(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Zsomné Reseterits Erzsébet Dátum: 2013-09-06 14:10:36
Horváth Miklós írta ekkor: 2013-08-29 23:04:58
Sziasztok! A hétvégén jöttünk haza Agios Sostisbol. Fogadjatok meg egy tanacsot. Az Anna appartmant ne válasszátok. Nagyon koszos konyhát, fürdöt kaptunk és vastag pókhálok. lógtak a kknyhaszekrény mellett. Kértük Vivient tegyen vaalamit állitolag szólt is de semmi nem változott. A háziasszony egy sárkány egy idegesitö banya. Minden kis aproságért szólt. Minden appartmann lakója kivolt rá teljesen.
Sziasztok! Mi a George-Sofia apartmanban kaptunk szállást. Sajnos a tisztaság nálunk se volt makulátlan, de ezt tudomásul vettük. (Kitakarítottunk kedvünk szerint) Viszont az egy hét alatt 1 nap volt meleg vizünk csak. Szóltunk Viviennek, az első napon, mondta jól ki kell engedni, a második napon már telefonált, de meleg víz ennek hatására sem lett. Az autó kölcsönzésnél is csalódást okozott Vivien. Úgy állította be a kölcsönzési díjat, mintha az ő személyének köszönhetően kapnánk kedvezményt az autók árából, közben a kölcsönző nagy betűkkel kiírva hirdette, a" kettőt fizet három napot kap" akciót. Etikusabb lett volna, ha annyit mond, csak a tolmácsolásban tudna segíteni, annak akinek szüksége van rá.
Zsomné Reseterits Erzsébet Dátum: 2013-09-06 13:42:37
Galambos Zoltán írta ekkor: 2013-08-26 12:53:26
Sziasztok! 2014. évi nászutunkat Zakynthos-ra tervezzük.Kérlek segítsetek az apartman kiválasztásában. Ha rövid általános leírást is tudna írni valaki hálás lennek. Előre is nagyon köszönöm!!! [email protected]
Szia! Mi a múlthéten jöttünk haza, és szerintem a Jenny Apartman nagyon szép, modern, és újszerű állapotban van. Nászúthoz az összes közül én azt választanám. Aránylag csendes, de a parthoz közel van. Amennyiben kirándulni szeretnétek úgyis kocsit vagy egyéb más járművet kell kölcsönözni :) Üdv: Zsom Erzsi
Szőke Imre Dátum: 2013-09-02 23:46:11
Gargya Mariann írta ekkor: 2013-09-02 08:46:05
Szia! Nem, ez lesz az első utunk Zakynthosra, még mi is gondolkozunk a menetrenden! :)
Talán segít: http://deg.atw.hu/Zakynthosinfo.docx Jó utat!
Gargya Mariann Dátum: 2013-09-02 08:46:05
Szabó Máté írta ekkor: 2013-08-27 20:23:41
Szegeden szállunk fel, 9:45-kor, várjuk már nagyon! Van már valami kitapasztalt menetrendetek a szigeten? Mert mi még nem jártunk ott
Szia! Nem, ez lesz az első utunk Zakynthosra, még mi is gondolkozunk a menetrenden! :)
Fekete Mónika Dátum: 2013-09-01 21:26:23
Tar Csaba írta ekkor: 2013-08-26 16:25:37
Én Kaposvárról indulok. Aggaszt az időjárás. Félek, hogy túl későre tettem a "nyaralást". Volt már valaki ilyen későn Zakinthoson? Milyen időre lehet számítani?
Szia. Én voltam már szept 26- okt.5-ig Zakynthoson, jó idő volt. Nem volt 40 fok, bár én ezt nem bántam, de minden nap fürödtünk a tengerben, le is barnultunk, mert a nap is sütött smile Voltak ugyan aprócska záporok is, de nem vont le nyaralás értékéből. Egyszóval jóóó idő volt! smile Kívánom, hogy nektek is az legyen! Mi is megyünk Zantéra, de most egy kicsit hamarabb megyünk, már szept 13.-án indulunk smile Legyen jó utatok!