Kedves Józsi! Ha lehetne, én is kérném a Zakyntosról készült videódat. Az email: [email protected]. Előre is köszönöm Andi
Varga Károly Dátum: 2014-02-12 17:36:26
Derencsényi krisztina írta ekkor: 2014-02-11 18:26:35
Kedves Józsi! Várom összefoglalódat nagyon kíváncsi vagyok rá,előre is köszönöm. [email protected]
Köszi megkaptam.