(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Talián-Óh Izabella Dátum: 2014-02-27 20:57:42
Talián-Óh Izabella írta ekkor: 2014-02-27 20:56:21
Kedves Józsi! Látom, hogy mindenki szeretné a zakynthosi összeállításod, így én sem szeretnék kimaradni, szeretném, ha nekem is elküldenéd. Előre is nagyon szépen köszönöm! smile
Ja, majdnem kimaradt az e-mail cím: [email protected]
Talián-Óh Izabella Dátum: 2014-02-27 20:56:21
Józsi írta ekkor: 2014-01-19 17:29:49
OK. Van egy összeállított anyag Zakhyntos-ról. Ha kapok egy e-mailt, küldöm. Tettünk bele néhány képet is, így kb. 3,5 Mb.
Kedves Józsi! Látom, hogy mindenki szeretné a zakynthosi összeállításod, így én sem szeretnék kimaradni, szeretném, ha nekem is elküldenéd. Előre is nagyon szépen köszönöm! smile
Kiss Noémi Dátum: 2014-02-26 17:48:18
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni az utazással kapcsolatban... Zakynthosra utaznánk veletek a nyáron Győri felszállással, ami a 3-as gyűjtőjárat. És most lehet hülyeséget kérdezek, de az nem megy Pest után Szegedre, mert mindegyik más gyűjtővonalon Szegedet látom az utolsó felszállási lehetőségként, csak itt nem?? Ez most azért érdekelne, mert (persze tudom, hogy nem garantált,de), ketten szállnánk fel Győrben, ketten Pesten(és nem tudom hogy működik, de megpróbálnám ugyanazt a buszt kiválasztani itt online foglalásnál)és így hátha egy buszra kerülnék. Lehet működne, de most jön a java :) Két társunk Kecskeméten száll majd fel és szeretnénk, hogy SZegeden, ha mégis megoldható felszálljanak hozzánk a 3-as gyűjtőjáratra. Szerintetek? Vagy mondjuk mi győriek átszállunk Pesten a 2-es vonalra, a pestiek már arra szállnak fel alapból és ez megáll Kecskeméten is..... És tudom, hogy nem tudják garantálni az egy buszon való utazást, ha nem egy helyen szállunk fel, de milyen az elképzelés? :D :D Köszönöm mindenki segítségét. smile
kispilu Dátum: 2014-02-19 12:14:59
Kedves Józsi! Megkaptam a részletes beszámolót! Nagyon szépen köszönöm!
Kiss Tibor Dátum: 2014-02-18 10:44:01
Józsi írta ekkor: 2014-02-09 21:56:06
Kedves Krisztina! Fel tudom ajánlani azt az összefoglalót, amit már néhány fórumozónak elküldtem. A fontosabb kérdésekre benne a válasz. Úgy látom az útiköltséggel nincs gond, ha a repülő is szóba jöhet. A saját autót javasolnám, így Görögországból többet lehet megismerni egy út alatt. Ezekről az említett anyagban szó esik. A vezetés nem mindenkinek élvezet egy ilyen hosszú úton, át kell gondolni. A buszozás sem az, persze ki lehet bírni, nem vészes. Azt már többször írtam, hogy a szállások környéke nem az a hely, amit a prospektusokban láthatunk Görögországról. Kicsit kimozdulva viszont felejthetetlen élményekben lehet részünk. A szállások egyébként teljesen korrektek, az amit ennyi pénzért elvárhat az ember. Konkrét részleteket a Jenny-ről nem tudok, máshol voltunk. A szállás ismertetőt meg kell nézni, a képek sokat elárulnak.
KedveS Józsi! Megköszönném ha én is elolvashatnám a Zakynthosról írt összefoglalódat! [email protected] Köszönöm!